Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hepsiburada

Arkadaşlar siparişler tedarik edilemediği gerekçesi ile iptal ediliyor. Hepsiburada forumlar üzerinden beleş reklam ile kitleyi siteye çekip ucuza ürün var deyip, başka ürünleri satma gayesinde. Ahlaksız tutumları ticari ahlaka sığmıyor ama bu adamlar piyasa lideri işte ne yazık ki. Bende dün iki tane sipariş geçtim henüz iptal mesajı gelmedi ama gelir birazdan sanıyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Scudo
Arkadaşlar en fazla 70-80 tl civarında, önerebileceğiniz iki kişilik güzel bir çadır var mı?

@Murat YAZICI

Mayısta gönderebiliriz diyorlarmış, bekleyin bu havalarda pek kullanılmaz zaten. İllaki bir çadır yollarlar, tedarik edilmese bile.

Çadır kriterlerim

1-çift katlı olması
2-su sütununun yüksek olması. (yağmur koruma seviyesi)
3-En az iki kişilik olması (ha yanında kimse yok tek takılıyorsun eşyalar gece ne olacak)
4-Pollerinin kesinlikle fiber olmaması. Alü o olmazsa durawrap tercih sebebidir.
5-İki çıkışlı olması.Havalandırmasının olması.
6-Ağırlığının 3 kg yi geçmemesi.
7-Kapılar için yüksek etekli olması, filesinin olması
8-Her ihtimal ve soğuk hava koşullarına karşılık dört mevsim olması.

Bu kriterleri karşılamayacak çadır babamın oğlu olsa yine almam. Önerim ise husky beast veya loab

@suat66 bunun agırlıgıda 1500 cıvarında sanırım yanlıs bılgı vermısler ...Baya bır zaman gecmıs gırememiştim ondan ötürü cevap veremedim..

@Merickagantek

üstad mesajı ilk gördüğümde hemen şu uyandı bende 3 ü bir arada hortumlarda kireçleme yapıyor yanında clagon finish falan veriyolar dedim. :D

• Beğen
Tepkiler: Merickagantek
Bir gün haramiler bir arifin yolunu kesmişler. Arif buya yalan söylemez doğruyu konuşur. Nerelisin diye sormuşlar. Adamların beklediği cevabı verse canından olacak yalan söylese günaha girecek. Sudan demiş. Haramiler çekip gitmişler. Arif sudan diyerek sudan yaratıldık anlamında yalan söylememiş olmuş. Nerden mi çıktı bu mesel. Hani sudan ucuz çadır denilince aklıma geldi şimdi. Yoksa banane sizin çadırınızdan.

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
Arkadaşlar çadır alırken çift katlı almaya çalışın, tek katlı çadırlar terleme yapıyor. Çadır alacak kişilerin bir çoğu bahar ve yaz aylarında kullanıyor bu yüzden aşırı pahalı ve aşırı ucuz çadırlara yönelmemelerini tavsiye ederim. Önerim ise her türlü koşulda sizi memnun edeceğini düşündüğüm husky bizam 2 kişilik çadır olacaktır. Kendimde de o modelden var yalnız aktif olarak kullanamadım. Kullananlardan araştırmam sonucunda memnun kalmayanını da görmedim. Herkese öneririm ve kefilim bu ürün için :)

• Beğen
Tepkiler: Merickagantek
@MBB kesınlıkle haklısnız bende soyledııgm gıbı hanı hevesı olan bır arkadsımız olur ama prasal bır durum soz konusudur alır bunu en azıdnan bır gun ıkı gun cadırda konaklamıs olur ...Bende kefilim bızama :)

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba hepsi burada dan toplamda 613 tl tutarında bir alışveriş yaptım.ürünlere bakarak fiyat performans açısından bir değerlendirme yaparak bilgi verirseniz sevinirim.teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@inebolu37 Kullanmadığım ürünler ama bazı ürünlerde çok ucuza kaçmış, bazı ürünlerde ise piyasının çok üstünde vermişsiniz. Yine de hayırlı olsun.

Nisan ayı gibi bi van golü turu yapmayı düşünüyorum sizce sıkıntı çıkaracak bi ürün olur mu

Yaklaşık 3 sene öncesinin konusu ne yazıkki.

Ne yazikki dememin nedeni fiyatlar... şuan en az % 20 yada 30 zam almış durumdalar.

Aldiklariniz Cst lastik hariç fiyat/performans ürünü hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: S. Coban
Teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için

@inebolu37 Bs matara tutacağı ali expresste 2 Tl ye aldım üstelik 13 günde elime ulaştı kalite olarak sorarsan çokda iyi değil ama iş görür

@inebolu37 Würth ile zincir yağlamayı düşünüyorsanız, bence forumdaki konuları okumanız da fayda var.Ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim.Tabi karar sizin ben uyarayım.

Fiyatları görünce ağlamamak elde değil.

Geri