Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hepsiburada

@Cyclist999 bisikletler pahalı tabi ki..Benim ''çok iyi'' dediğim şey,indirim oranıydı..3 bin liralık bisikleti 2 bin 600'ye alabiliyorsanız,bu iyi birşeydir..

Sanki bizim bu forumdaki mesajları gördüler de,indirimi bir anda bitirdiler..Bugün yok o indirim..Saçmasapan şeyler bunlar..En azından 1 hafta o indirim devam etmeliydi..

Dün akşam bir yol bisikleti alırdım ama almadım..Maddi durumu bir kenara bırakalım..
Dün incelediğim carraro 52..Bisiklet çok iyi..Bu bisikletin ayarındaki bisikletler daha pahalı..Yalnız kadro konusunda şüphelerim var..Sitede bu yönde açıklamalar da olmalıydı..Hadi bunu geçtik..Bisikletin ağırlığı yazmıyor..Bu benim için önemli ama bir bilgi göremedim..Yani site müşteriyi dikkate almıyor..Ben bunu anlıyorum..Carraro 52 yazmışlar..Tamam da kaç model bu?Yazsana..Yazmıyorlar işte..Aynı ilandan iki tane filan var..Yol bisikletleri dağ bisikletleri bölümünde filan çıkıyor..Tamamen amatörler..1 günde indirimi bitiriyorlar filan..Sanki müşteriler ekran karşısında hepsiburadanın indirim yapacağı anı bekliyor..!
1 hafta,15 gün,hatta 1 ay indirim devam etmeli ki;insanlar bu indirimden haberdar olabilsin..
Decathlon bisikleti tanıtma konusunda çok profesyonel..Her türlü bilgiyi veriyorlar..Ayrıca müşterilerin yorumları da fazlasıyla var ve bilgilendirici..Bu konuda iyiler ama aslında genel anlamda amatörler..Mesela bir tayt alacaksın..Giriyorsun ilgili bölüme,3-4 tane tayt var..Google'a decathlon tayt yazın,o baktığınız yerde göremediğiniz taytlar çıkıyor..Ayrıca bisikletle ilgili ürünler sitede dağınık..Bu konuda bir mesaj attım ama geri dönüş olmadı..Umursamıyorlar demek ki..

Scudo
@fthgzl79 hocam bu indirim geçen haftasonu da vardı ben geçen hafta bir bisiklet aldım hatta

@DESERT FOX geçen hafta yoktu..Yapma:)

Geçen hafta 760'a aldın..Dün de bir tane aldın..Geçen hafta 760'a aldığın bisiklet dün 700 tl olmuş..Mesajların garipo_O

@fthgzl79 bak benim aldıgım bisiklet hepsiburada mağazasında biri 52 cm biri 46 cm olmak üzere iki çesidi var.tamam mı? ben 52 cm olanı önceki hafta aldım hatta cumartesi sabah 11 de size özel outdoor ürünlerde indirim vardı diye yazıyordu normalde fiyatı 829 tl iken 740 tl oldu (20 tl kargo).52 cm olanı aldım ellerinde bi tane 46 cm olan kaldı onun fiyatı da 829 tl idi outdoor indirimi ile 700 tl olmuş kapiş.yazdıklarımı güzel oku sonra yaz

@fthgzl79
2014'te indirimsiz fiyatı 2000 TL idi...

• Beğen
Tepkiler: ersinkyrk
Bu tarz indirimler arttırılmalı ve uzun süreli olmalı. Sessiz sedasız indirim mi olur?

Bu tarz indirimler arttırılmalı ve uzun süreli olmalı. Sessiz sedasız indirim mi olur?

@The Best geçen haftasonu da vardı bu indirim ancak ürünün detaylarına girmedikçe indirim gözükmüyor o yüzden pek kimse farketmiyorlar ben mesela bir bisikletin fiyatını yaklaşık 2-3 haftadır takip ediyorum o indirimi de tesadüf eseri farkettim.En iyisi alınacak ürünleri belirlemeli tek tek sitelerden fiyat takipi yapılmalı.Çünkü bazıları fiyattan indirim yapıyor bazıları puan veriyor vs vs

Mrb arkadaslar öncelikle araniza yeni katildim bunu belirtmek isterim,
Evet bir gun önce 4100 tl ye scott scale 765 alacaktim 67 tl gibi kargo ucretinden dolayi hepsiburada.com a kizip almadim ve bir gun sonra 3485 tl ye indigini gordun :D:D:D hemen aldim insallah pisman olmam ayrica bu urun hakkinda bilgisi olan varsa bizimle paylasabilirmi acaba herkese iyi geceler dilerim...
(link)

@DESERT FOX
Yani o işler biraz öyle ama gerçekten de fiyatlar biraz uçuk oluyor başka bir satıcıya göre

@The Best en iyi fiyatlar ancak önceki kurlarla alınan elde kalan son ürünlerde oluyor genellikle benim aldıgım bisiklet 2016 dan kalma stokta kalmış üründü ki öyle bir fiyat avantajı yakaladım ama bu fiyat avantajı değil tabiki de ama eski kurla alıyormuş gibi bir para verdim.tabi her geçen gün dolar-euro rekordan rekora koştukca fiyatlar da artacak indirimler de bir şey ifade etmeyecek ne yazıkki.

@DESERT FOX size özel indirim ayrı şey,sepette %15 indirim ayrı şey..Geçen hafta sepette bisikletlerde %15 indirim yoktu..Sanırım 24 saatliğine bir indirim oldu ve bitti..Alan aldı,almayan kaldı;)
Bir de bazı satıcılar sepette indirim yapıyorlar..Bu da ayrı..
@Sehrinefendisi scott markadır..Umarım umduğunuz gibi çıkar bisiklet..Yani kadrosu filan size uyar..İyi indirim olmuş size;)

Hepsiburada.com surekli bu sekilde sepette % indirimi yapiyor ben cok karli alisverisler yaptim bu indirim kampanyalarinda.

Bir arkadasin dedigi gibi, urun detayina girmeden indirimi farkedemiyorsunuz. Ya anasayfadaki bannerlardan gorebilirsiniz ya da profilinizden mail ile kampanya bildirimleri almayi aktif edin.

Surekli mailler geliyor. Mesela bu gun de tum outdoor urunlerinde sepette %15 indirim oldugu maili geldi.

Saldirin: (link)

:)

@İlyas Demirtaş dediğim gibi alacağın ürünleri belirle abi her gün n11,hepsiburada gibi sitelerde sepete ekleyip takip edeceksin ben mesela sepette görebildim indirimi yoksa indirim haberini alana indirim bitmiş olur

Hepsi buradaki dolandırıcılara dikkat.

@Cem Tunç Dolandırılma nasıl oluyor o sitede? Site güvencesi olduğu için mağazalardan alışveriş yapılıyor zaten.

@sonselim16

Satıcısı hepsiburada olmayan ürünlerde oluyor, olası bir sorunda hepsiburada da ben sadece pazar yerini kiralayan aracıyım malı alanla satan kendi arasında halletsin diyor kenara çekiliyor. Sonra çakal esnafla Tüketici Hakem Heyeti arasında mekik dokumaya başlıyorsunuz.

Kısaca böyle

%20'yle birlikte bisiklet fiyatları hakikaten baya düşmüş durumda ama tüm ürünlerde indirim yok alacağınız ürünlerde yeşil etikete dikkat edin :krnz:

hepsiburadada satici hepsiburada olmayan magazalaedan da satin alimlar yaptım şans işi bence biraz saticidan saticiya değişir ancak arkada hepsiburada var eninde sonunda hakkini alirsin

selamlar,

gördüğüm kadarıyla indirim bazı satıcılar için yüzde 20 olarak güncellenmiş.

Uygun fiyatlı ve çok fikrim olmayan bir model gördüm,

(link)

Bu ürün ve marka hakkında fikri olan var mıdır?

Teşekkürler.

Geri