Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hasan Söylemez'in kabile tarafından alıkonması

Scudo
Gerçekten Film gibi serisi , iyi olduğuna çok sevindim

''Ne işi var orada?'' diyenler için;''Bazı insanlar tehlike sever veya tehlikeyi umursamaz..''

Sosyal medyadan takip ettiğim birisiydi, bu başlık sayesinde haberim oldu durumundan.
İyi haber gelmesine çok sevindim, geçmiş olsun.

Kendisi twitterde detaylı bir şekilde anlatmış başından geçenleri. Detayları merak edenler için link:

(link)

Arkadaşlar çok afederseniz ama söz buraya tam oturdu;
'Kabilesini ..........,'. :kptmya::mad:

Mali ve Meksika asla bisikletle turlanacak yerler değil.
Hasan kardeşimize büyük geçmiş olsun...

hasan abi yürek yemiş valla. 32 kişinin keserek öldürüldüğü ortamda turiste hoşgörü olur mu hiç, hangi cesaretle bu işe kalkışmış valla helal olsun

Asli var mi bakalim, bana hikaye uyduruyor gibi geldi, kabile 32 kisi kesmis, ellerinden kurtulmus... deme gitsin.
Populerlik kasmaya calisiyor olabilir, meslegi de zaten gazetecilikmis, eli yatkin olur bu yöntemlere.

Yaniliyor olabilirim, ama daha önce youtube'de izledigim bir TV söylesisinde acayip samimiyetsiz buldum bu kisiyi.

@Aloha Arı Stüdyo'sunda değil mi halen adam. Bazen bana da öyle geliyor. Neyse, yolu açık olsun. Bu devirde insan kesilir mi ama, ayıp.

• Beğen
Tepkiler: Aloha
@Aloha
Hocam bu adamın gittiği yerlerde bu tür olaylar zaten oluyor. Tabi iletişimi çok kuvvetli bir insan bu yüzden insanlarla çok iyi anlaşıyor.

Ayrıca hindistan'da günümüzde bile birçok insan cadı sanılarak taşlanıp öldürülüyor. Birde oradaki insanların açlık yüzünden ölüm tehlikesi altındaki psikolojisini düşünün bence. Bu arada bölgenin sorunu zaten 'eğitimsizlik', sen bir insanı eğitmediğin zaman o insan 32 kişiyide keser 100 kişiyide.

Ayrıca afrika'nın ortasında kamerayla gezen bir tek Hasan abiyi bilirim ki bunu yine iletişim becerisinin benzersiz olmasına bağlıyorum. Mesela birçok turcumuz afrika bölgesinde ya da kıtasında elektronik eşyalarını çalınma ihtimaline karşı pek çıkarmaz.

Bu arada bence Hasan abi çok büyük bir iş yapıyor, afrika'daki yıllık cinayet oranlarınıda hesaplarsak ortalık karışır. Zaten 100.000 küsür takipçisi var bence böyle birşeyi yapacak son insanlardan birisi.

@Aloha Şahsen samimiyetsiz geldiği için ben de kendisini takip etmiyordum ama bu olayı forumda görmem üzerine meraktan Twitter hesabına bakmıştım. Anlattıkları doğru mudur değil midir bilmem ama aksini ispatlama ihtimalimiz pek olmadığı için söylediklerinin doğru olduğunu kabul ediyorum.

Hasan söylemez i ben de severek takip ediyorum. Ama olay kendi içinde mantık hatası barındırıyor. Rehber karşı kabileden olan biri? Ben bu olaya inanmadım açıkçası.

Hikaye doğru mudur yalan mıdır bilmiyorum da okuyunca biraz sallama gibi geldi :D

Yalan söylediğini ima edenler, kitap yazacak falan diyenlere, geçenlerde Muğla'da yaşanan olayı hatırlatmak isterim. O müzisyen için de reklam yapıyor diyenler vardı ve sonrasında müzisyen ölü bulunmuştu.
Her şeyin altında bir şey aramayı bırakın arkadaşlar.

@berberci bu konuya ilk kez yorum yazıyorum. gözle görünen fahiş hatalar olmadıkça kesin yorum yapmaktan kaçınmak gerekse de bu hikayede ciddi tutarsızlıklar var. bölgenin yerlisi olan rehberin göz göre göre düşman kabile tarafına gitmeyeceği, alıkonulan birisinin hala iletişim kurabiliyor olması gibi.
yine de yanılma payını saklı tutmak, olayın içinde olmadıkça kesin iddialarda bulunmamak lazım.

@Ahmet Ayaz
Haklısınız, söylemeye çalıştığım alaycı yorumlardan kaçınmamız gerektiği. Ne olduğunu tabii ki bilmiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Sanıyorum iki ay önceki National Geographic dergisinde bu konu vardı. İki kabile geçmişte kavgalıydı ve cinayetler yaşanmıştı. Arabulucular devreye girerek barıştırmıştı iki tarafı. İçerik doğru ama zamanlar hatalı sanki azıcık.

Geri