Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hepsiburada

Yeni bisiklet alma arifesinde kıyafet ve ışık gibi aksesuarlar alacağım ben de. Herkes uygun gördüğü ürünü yazarsa sevinirim. Sensium 500 lapierre'nin kendi sitesinde 2.000 Euro yani 7.200 tl.

QaQzdk.png

Scudo
hepsiburada indirim kuponu olan varmı

Bu kampanyayı değerlendirmem lazım yardımcı olun..
Donanım ve kalite olarak hangisini tercih etmeliyim?
LAPİERRE Cross 300
GİANT Escape 3
CARRARO Sportive 227
MERİDA Crossway 20V
SEDONA 325

Birde Meride crossway 40d için 52cm kadro boyu bana yüksek mi olur?
Boy:1,70cm bacak boyu: 73-74cm

Fiyatı 3.834 TL olarak belirlenen bisiklete 4.025 TL yazıp indirim yaptık diyorlar, yersen. :)
İndirimle fiyat 3400'e düşmüş bu fiyata bayiden de alırım, esnaf kazansın. :)

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Seymour Glass
3 gün önce 59.90 olan bu çamurluk bugün 69.90 a çıkmış :D Bazı firmalar dalga geçiyor bizlesketch-1490113387220.png

bu alet zaten 120 130 arası satılıyor. İndirim olunca her yer 60-70 liraya iniyor. Bunda indirimler 120 lira :D :D
(link)

Ben sahsen hepsiburadanin hem satislarini hemde indirimlerini cok samimi bulmuyorum..
Daha cok gittigidiyoru tercih ediyorum..

İnanmayın hepsi hikaye. Önce bindirim sonra indirim yapıyorlar. Eski fiyatını bilmediğiniz birşeyi düşmüş diyerek almayın.

Bu arada bilmeyenler için meslek Satınalma Müdürü :D

Araştırmalarıma rağmen hemen hemen aynı bunun fiyatı da. 3 tl düşük + kargo ücretsizmiş.

(link)

carraro sportive 321 i 760 tl ye aldım şimdi 700 tl ye düşmüs :(

@Pamuk hocam aynen aldığım bisiklet de 2016 dan kalma kutu imiş ondan ucuza geldi yoksa 2017 modeli 1000 tl zaten ama menun kaldım baya tekerlek michelin protek vites-zincir sistemi shimano sabit maşa ve hafif

yağmurlar başladı, kışa giriyoruz yakında %20-25'de düşer, çok acil değilse ihtiyaçlarınız beklemenizi tavsiye ederim, o stokları eritmek isteyecekler:)

Bugün devam etmiyor sanırım :(

Dun gece bitti...camurluk alacaktim..ama kargo felan gene ayni fiyata geliyordu..bu arada onerebileceginiz ucuz yollu plastik olanlardan camurluk tavsiyesi alabilirim.

indirimden carraro sportive 321 kaptım bi tane

@Cyclist999 etmiyor tabiki de ama neden kurların durmadan artmasında dolayı. 2016 dan kalma-seri sonu-tek kalan bir giriş seviyesi carraro bisikleti 760 tl verdim o da indirimle felan.bu gidişle giriş seviyesi eli düzgün bi bisiklet 1500 tl felan olacak

Geri