Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hepsiburada

Scudo
@inebolu37 Forumda birkaç kişi kullanıp memnun kalmamış, zinciri yapış yapış yaptığını söylemişlerdi.Onun yerine zefal'in biraz daha pahalı ama daha yararlı ürünler var.

Arkadaşlar, hepsiburada resimli mesaj güncel mesaj ilk posttaki link ise ölü zaten.Nereye ağlıyoruz anlamadım bende ağlıcam

cst lastikleri geri iade edin bence uzun bi turda kullanacaksınız eğer o lastikler pek verimli olmaz

bir kaç yere baktım pek bir sıkıntı çıkarmaz dediler ama yarın gelecek ürünler bakalım hayırlısı artık

Arkadadaslat ürünlerim geldi genel olarak memnunum fakat yağ konusunda maalesef haklısınız galiba biraz yapis yapis gibi oluyor camurluklarda biraz zayıf gibi onun haricinde sıkıntı Yok gibi ama bakalım

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@inebolu37 Aldığınız Würth marka spreyi çekiş sistemini temizlemede kullanabilirsiniz, daha sonra başka bir uygun yağ ile yağlamak kaydı ile tabi ki :harika: Kolay gelsin.

@Ceyhun Özkan bu yağ daha çok menteşe kapı gibi yerlerde kullanmak için galiba zaten bir bisiklet ürünü olarak uretilmemis uzerinde de direk bisiklet için olduğuna dir bir emare yok ama reklamında bisiklet zincir yağı yazıyor ne yazıkki

Arkadaşlar merhaba ürünlerin geldi monte ettim ayrıca bugün bir deneme turu yaptım oğlumla ilk izlenimlerim gayet iyi ozellikle ince lastiklerin etkisi oldukça hissediliyor bu arada buromuza kestim kenarlardan 4 er santim heyet iyi tam bir tür bisikleti oldu fotolari atiyoryum

Dosyalar

• IMG_20170304_131212.jpg
    IMG_20170304_131212.jpg
    128,8 KB · Okunma: 29
  • IMG_20170304_131208.jpg
    IMG_20170304_131208.jpg
    123,9 KB · Okunma: 22
  • IMG-20170304-WA0002.jpg
    IMG-20170304-WA0002.jpg
    45,2 KB · Okunma: 23
  • IMG-20170304-WA0001.jpg
    IMG-20170304-WA0001.jpg
    37,3 KB · Okunma: 23
  • Beğen
Tepkiler: ventiol
Ben gördüm de karar veremedim. :) İlk mesajda buraya nasip oldu bu arada
CB.JPG

Bir de sanırım tüm spor ürünlerinde kargo bedava. 5.23 TL ' ye dün powerlinki bu sayede aldım. Küçük maliyetli ürün almak isteyen arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasın.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
İlk bisikletini cumartesi günü almış birisi olarak ne alsam diye baktığım site :)

Hoptown 320 için olmazsa olmaz var mıdır? (pompa, çanta, kilit harici)

• Beğen
iceberg termos 35tl kargo bedava => (link)

zefal arctica 700ml 38 tl kargo bedava => (link)

• Beğen
Çok güzel fırsatlar gördüm, günü değerlendirmek gerekir.

(link) Bu ürün hakkında yorum yapabilecek var mı

Wilier Cento 10 air satıyor mu Hepsiburada???:hihi::hihi:

(link)

şu sehpa hakkında görüşü olan var mı 25 lira hızlı gonderim ve kargo yok güzel gibi geldi alınır mı sizce?

Başka yerden 30 liraya almaya niyetlenmişken iyi oldu bu hb :)

Untitled-1.jpg

Geri