Scudo Sports

HAYDİ BİSİKLET SEVDALILARI, EYLEM ZAMANI....

Doğanay'ın katilinin mahallesinde eylem yapmak şart.
Şu yazıyı bir yerde okumuştum, "Polis bile giremiyor o mahalleye, sadece özel ekipler giriyor"

Şayet bu gerçekten doğru ise can güvenliği için hiçte mantıklı bir girişim olmaz bu dediğiniz. Zira öyle bir yerde yaşayan bazı insanlar, gözlerini kırpmadan başkalarına zarar verme potansiyeline sahiptirler.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Scudo
Şu yazıyı bir yerde okumuştum, "Polis bile giremiyor o mahalleye, sadece özel ekipler giriyor"

Şayet bu gerçekten doğru ise can güvenliği için hiçte mantıklı bir girişim olmaz bu dediğiniz. Zira öyle bir yerde yaşayan bazı insanlar, gözlerini kırpmadan başkalarına zarar verme potansiyeline sahiptirler.
Abi şu polis bile girmiyor o mahalleye tamamen bir hurafe. Milletin gözünü korkutmak için diyorlar. Evet belirli mahalleler gerçekten tehlikeli fakat polis istese her yere girebiliyor.

Abi şu polis bile girmiyor o mahalleye tamamen bir hurafe. Milletin gözünü korkutmak için diyorlar. Evet belirli mahalleler gerçekten tehlikeli fakat polis istese her yere girebiliyor.
Sanırsın mahallededeki her evde zırhlı araçlar, roketatarlar, sihalar, helikopterler falan var. 😄

Şehir efsanesi bir laf , sadece laf , Türkiye de polisin jandarmanın giremeyeceği yer yoktur.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Akıllarınca nam salmaya çalışıyorlar, bize polis bile karışmıyor. Biride sosyal medyada atıp tutmuş. Asgarî ücreti beğenmeyip torbacılık yaptığını kameralar karşısında anlatıyor. Polis bugün yakalayıp ceza evine attı. 🤣😂

Akıllarınca nam salmaya çalışıyorlar, bize polis bile karışmıyor. Biride sosyal medyada atıp tutmuş. Asgarî ücreti beğenmeyip torbacılık yaptığını kameralar karşısında anlatıyor. Polis bugün yakalayıp ceza evine attı. 🤣😂
Kim yakalandı Temel Ünlü için haber bulamadım

tamamen bir hurafe
Şehir efsanesi
Katılıyorum boş muhabbet,İzmir'de kadifekale diye çok eski bir semt var keko semti evvelden herkesin evinde keleş vardı şimdi bölge ıslah edildi,düğün oldumu sanırsın güneydoğuda çatışmaya giriyorlar,ama çevik kuvvet geldimi hepsi fare gibi kaçışırdı kertenkeleler! hani bir laf varya dinsizin hakkından imansız gelir diye aynen öyle,muameleyi ona göre yaptınızmı hepsi kuzu!
Ha istisna olarak çözüm sürecinde kazılan hendekler yüzünden,bazı mahalleler işgal altında gibiydi buna müsaade eden güzide hükümetimiz !!!! sayesinde ama oda fazla uzun sürmedi.

Bu şahısın yakalanacağını, yada bulunacağını düşünüyorsanız bence vazgeçin.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Eğer trafikte sürüş yapıyorsak kelle koltukta, bunu biliyoruz. Arabası, yayası, kedisi, köpeği (hatta dün kargayla çarpışıyorduk) hepsi birer potansiyel tehlike. Bunları hesap etmeye, dikkatli olmaya çalışıyouz. Ama bunların dışında psikolojisi normal olmayan tipler var. Bisikletliye arabadan çakmak, su şişesi fırlatandan tut üzerine süren, gücü elde edince seni korkutmaya çalışan insanlar. Bunlara yapılacak birşey yok, dilerim kimse rast gelmesin böylelerine.

Motorsikletlerdeki kask kamerası gibi kamera takmamız şart gibi duruyor. En ufak bir temasta kontrolü kaybetmemize sebep verecek sürücülerin biz kaza yaparken sallamayıp çekip gitmesi; bizlere tehlike oluşturacak şekilde yanımızdan geçmesi vs gibi durumlar için elimizde bir kanıt olması gerekiyor gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
Eğer trafikte sürüş yapıyorsak kelle koltukta, bunu biliyoruz. Arabası, yayası, kedisi, köpeği (hatta dün kargayla çarpışıyorduk) hepsi birer potansiyel tehlike. Bunları hesap etmeye, dikkatli olmaya çalışıyouz. Ama bunların dışında psikolojisi normal olmayan tipler var. Bisikletliye arabadan çakmak, su şişesi fırlatandan tut üzerine süren, gücü elde edince seni korkutmaya çalışan insanlar. Bunlara yapılacak birşey yok, dilerim kimse rast gelmesin böylelerine.
Benim başıma geldi. Karaktersiz beyinsiz mahlük herif bana ve arkadaşıma içi idrar dolu 2,5 litre kola şişesi attı.

Benim başıma geldi. Karaktersiz beyinsiz mahlük herif bana ve arkadaşıma içi idrar dolu 2,5 litre kola şişesi attı.
221 km'lik Çorum sürüşümde araçtan kutu kola fırlatıldı yola, bana fırlatıldığını düşünmek dahi istemiyorum. Ayrıca benim de bu sürüş esnasında dikkatimi çekti, yol kenarındaki içi idrar dolu pet şişeler. Şunu anlamıyorum, bu şişeleri doldurup yol kenarına firlatanlar özel araçlarıyla seyahat edenler olmalı. Peki özel aracıyla seyahat eden biri kenara çekip doğal ihtiyacını gidermek yerine neden... Ayrıca başkalarının da bulunduğu bir araçta bir insan nasıl utanmadan bu işi yapar?
Ar ve onur... bunlardan mahrum olanın gözümde hamam böceğinden farkı yoktur.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Kuzey Ege
Ben de ici çiş dolu siseler cok goruyorum, hem de istanbul'un gobeginde.
Bir insan ulkesine, vatanina bunu nasil yapar aklim almiyor.
Adim basi benzinlik, cami vs var. Gir bir yere yap.

Bu memleket coktan elden gitmis. Cehalet her yeri sarmis. Benim artik hic umudum yok. Bu memleketin basina iyi olan hicbir sey gelmez. Burada hayat yok artik.

Seyir esnasında bazı sürücüler bisikletliye serinlesin hem de para ödemesin diye bedava kutu kola atıyorlar. Teşekkür edilecek yerde küfür yiyorlar. Yok ya kardeşim, bu bisikletlilerde ar namus kalmamış.

Seyir esnasında bazı sürücüler bisikletliye serinlesin hem de para ödemesin diye bedava kutu kola atıyorlar. Teşekkür edilecek yerde küfür yiyorlar. Yok ya kardeşim, bu bisikletlilerde ar namus kalmamış.
Kola kutusunu hadi iyi niyet dedik gectik. Adam içine idrar doldurduğu şişeyi atıyor, onu napacaz. Amonyak niyetine yaraya felan mı döksün diyemi atiyor.

Kola kutusunu hadi iyi niyet dedik gectik. Adam içine idrar doldurduğu şişeyi atıyor, onu napacaz. Amonyak niyetine yaraya felan mı döksün diyemi atiyor.
Ya sarı su o, eskiler bilir, düşer de bi tarafımızı yaralarsak yaralarımız hızlıca iyileşsin diye atıyorlar. Hemen sidik diye yaftalamışsınız, olmaz..

Geri