Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi fitness bisikletini kullanıyorsunuz?

Hangisi var sizde?

• Toplam katılım
    456
Scudo
@SonSelim M kadrosunu gözümün önünde tarttı tam 10 kilo geldi. aynı gün Merida speeder 20v'yi denedim. 11.5 kilo deniyor. Ama aradaki fark 1,5 kilodan fazla gibi geldi bana. 54 cm kadrolu bisikletti.

@ppidpi Hayırlı olsun, iyi pedallamalar dilerim. İlerleyen günlerde fotoğraflarını da bizimle paylaşırsanız seviniriz :harika:

• Beğen
Tepkiler: ppidpi
Merhaba arkadaşlar, bisikletime kavuştum! Cumartesi günü Caddebostandaki Giant bayisi olan Strava bisikletten aldım. Candan Bey'e ilgisi için minnettarım. Gidon değişimini montajını yapan ustamızın ellerine sağlık. Mükemmel oldu bisiklet. 16 kiloluk şehir bisikletinden sonra 10 kg'luk Giant...aman Tanrım diyorum! Aldıktan sonra Caddebostan-Bostancı arası 3 km kadar test sürüşü yapabilme şansım oldu. Sonrasında ise yağmura yakalanıp mahsur kaldım:) ama inanın yüzümde gülümsemeyle çocuklar gibi mutlu olarak bisikletimi sürdüm. Tekrar sürmek için sabırsızlanıyorum. Sürücü bisikleti değil bisiklet sürücüyü seçer durumu oldu benim için. Eksik donanımlarını tamamlayıp(tekerleklerdeki reflektörleri uçurdum hiç sevmiyorum), güncel fotoğrafları Giant kulübünden paylaşacağım:)

IMG_1200_2.jpg

Fitness bisiklette Brooks B17 sele kullanan var mı?
Kullandığım kadro Speeder, geometrisi yol bisikletine yakın; gidon ve sele aynı hizada ve sürerken kimi zaman öne fazla eğiliyorum.
Tura çıkmak niyetindeyim. Bu seleyi epeydir araştırıyorum ancak bisikletim ve sürüş şeklime tam uygun olup olmadığına bir türlü tam emin olamadım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mcanerg
Harika masallah hayırlı olsun

Benim için en.kral fitness benim kendi topladigim dir
2018-07-23_14-07-57_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: mcanerg ve uslsy
@yavz0r

Ben Lapierre Fitness shaper 300 de kullanıyorum ama gidon boğazı ve gidonu değiştirdiğim için bisiklet üstünde oldukça dik bir pozisyonda oturuyorum, yol bisikleti gibi değil, o yüzden her şey güzel, ama yol bisikleti kullanıyormuş gibi öne yatarak kullanımda ne olur tam bilmiyorum, sele pozisyonunu öne doğru eğmek lazım gibi geliyor.

@mariokaldato
Elinize sağlık çok şık duruyor

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Sergüzeşt gümüş renkli modeli Türkiye'de yoktu. İngiltere'den gelen arkadaşımla getirttim. XLC marka siyah renginin fiyatı 80 tl civarı, alüminyum.
aldığım site bu. (link)

• Beğen
Tepkiler: Sergüzeşt
İki yıl olacak Merida Speeder 100 kullanıyorum, 2500 km ye doğru ilerliyorum. Bacak kaslarımın büyük orandaki değişimini canım Speederıma borçluyum. <3
WhatsApp Image 2018-08-29 at 15.12.33.jpeg

selam arkadaşlar

daha önce fitness yapısında bir bisiklet aldım (bisan calves). bisiklet kadro boyu standart olduğu için seçim yapamadım. bisikletin oturuş pozisyonu çok dik geldiği için bir kaç değişiklik yaptım yatık pozisyonda sürebilmek için. uzun bir gidon boğazı ve flat bir gidon taktım. eskisine göre baya yatık bir pozisyon sağladım ama anlamadığım bir şekilde rahat edemiyorum bisiklet üzerinde. gidon biraz daha önde azcıkta yukarda olsa felan diyip devamlı oturuşumla meşgulüm bisiklet sürerken.

sorun acaba kadro uzunluğunda mı yoksa fitness türü bisikletlerin yapısı yatık pozisyonda sürmeye mi uygun değil? şimdi boyuma uygun merida speeder serisinden bir bisiklet alsam yatık pozisyon elde edebilir miyim? yoksa fitness bisikletler dik pozisyonda sürmeye mi uygundur sadece?

@Holidey Size şöyle söyleyeyim, Fitnesslar da kendi arasında 2 gruba ayrılıyor. En belirgin örneği Lapierre Urban Shaper ve Shaper. Urban Shaper biraz daha şehir bisikleti tarzına benzerken, Shaper yol bisikletine daha yakın dolayısıyla Shaper daha yatık sürüş pozisyonu vaadeder.

yani urban shaper ve shaper diye iki ayrı model var. meridalarda durum nedir speeder modeller yatık pozisyon mu dik pozisyon mu?

Geri