Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hepsiburada

Scudo
Ben de eksik birkaç bir şeyi aldım, teşekkürler.

İki yıl gibi uzun bir aradan sonra inrimi görünce Carrarı Race 022 siparişi verdim. Bakalım hayırlısı inşallah.

@chomar
Bana özel 519'a indirdiler ama beklentilerimi karşılayacağını sanmıyorum.

Nedense hepsiburada.com çok amatörmüş gibi iş yapıyor.Bazı bisikletlerin ne özelliği yazıyor vede çoğunun kadro boyu belirtilmiyor.
Bugün o heyecanla siteye girdim ve beni farklılaştıran bu yazıyı gördüm.132465 dosyayı görüntüle

2000 tl civarı bir fiyatı olması lazım. Ne kadara geldi indirimle birlikte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Decsan
@mrtoztrk

Soru benim için geçerli ise 1594 tl ye aldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazı bisikletler indirimde olsa dükkanda alabileceğiniz indirimlere pek yanaşmıyor. İndirimden önce bindirmisler sonra indirim yapmışlar.

@mrtoztrk
Hayırlı olsun
Kazasız belasız..
Claris set var sanırım üstünde..

Outdoor kategorisinde fiyatlar handiyse aliexpress ten ucuz. Deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

(link)

Şu taytlar formalar gelse de şu mağazaya, 3-5 ay beklemekten kurtulsak!

Başlığa 3 yıldır yazılmamış, forumda konuyla ilgili başka başlık da göremedim o yüzden buraya yazmamda sakınca yoktur sanırım.

hepsiburada.com üzerinden bisikletlerim için daha önce bir çok aksesuar, yedek parça vb. aldım fakat satıcılar hep yerli firmalardı. İlk defa açıklamasında (Yurt Dışından) yazan bir ürün sipariş verdim. 25 Ekim 2022 tarihinde sipariş ettiğim sele Hepsijet ile 10 günde adresime teslim edildi. Ne gümrük vergisi ile ne PTT ile uğraşmak zorunda kalmadım. Tabi her satıcı böyle sorunsuz mu bilemiyorum.

Şunu söylemeliyim ki hepsiburada yurtdışı benden 10 üzerinden 10 puan aldı.

KQ1.png

twi.jpeg

p5U.jpeg

Başlığa 3 yıldır yazılmamış, forumda konuyla ilgili başka başlık da göremedim o yüzden buraya yazmamda sakınca yoktur sanırım.

hepsiburada.com üzerinden bisikletim için daha önce bir çok aksesuar, yedek parça vb. aldım fakat satıcılar hep yerli firmalardı. İlk defa açıklamasında (Yurt Dışından) yazan bir ürün sipariş verdim. 25 Ekim 2022 tarihinde sipariş ettiğim sele Hepsijet ile 10 günde adresime teslim edildi. Ne gümrük vergisi ile ne PTT ile uğraşmak zorunda kalmadım. Tabi her satıcı böyle sorunsuz mu bilemiyorum.

KQ1.png

twi.jpeg

p5U.jpeg
Hayırlı olsun. Farklı bir ürün adına deneyimi mi yazayım. RC model araç almıştım hepsiburada yurtdışı üzerinden görsel ve seçenekteki tercih ettiğim araçtan farklı bir model geldiği için fotoğraf çekip iade istemiştim 2 gün içinde iadeyi evimden alıp 1 hafta içinde paramı iade etmişlerdi.

Yeri gelmişken ben de yazayım bari,Hepsiburadadan bir ürün aldığınızda mutlaka gönderilmeden önce başka yerlerden de tedarik etmeniz gerekmekte neden mi? Çünkü fiyatı uygun bulduğunuz bir ürünü satın aldığınızda kendileri ikinci isimleri olan iptalburada(!)'yı kullanarak sorgusuz sualsiz iptal ediyor.Bu durum çok sık olmaya başladığından kendilerinden satıcı:HB olsa dahi uzak durmaya gayret ediyorum.
Adsız.jpg

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Bende Tossek sele aldım ancak aliexpres amcadan aldım. Şu son 1 sene içerisinde ali amcadan çok alışveriş yaptım. Artık gümrük vergisini Ali'de peşin peşin kesiyor. Artık Türkiye mevzuatları öyle oldu. Gümrüğe takılma derdi falan kalmadı ancak her ürüne vergi hesaplanır oldu. Birde ücretsiz kargolu ürün neredeyse kalmadı. Ücretsiz yazanda fiyatına eklemiş ancak kalite hepsiburada yurtdışı ne ise artık aliexpresten ürün almakta aynı kalitede. Sadece fiyatları uçtu takipli kargo gönderiyorlar falan , kaybolma olmuyor. Geri iade garantili gönderiyorlar ancak nakliye ücretleri ciddi artış gösterdi.

hepsiburada.com üzerinden bisikletlerim için daha önce bir çok aksesuar, yedek parça vb. aldım fakat satıcılar hep yerli firmalardı. İlk defa açıklamasında (Yurt Dışından) yazan bir ürün sipariş verdim. 25 Ekim 2022 tarihinde sipariş ettiğim sele Hepsijet ile 10 günde adresime teslim edildi. Ne gümrük vergisi ile ne PTT ile uğraşmak zorunda kalmadım. Tabi her satıcı böyle sorunsuz mu bilemiyorum.

KQ1.png

twi.jpeg

p5U.jpeg

Geri