Scudo Sports

Hangi kulaklıktan almalı?

Scudo
(link)'i tavsiye ederim. Sadece kulaklık değil, aynı zamanda mp3 player. Su geçirmezlik özelliği sayesinde havuzda da kullanılabilir.

AWEI A920BLS Bluetooth Kulaklık kablosuz kulaklık Spor Bluetooth kulaklık Auriculares Akülü Kulaklıklar Casque 10 h Müzik
(link)

Kullanıyorum canavar gibi

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Koşu bandında çok çektiğim bir dert olduğundan 4 değişik kablosuz ve bir kaç kablolu kulaklık deneyimim oldu . Sony iyi ses ve uzun şarj açısından güzel gibi benim ki aldığımdan beri sorunlar çıkardı servis sorun yok dedi vs belki yeni sürümlerde daha iyidir. Kafaüstü kulaklıklar zaten bu iş için biçilmiş kaftan değil. Bir meuzi almıştım bir türlü kulağıma oturmadı ses uzakta kalıyordu sonra da şarj etmez oldu . Destekle yazışıp durdum ama anlamazdan geldiler ben de işin peşini bıraktım . Şimdi indirimde aldığım spigen işimi görüyor hafif ,mıknatıs özelliği ile aç/kapa çok pratik ses kalitesi fena sayılmaz (aç /kapa özelliği kendi kendine devreye girip çıkmaya başladı hepsi buradaya yazdım ürünü değiştirdiler ) . Eski yanı şarjı uzun yetmiyor emin değilim ama 3-4 saat gibi diğer yandan çabuk doluyor . Küçük ve hafif kontrol tuşları ile ileri geri durma yapıp son çağrıyı arayabiliyorsun. Zaman zaman fiyatı düşüyor 150 bandında bence değerini hak eder

(link)

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@Murat Cömez

@Adem Tırpancı
Bunlar çok pahallı ya. :)

@alcest
Bu sanki sarsıntıda düşecek gibi,özellikle bisiklette kullanacağım için bir düştümü bulmak çok zor olacaktır. Güven vermedi açıkcası.

@isosel
Bu biraz kafama yattı gibi,sen hele biraz daha bahsetsen şundan:D
-Şarj süresi bahsedildiği gibi mi,
-çok güçlü sesi olması önemli değil,fazla sesli dinlemeyi sevmiyorum zaten ama en azından ortalama ve üstünde tiz ve bass ları olsa güzel olurdu mesala,
-kulakta tıkaç gibi bir tıkanıklı hissi veriyor mu,
-kablosuz özelliği nasıl bağlanmada sıkıntı oluyor mu özellikle telefona bağlayacağım ve yine telefon geldiğinde cevaplayabiliyor musun veya bu bağlıyken telefona arama yapsan otomatik ses akışında bir sorun oluyor mu?

Bu tür kulakların hemen hepsi vakumlu in-ear tip olup kulağın hava almasını engelleyecek şekildedirler ve dışardan ses yalıtımı sağlarlar.

Bu ilk başta kulağa hoş gibi gelse de, spor yaparken mide bulantısı ve denge sorunu çıkartabilir. Bir çok arkadaşım bıraktı bu kulaklıkları. Geleneksel iphonu kulaklığı ile koşuyorlar koşu bandında.

Hoşunuza gitmeyecek ama benim 4 senedir kullandığım ürün plantronic backbeat fit. Tabi çok pahalı ama bu tip birşey almanızı öneririm. Ses yalıtımı olmaması çok önemli, çünkü bisiklet sürerken etraftan kendinizi soyutlayamazsınız. En ufak ses (araç, köpek, uyarı vs) çok önemli.

Rakam fazla gelirse bu tür kablolu birşeyi önerebilirim. Maalesef işin içine bluetooth girince çipidir pilidir maliyet ve fiyat artıyor, ucuzlar da tırt oluyor

@mustafaguler
Hocam başlarda kablolu mu alsam diye düşündümde, kablo olayı sıkıntı oluyor bisiklette. Arka cebe telefonu koyup,kabloyla kulaklığı taksam,sırtımda bir kablo sallanıp duruyor,orta demirde bisiklet çantası var,telefon koyma yerli.Oraya koysamda bu sefer önde kablo sallanıyor,bazen bacağıma vuruyor,kulaklık kulaktan çıkıyor.Binip inmede sıkıntı oluyor o durumda.O yüzden bluetoothlu bir şey daha işlevsel olur diye bakıyorum. Yukarıda arkadaşa sorduğum,kulak tıkanıklığı olayıda dediğiniz gibi dışarıyı çok fazla engelliyor mu gibisindendi.Ucuz,tıpalı kulaklılar o kadar iyi ses yalıtımı yapmadığındna engellemiyor bak ama kaliteli olunca doğal olarak engelleyecektir.
Bakalım,araştırıyorum artık..

Bende plantoronics backbeat fit kullanıyorum mustafagulere katılıyorum. Spor için alınabilecek en iyi kulaklıklardan. En büyük artısı dışardan beni soyutlamaması, tere dayanıklılığı ve yeterli şarj süresi. (link)

(link)
Bir abim kullanmıştı. Ses kalitesinin iyi olduğunu söylüyordu.

@mustafaguler sanırım stok sonu fiyatları, ben 2 sene önce bu fiyata almıştım. İhtiyacı olan kaçırmasın. Birdaha bu fiyatları çok zor görür.

(link) soğuk kış aylarında ilaç gibi bir çözüm.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@-Skynet- kablosuz demek, pilli demek ve bu şarj sorunu demek, en önemlisi zaman içinde pil performansı düşecek ve şarj sıklığı artacak demek, sıcakta ve soğukta cihaz farklı davranacak demek. Pili değiştirme zamanı geldiğinde yedek pil bulamamak demek. Kablo candır.

Huawei sport lite am61 kulaklık kullanıyorum. Şarj süresi müzik dinlerken 9 saat ölçtüm. Bu ölçüm son ses ile oldu haliyle biraz kısık dinlerseniz 11 saati bulur diye düşünüyorum. Kulağa oturması ve spor esnasında çıkmama olayı gayet başarılı koştum bisiklete bindim fitness yaptım kulağımdan çıkmadı tüm terlemeye rağmen. Terleme ile olabilecek su kaçmalarına karşı dayanıklı bana sanki üstüne su dökülse de bişi olmazmış gibi geldi bayağı korunaklı görünüyor.

Son olarak da kalitesi. Kalitesi gerçekten iyi ses sistemleri ile hobi olarak uzun yıllardır uğraşırım. Bir çok kulaklık kullandım en kalitesinden en vasatına, bu kulaklık gerçekten başarılı. Parasını hak ediyor. Tavsiye ederim. :harika:
265ZYq.jpg

Şuraya da linkini bırakayım.
(link)

Bir kaç kulaklık deneyiminden sonra vardığım sonuç şu oldu.
Müzik kalitesi açısından bluetooth kablolunun kalitesine kolay kolay yetişemez. En pahalıları denemedim tabi:)
Pratiklik açısından ise en iyisi bereli olan. Decathlon satıyor. Ama onu da kask altında denemedim. Kalın olabilir. Ben koşu için kullanıyorum.
Normal bluetoothlar çok çabuk çıkıyor kulaktan, koşu için bile pratik olmuyor, sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum.
Belki gözlükle beraber olanlar bir alternatif olur. Gerçi bizim buralarda görmedim, çok pahalı olacağını sanıyorum.
Bisiklette kaliteli bir ses olmayacağından ve riskli de olduğundan kulaklıkla sürüşü tercih etmiyorum.

@Anonim 2 arkadaşım kullanıyor kask altında problem yaşamadılar.

Fiyatı 150 tl'nin üzerinde Aftershokz güzel bir ürün kemikten iletimli, dolayısıyla hem dışarıdan gelen seslere karşı farkındalık yaratıyor hem de içkulak hasarına neden olmuyor.

@-Skynet- şarjı bahsedildiği gibi, bağlantı problemi telefon yada bluetooth mp4 player da herhangi bir problem yaşamadım. Ses kalitesi çok iyi. Kulakta rahat duruyor. Spor için özel kulak içi bağlantı aparatıyla rahat da. Ben çok memnunum.

@isosel
Kulaklığı takınca çevre seslerini fazla kesiyor mu?

(link)
Ben bu kulaklığı kullanıyorum ucuz bir şey migrostan almıştım güzel bir şey sesi çok ağım şahım değil ama yinede güzel kulaktan düşmüyor fiyatına göre performansı güzel :harika:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri