Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Her forum ilanına yorum yapan forumdaş

Scudo
İlanlara beş yıldız verip çok makul fiyat, keşke boyuma uysaydı mutlaka alırdım diyen anonimlere ne diyorsunuz?😅

İlanlara beş yıldız verip çok makul fiyat, keşke boyuma uysaydı mutlaka alırdım diyen anonimlere ne diyorsunuz?😅
Onlarda en azından fesatlık(!?) yok diyorum.
300yeaa.jpg

Bunu da buraya bırakayım. Artıları, eksileri açıklaması silinmeden görülsün. Görülsün ki çin malı jantı 800 liraya başkasına kütelemeye çalışan anonim(!) vatandaşın yaptığı o eşsiz yorumu görün. Markette ki son ilanım, forumda ki son mesajımdır. Bilgi paylaştıkça çoğalmıyor, iyice cıvığı çıkıyor bu forumda. Markette ki bu zevzek yorumlara "biz karışmıyoruz, bizi ilgilendirmiyor" diyen yönetim bu mesajıma da müdahalede bulunmasın lütfen.

Son düzenleme:

En az öbürkiler kadar irrite edici.

Bir insan bir yorum yapınca altına imzasını atar.Ama bu anonimciler söyledikleri lafın arkasında durmaktan uzak olduklarından mıdır nedir isimlerini bile gizliyorlar:tskler:Ben bunu anlayamıyorum.

bu anonimciler söyledikleri lafın arkasında durmaktan uzak olduklarından mıdır nedir isimlerini bile gizliyorlar
Bence ilan sahibiyle ahbaplıkları bozulmasın diye öyle yapıyorlar. Yüzüne söylese belki küseceğini düşünmüş olabilir.
Veya muhatap olmayı istemiyor da olabilir. Market ilanı verip haklı eleştiriyi kaldıramayan çok örnek gördüm 🤔

Bence ilan sahibiyle ahbaplıkları bozulmasın diye öyle yapıyorlar. Yüzüne söylese belki küseceğini düşünmüş olabilir.
Veya muhatap olmayı istemiyor da olabilir. Market ilanı verip haklı eleştiriyi kaldıramayan çok örnek gördüm 🤔

Ticaret ciddi bir iştir.Madem anonim vatandaş yorum yapacak; ismini verecek ki bu anonim haset mi fesat mı, pazarlık kızıştırıcı mı, iyi niyetli mi,kötü niyetli mi, işgüzar mı görelim.

Bence tam tersi, ilan sahibiyle olan ahbaplıkları ortaya çıkmasın diye olabilir.

Markette anonim değerlendirme yapmak kapatılmıştır. Bir de böyle olsun bakalım nasıl olacak. :)

değerlendirme yada yorum kısımına birşeyler yazarken önce insanın elini vicdanına koyup , ''bana yapılsa ne hissederim'' diye empatiyle yaklaşıp yorumu/değerlendirmeyi öyle yapması gerekir. başıma 2 defa geldi ve gerçekten sinir bozucu bir durum. bu kadar para etmez, ben olsam x yerden alırım, sıfırı bundan ucuz gibi yorumlar yerine daha yerinde yapıcı yorumlar eleştiriler yapılsa çok daha iyi oluır.

*Kendine yapılmasını istemediğin hiçbirşeyi başkasına yapma*

Markette anonim değerlendirme yapmak kapatılmıştır. Bir de böyle olsun bakalım nasıl olacak. :)
Tam isabet bir karar. Daha doğrusu geç kalınmış bir karar 🙂.

değerlendirme yada yorum kısımına birşeyler yazarken önce insanın elini vicdanına koyup , ''bana yapılsa ne hissederim'' diye empatiyle yaklaşıp yorumu/değerlendirmeyi öyle yapması gerekir. başıma 2 defa geldi ve gerçekten sinir bozucu bir durum. bu kadar para etmez, ben olsam x yerden alırım, sıfırı bundan ucuz gibi yorumlar yerine daha yerinde yapıcı yorumlar eleştiriler yapılsa çok daha iyi oluır.

*Kendine yapılmasını istemediğin hiçbirşeyi başkasına yapma*

İlan verenlerin biraz insaflı ve gelebilecek olumsuz eleştirileri göze alarak fiyat belirlemesi gerekiyor bence. Yani o ürünü aldığın zaman TL ve döviz bedeli ne kadardı, herkes bakabiliyor. Şu anda aynısı veya muadilleri yurt içinden ve dışından kaça mâledilebiliyor, ürünün ikinci el fiyatları hangi aralıkta seyrediyor, meraklı insanlar inceleyip öğreniyor. Bu faktörlere bakıp, atıyorum 500-600 Lira eder diyeceğiniz ürüne satıcı 1500 Lira bedel biçtiği ilanı okuyunca içimden "insaf yahu" diyorum. Yorum yazıp bunları belirtip ters tepki alırsam gereksiz yere moralim bozulacak. Hatta belki o satıcı ile aram açılacak, bu riske girmiyorum. Ama diğer alıcıları düşünüp bu riske girenleri takdir ediyorum :) (Haksızca eleştirenler hariç. )

@hamlet2006 kardeşimin satış sektöründen geldiği için tüm ilanlara satıcı gözünden baktığı gibi, ben de hep alıcı gözüyle bakıyorum galiba :ssrtcbya:

@Özcan @hamlet2006 ben de uzun yıllardır satış sektöründeyim. hem satıcı iken hem de alıcı iken hep alıcı gözünden bakıyorum herşeye.

@hamlet2006 kardeşimin satış sektöründen geldiği için tüm ilanlara satıcı gözünden baktığı gibi, ben de hep alıcı gözüyle bakıyorum galiba

Kesinlikle öyle değil. Satıcı gözüyle bakmıyorum aynı alıcı gözüyle bakmadığım gibi. Satıcı da alıcı da babamın oğlu değil. Ticaretin gerek şartları yerine getirilsin önemli olan o.

O jant aslında 500 tl eder.

Imza : Bir dost.

Şimdi dikkatimi çekti. Markette anonim yorum özelliği kaldırılınca, yorumları yazan kişilerin adı görünmeye başlamış :)
Meşhur anonim kişi de açığa çıkmış bu şeklide. :ssrtcbya: :harika:

Şimdi dikkatimi çekti. Markette anonim yorum özelliği kaldırılınca, yorumları yazan kişilerin adı görünmeye başlamış :)
Kimmiş peki? Bizde bilelim :)

Özcan abi merak ettim bak şimdi. Kimmiş?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri