Scudo Sports

HAYDİ BİSİKLET SEVDALILARI, EYLEM ZAMANI....

Dün akşam.. Pendiğe doğru giderken bisiklet yolunu işgal eden araca küfretmiş bir arkadaş (Tamam, hatalı olduğunu kabul ediyor.)
Biraz ilerde "pusu kuran" araç, üzerine sürüp düşürmüş önce, sonra araçtan inip dövmüşler arkadaşı. Kafa yaralanması var, ama ciddi değil durumu...
Şimdi, bu adamlara dava açıp açmamakta, ne elde edeceği ya da ne ile karşılaşacağı konusunda kararsız... Ve bence asıl önemli olan da bu: Hukuka, yargıya, devlete güven konusunda geldiğimiz nokta.. :kötü:

Scudo
Benim başıma geldi. Karaktersiz beyinsiz mahlük herif bana ve arkadaşıma içi idrar dolu 2,5 litre kola şişesi attı.
Kusura bakmayin cok guldum ama durum kotu tabii ki. Cis sisesi atmak ne demek ya hu :D Beni de birkac kez arabanin camindan sarkan elemanlar bagirarak korkuttu veya yayalar korkuttu. Ne bileyim kalaylanmak hoslarina mi gidiyor nedir anlayamadim. Yanimda biber gazi tasiyorum. Denk gelirse tadina baktirtacagim o vasifsiz elemanlara.

Bu karaktersizin hâlâ yakalanmamış olmasını kabullenemiyorum! Cumhurbaşkanı'na eleştiri yapanların kapısında beliren bu istihbarat teşkilatı nerede? Adam ya ülkeden kaçacak ya da kanının temizlenmesini falan bekliyor.

Bu ülke insanı neden her konuda çaresiz hissetmek zorunda bırakılıyor? Bu gidişatı nasıl bir kriz değiştirecek? Çok üzgünüm...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bir yerlerde bu akşam 19:30'da Cafe Nero önünden Kartal'a 23 km'lik bir sürüş yapılacağına dair bi paylaşım görmüştüm sanki ama yanlış mı gördüm acaba bilgisi olan var mı?

Bir yerlerde bu akşam 19:30'da Cafe Nero önünden Kartal'a 23 km'lik bir sürüş yapılacağına dair bi paylaşım görmüştüm sanki ama yanlış mı gördüm acaba bilgisi olan var mı?
Evet doğru Instagram üzerinden baya paylaşan oldu.

Ben de gördüm Velesbist sayfasının hikayelerinde,doğrudur

Motorsikletlerdeki kask kamerası gibi kamera takmamız şart gibi duruyor. En ufak bir temasta kontrolü kaybetmemize sebep verecek sürücülerin biz kaza yaparken sallamayıp çekip gitmesi; bizlere tehlike oluşturacak şekilde yanımızdan geçmesi vs gibi durumlar için elimizde bir kanıt olması gerekiyor gözüküyor.
görüntü akarken plakayı okuyacak kalitede ve bataryası ikide bir değişmeyecek kadar çabuk bitmeyen bir makine kim bilir kaç yüz avro.Keşke herkes ulaşabilse goprolara ; güvenlik için ve olası kaza,sıkıştırma,kırmızıda geçme vs. vs. gibi durumlarda ibraz edilecek çok iyi bir delil sunuyor gopro videoları.Hem geniş açı olduğundan sağ ve sol şeritteki ya da tali yoldaki durumu da net görüyor.Bence imkanı olan iki tane edinmeli.Biri gidona biri de sele borusuna.Arkadan çarpan çok benim de başıma geldi.Tali yoldan anayola bağlanacağım ticari taksinin teki ben yolun müsait olmasını beklerken önce korna ile tacizde bulundu yetmedi arka tekerime dokundurdu.Gel de bunu polise anlat.Anlatsan , plakayı alsan belki işlem yapacaklar 🤔 ama kim bilir ? Elde somut delil oldu mu insanın yaşadığı mağduriyeti bildirmekten çekinmemesi gerek.

Yakalanmadı hala katil veya yakalamak istemiyorlar..

Evet doğru Instagram üzerinden baya paylaşan oldu.
Instagram ve facebook platformlarına uzak olduğum için anca burda görürsem haberim oluyo. Daha erken haberim olsa katılmak isterdim. :(

Yakalanmadı hala katil veya yakalamak istemiyorlar..
Hadi diyelim saklanıyo, irtibatlı olduğu kişiler dinlemeye ve takibe alınmış olsa yine yakalanırdı bu kadar zamanda.

görüntü akarken plakayı okuyacak kalitede ve bataryası ikide bir değişmeyecek kadar çabuk bitmeyen bir makine kim bilir kaç yüz avro.Keşke herkes ulaşabilse goprolara ; güvenlik için ve olası kaza,sıkıştırma,kırmızıda geçme vs. vs. gibi durumlarda ibraz edilecek çok iyi bir delil sunuyor gopro videoları.Hem geniş açı olduğundan sağ ve sol şeritteki ya da tali yoldaki durumu da net görüyor.Bence imkanı olan iki tane edinmeli.Biri gidona biri de sele borusuna.Arkadan çarpan çok benim de başıma geldi.Tali yoldan anayola bağlanacağım ticari taksinin teki ben yolun müsait olmasını beklerken önce korna ile tacizde bulundu yetmedi arka tekerime dokundurdu.Gel de bunu polise anlat.Anlatsan , plakayı alsan belki işlem yapacaklar 🤔 ama kim bilir ? Elde somut delil oldu mu insanın yaşadığı mağduriyeti bildirmekten çekinmemesi gerek.
Valla hocam en iyisi olmasa da ortalama hızlarda net görüntü veren kamera büyük şehirde yaşayanlar için elzem gibi bir durum. Hem kamerayı fark edenler için caydırıcı olur hem de böyle bir durum için elimizde kanıt olmuş olur. Şarj olayını bence abartmaya gerek yok, tur başını çıkarsa yeterli. Oda ortalama birkaç saattir yeterlidir sanki. Ha uzun sürüşler yapanlar için yedek batarya gerekebilir o ayrı. Masraf olayında haklısınız maalesef, ucuz bir ekipman değiller... Lakin özellikle İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Kocaeli, İzmit vs gibi kalabalık yerlerde sürenler için en az kask kadar gerekli görüyorum. En basitinden yanımızdan geçerken hafif sürttürseler zaten oradan kaldırım kenarına oradan tekrar yola düşmemiz içten bile değil. Sonra kim sürttü, kim çarptı ara ki bulasın.

Bugün sabah antremanında, Narlıdere askeriyenin önündeki rampayı tırmanırken, belediye otobüsü yanımdan silme geçti.
Işıklarda yakaladım, şöför hanımefendiye;
Beni tanıyormusunuz? Diye sordum
Yüzüme bakıp; hayır dedi. .
Az önce beni öldürüyordunuz, farketmedinizmi dedim.
Karşıdan araç geliyordu dedi.
Araç geliyorsa frene basabilirsiniz dedim.
Ama size çarpmadım, dokunmadım dedi saf bir ifadeyle. . .!
Sizin rüzgarınız bile bizi ne kadar etkiliyor farkındamısınız dedim.
Uzatmayacağım son cümlesi;
"Sarışınlığıma verin" oldu. .

Tüm bisikletliler 1 hafta, 1 ay yolları kapatıp eylem de yapsak kafa yapısı değişmedikten sonra Boş. .
Eğitim Şart

Son düzenleme:
Tüm bisikletliler 1 hafta, 1 ay yolları kapatıp eylem de yapsak kafa yapısı değişmedikten sonra Boş. .

Biraz kaba ve sert olacak ama, memleketin bu gibi gerçekleriyle her gün yüzleştikçe, Nihat Genç'in şu sözü geliyor aklıma:

"Bizler, 3. sınıf Yeşilçam filmlerindeki tecavüz sahneleriyle masturbasyon yaparak büyümüş çocuklarız. Kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin!"

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
NTV'de haber yapmış. Link yapıştıramıyormuşum.

1692165808154.png

• Üzgün
Tepkiler: seko35.50
Geri