Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi fitness bisikletini kullanıyorsunuz?

Hangisi var sizde?

• Toplam katılım
    456
Scudo
Bu fitness mi olmuş şimdi [emoji2]
32e5dbbb9b4d1b9aed09477d2d1fdef7.jpg

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsi birbirinden güzel fakat Cube, Lapierre ve Focus bence diğerlerinden daha güzel.

Erhan35,
Merhaba bahsetmiş olduğun ilana baktım. Sen bu bisikletin 3. Sahibi olacaksın ve görünen o ki çok fazla km de yapmış durumda. Maddi durumun uygunsa hiç düşünme aklımda kalan modellerden birini al. Yok şimdilik beni bu paralar aşar ve komdisyonum zayıf değil diyorsan bir carraro manifesto bul kaldır (10.5kg), donanımı incele, sonra fiyatı da makul olduğundan taksitli şekilde 1800 tl e satın almış şekilde çıkarsın.

Bu sınıflandırmalar iyice çeşitlendi. Anladığım kadarıyla şehir bisikletinin amortisörlü maşalı ve geometri olarak mtb'ye yakın olanına trekking, sabit maşalı ve yol bisikletine yakın olanına fitness diyeceğiz.

Cem Kılınç,
Hocam bu sizinki Giant Anyroad değil mi? Sanırım fitness'dan ziyade gravel/adventure denen cyclecross'un konforlu versiyonuna daha yakın.

@Haggard1963 Birbirlerine çok benziyorlar ama değil tam adını hatırlayamıyorum ama fitness bisikleti olarak geçiyor

Giant Escape RX3 #rifelite #rifegiant :)20180305_141408.jpg

@Genç89
Bisikletiniz Giant fastroad modeli. Yani fitness bisikletidir. Aslinda hayalimdeki bisiklet buydu benim de. Fakat butce geregi rx 3 aldim. Hayirli olsun cok guzel.

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Arkadaşlar çok kararsızda kaldım. Giant Escape R3 mü yoksa Merida Speeder 20v yi mi tavsiye edersiniz? Bisiklette önceliğim hız, hafiflik ve tabi ki sağlamlık konusunda öne çıkması.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@ppidpi İki bisikleti de denemedim yalnız teknik özelliklerden yola çıkacak olursak Merida daha mantıklı olacaktır. Giant'ın bisikletleri biraz fiyatının üstüne satılıyor gibime geldi. Tabi belki kadrosu harikulade olabilir veya normaldir orasını bilemem yalnız farklı modellere de göz atabilirsin b'twin triban 500 vs. gibi.

• Beğen
Tepkiler: ppidpi
Ben de Merida Speeder 200 (sıfır) veya 400 (2017 2.el ) ile Giant Escape Air dönemecindeyim ... :kötü:

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@historiyst Ben hem escape air hem de escape rx3 kullandim. Ikisi de sehir ici ulasim ve hobi icin ideal. Hafif ve seriler. Spedeer de arastirdim. Fakat ben Giant hayrani biri olarak tercihimi bu markadan yana kullandim. Pisman degilim. Ama spedeer de şık bir bisiklet. Binip tecrube etmedim ama. Imkan varsa kullanan birilerinden deneme sansiniz varsa iyi olur. Air retro, spedeer ve escape rx3 spor ve modern gorunus olarak. Karar vermek zor :) Allah kolaylik versin.

@historiyst @ppidpi Aslında halen satışta var mı bilemiyorum ama bulabilirseniz Lapierre Shaper 200-300 veya urban shaper 400-600 de düşünebilirsiniz

Giant Escape R3'e karar verdim. Geçtiğimiz h.sonu 2 bisikleti de test etme şansım oldu. Giant'ın hızı, yolda akışı bambaşkaydı gerçekten. 16 kiloluk şehir bisikletinden sonra, Giant daha ön plana çıkıyordu:) İstediğim gidon değişimi yapılır yapılmaz alacağım bisikletimi.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Bu da benim canavar..

Specialized Sirrus Base 2017

Alırken çok korkarak aldım. Ne istediğimden çok neler istemediğimi biliyordum.
Yol bisikleti istemiyordum, amortisör istemiyordum, MTB istemiyordum.
Her yola gelsin istiyordum, spor yapmak istiyordum, yeri geldimi uzun turlara çıkmak istiyordum vs.
Erdoğanlar bu bisikleti önerdi. Aldığım ilk birkaç gün çok şüpheyle baktım. Bir ara ince bir pişmanlık bile yaşadım.
Fakat şu anda o kadar seviyorum ki bisikletimi sarılıp uyuyabilirim geceleri.
Haftada 3 - 4 gün otuzar kilometreden 90 ila 120km arası spor amaçlı kullanıyorum.
Çok keyifli bir makine. Herkese öneririm.

166146

Geri