Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hepsiburada

Karida 2 Kişilik Çadır
Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.
evet uyandılar sanırım.

Scudo
Hepsiburada zaman zaman reklam amaçlı bu tip "fiyatı yanlış girmeler" yapar. 10larca kez yaşanmış bir durum bu, isterseniz deneyin en kötü 1-2 hafta 20 liranızı buraya bağlamış olursunuz fakat %90 gönderilmeyecektir. Bu tür bi durum başıma geldi, ürünün tedari edilemediğini söyleyip, satış sözleşmesini hiçe sayarak iptal ettiler. Bu politikası yüzünden tercih etmediğim bir alışveriş sitesidir..

Edit: imla

@Mert S. ben aldım ıkı tane ve bircok kısıde aldı ...Dedıgınız konuda da haklısınız bakalım, bekleyelım ,görelim neler olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Mert S.
@Mert S.
Sizin ghost konusunda bilginiz yok galiba :D

• Beğen
Tepkiler: Merickagantek
Bana boyutları küçük gibi geldi o yüzden olabilir...

@GLN o degılde ghost un ustune bırde spor urunlerınde yuzde ellı ındırım olayı vardı su botu motoru alan vardı 18000 tl lık motoru 9000 tl ye alanlar neler yasandı su hepsiburada da :) ....Ama ghost olayında alanlar var baya ...

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
ghost olayı dışında thh gitmeden ürün alabilen gmrmedim pek hepsiburadan artık sık sık yapmaya başladı nerdeyse haftada 1 yapıyor bu kurnazlığı

• Beğen
Tepkiler: Merickagantek
@Merickagantek And monodome çadır, 40-45 lira civarı. Turlarda kullanıyorum. Ama yağmura asla gelmez. Bilginiz olsun.

@Osman Kıtay abicim aynen dedıgın gıbı..bılıyorum bu tarz cadırların hepsı boyle 40 50 tl lık cadırı 14 tl ye sattıkları ıcın aldım zaten 40 tl ye satsalardı almazdım :D

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@GLN yazarken aklımda değildi fakat şimdi hatırladım :) Göndermemişlerdi sanırım yine

@Mert S.
Gönderilmişti . Bayağı kişi almıştı euro fiyatlarını tl olarak yazdıklarında. Yasal olarak bu işin altından kalkamayacaklarından istemeyerekte olsa göndermişlerdi.

• Beğen
@GLN Vay be baya şaşırdım şu an :D bir ara da 1TL'ye bilgisayarlar vardı mesela onlar gönderilmedi. 70 Liralık kalemi 25 liraya indirmişlerdi onu bile göndermediler bana. Ne kadar üstelesem de bir gece ansızın param iade edilmişti ve yapacak bir şey kalmamıştı :) Kenarda parası duranlar için iyi fırsat, belki gelir.. :)

Satın alınmış bir ürünü bu şekilde para iadesi yaparak göndermemeleri ne kadar yasaldır? Nasıl bir yaptırımı vardır? Bir maduriyet var sonuçta ortada.

@Emre Tekinarslan

- Hata sonucu fiyat yanlış yazılmışsa göndermez. Buna kimsenin diyecek bir şeyi olamaz.

- Paranızı iade almışsanız mağduriyetten bahsedemezsiniz.

@clubber Cevabınız için teşekkür ederim. Hata ile yazma konusuna gelecek olursak insanlar bunu satın alma işlemi tamamlanıncaya kadar ödeme yapıncaya kadar kaldırılmıyorsa bu fiyattan vermek zorunda değil mi? Mesela geçen bir olay geldi başıma, markette bir ürün için yalan olmasın 5.90 fiyat yazmışlar kasaya geldim 7.90 dedim bu 5.90 yazıyor orada o yüzden aldım ben diyince 5.90dan vermek zorunda kalmışlardı. Tabi bu o marketin tüketici memnuniyeti politikası olabilir, diğerlerinde durum böyle olmayabilir. Madur olma konusuna gelecek olursak iyi bir fırsat yakaladığını düşünen bir insan için bunu alamaması da bir maduriyet sayılmaz mı?

@Emre Tekinarslan Aklınıza takılanlar için yapılan satış sözleşmesini okuyunuz, ürün satın alındıktan sonra satıcıya ulaştırılınca kadarki süreç tamamen satıcıya aittir tarzı maddeler mevcut. Yani ürün tedarik edilemese bile eğer sana sattıysa onu bi şekilde (30 gün diye belirtilmiş sözleşmede) sana ulaştırmak zorunda. Sözleşmede hangi tarihte hangi fiyata aldığına kadar yazıyor. Fiyat yanlış yazılması gibi bir bahane de 2015 yılında sadece bakkal mehmet amcada işleyebilecek bir savunma :) aslında herşey tüketiciden yana fakat nedense uygulanabilirliği yok. Tüketici mahkemesine şikayette bulunulabilir sadece, ki bu şikayeti de elden vermek gerektiği için açıkcası ben uğraşmadım :)
@clubber Para iadesi almak mağduriyeti gidermez, çünkü paranızı bir şekilde 1 hafta 10 gün adamların hesabına geçirmiş oluyosunuz. Bu da sizin için kayıp olup, eğer bu parayı kullanıyorsa(ki kullanıyor) hepsiburada için büyük bir artıdır. Adam kredi çekeceğine 5bin liralık ürünü bin lira yapar, 100 kişi alırsa 100binlira kredi çekmiş ve bunu sıfır faizle geri ödeyecek gibi düşünebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Mert S. Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Bende benzer yaptırımlar oldugunu dusunuyordum sağolasın.

• Beğen
@Mert S.

Kredi kartı ile yapılan ödemelerde para satıcının hesabına hemen geçmiyor. Para satıcının hesabına geçmiş dahi olsa size iade edildiği için mağdur değilsiniz. Satışlarda iade süreçleri, iptal süreçleri vardır. Bunu mağduriyet olarak kimseye kabul ettiremezsiniz.

Geri