Serkan.Sezer
Komedon
- Tepki
- 214
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hayırlı olsun. Farklı bir ürün adına deneyimi mi yazayım. RC model araç almıştım hepsiburada yurtdışı üzerinden görsel ve seçenekteki tercih ettiğim araçtan farklı bir model geldiği için fotoğraf çekip iade istemiştim 2 gün içinde iadeyi evimden alıp 1 hafta içinde paramı iade etmişlerdi.Başlığa 3 yıldır yazılmamış, forumda konuyla ilgili başka başlık da göremedim o yüzden buraya yazmamda sakınca yoktur sanırım.
hepsiburada.com üzerinden bisikletim için daha önce bir çok aksesuar, yedek parça vb. aldım fakat satıcılar hep yerli firmalardı. İlk defa açıklamasında (Yurt Dışından) yazan bir ürün sipariş verdim. 25 Ekim 2022 tarihinde sipariş ettiğim sele Hepsijet ile 10 günde adresime teslim edildi. Ne gümrük vergisi ile ne PTT ile uğraşmak zorunda kalmadım. Tabi her satıcı böyle sorunsuz mu bilemiyorum.
Şunu söylemeliyim ki hepsiburada yurtdışı benden 10 üzerinden 10 puan aldı.
Başlığa 3 yıldır yazılmamış, forumda konuyla ilgili başka başlık da göremedim o yüzden buraya yazmamda sakınca yoktur sanırım.
hepsiburada.com üzerinden bisikletlerim için daha önce bir çok aksesuar, yedek parça vb. aldım fakat satıcılar hep yerli firmalardı. İlk defa açıklamasında (Yurt Dışından) yazan bir ürün sipariş verdim. 25 Ekim 2022 tarihinde sipariş ettiğim sele Hepsijet ile 10 günde adresime teslim edildi. Ne gümrük vergisi ile ne PTT ile uğraşmak zorunda kalmadım. Tabi her satıcı böyle sorunsuz mu bilemiyorum.
Şunu söylemeliyim ki hepsiburada yurtdışı benden 10 üzerinden 10 puan aldı.