Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi fitness bisikletini kullanıyorsunuz?

Hangisi var sizde?

• Toplam katılım
    456
Fitnessin özü..

@mehmetsunu Abi sen burdamıydın?Bende benim kilerden gelen çemen kokusuna anlam verememiştim tevekkelli senden geliyormuş :D

Scudo
mehmet.ali, evet kalabalık bir grup gittik. 150 km lik keyifli bir tur oldu. Yalnız gezme açısından konaklamalı gitmek gerekiyor, ateş alır gibi bir yemek yiyip geri dönüyoruz.

@mehmetsunu Abi dün sizi gördüğümde sağlam bir rampayı baya hızlı çıkıyordunuz. düz yolda 3-3.5lt gösteren 1.6 dizel arabanın o rampadaki ortalama yakıt verisi 15lt idi. Maşallah dedim :)

En sevmediğim şey bisiklet selesi üzerinde fazla zaman geçirmektir. Zaman ne kadar uzarsa selede oturma süresi artar. o nedenle olabildiğince hızlı çıkmaya bakarım.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Arkadaslar merhaba forumun yeni uyesiyim.Suan bianchi speed 3000 kullaniyorum ve bende sizler sayesinde fitnes almayi dusunuyorum.Sehirde max 100 km turlar yaparim.Epey arastirdim kadro,donanim,fiyatlar v.s. Bu cuma cok iyi bir fiyata 2015 Fuji Absolut 1.1 buldum , kafamda lapierre shaper 300 ve urban 600 de kaldi.Lutfen Bana tercihimde yardimci olurmusunuz.Donanimlari f/p oranlari hakkinda.

Bu arada boyum 1.85 ic bacak 85 ve bana onerilen fuji 21"

Velesbitim anketin son maddesindeki seçeneğe uyuyuyor diye düşünüyorum :) kilit hediye modundan buralara :D

Arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce Giant Escape 2 aldım ama bu model bir fitness bisikletimidir yoksa commuter dedikleri şehir türü tarzı birşey midir ? Birde sizce bu modele kelebek gidon taksam tipi çok bozulur mu ?

şehir/tur bisikleti olarak geçer

@JealioN Şansa bak benim de en çok beğendiğim 2 model. :) Bunlardan sonra giant escape air geliyor benim gözümde

Canyonlar cidden uygun fiyatlarda. Keşke kargo ve vergi bu kadar olmasa da tercih edebilsek.
700 800 tlye ultegralı model hayal edinsenize...

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Löpiyer şepır dört yüzle aranızdayim.

Geri