arkadaşlar bir bilgiyi aktarmak isterim sizlere,normal streoit kulanmayan bir insan metobolizması,bir öğünde 100 gr proteini sentezlemesi imaknsızdır,bu protein tozlarının üzerinde yazan kulanma ölçüsünü kaleye almayın derim,eyer streoit made yani doping yapıyor iseniz tamam verilen ölçüdeki mikatrı vücut sentezler,ama bir insan asla bir öğün yemekde olsun yada protein tozunda olsun ister 5 kilo yesin ister 200 gr toz içsin asla vücut 35-40 gramdan fazla proteni sentezleyemez,bu tıbben de böyledir,araştırısanız görürüsnüz,insan vücudu bir öğünde en fazla 35-40 gr poretin sentezleyebilir,daha fazla poretin tutmaısnı istiyor iseniz,o zaman öğünleri aralıklara yemelsiniz,bu konuyu araştırısanız anlarısnız,lütfen satılan bu ürünlerin yalan satış politikası tuzaklarına düşmeyin,adam satıyor protein tozunu yazıyor üsütnde bir ölçekte 100 gr protein,ama demiyorki sen sadece 34-40 gramını bir içişde alabilrisn vücuduna,eyer tekrar ediyorum steroit kulanmıyor iseniz,imkanı yok 100 gr poreteni bir içişde vücudun tutması,hocam paranız boşa gitmesin diye yazıyorum bunları yani maximum faydayı görebilmek için 50gr en fazla için yarıım saat 1 saat sonra yine 50 gr alın bu konmuyu araştırırsanız çok kaynak yazı makale bulabilirsniz,
düzeltme: bu arada ben doktor değilim bildiklerimi paylaştım belki yanıldığım kısımlar olabilir belki daha az protein sentezleyebiliyor insan vücudu,bir öğünde,ama 100 gr proteni bir öğünde vücut sentezlemesi imkansızdır,diye biliyorum...