Scudo Sports

Her satış grubunda mutlaka bulunan tipler

@Mustafa Zeybek
Hadi beni kategorize et

Bir zaman sinsice zulada bekledik , uygun ani yakalayınca
( satamayacagi fikrini cesitli sahte profillerden ince ince empoze ederekten , bezdirme yöntemiyle ) capraz sorguya gectik. Ben kötü polis oldum oda iyi vatandaş . Bugun işi bitirdik dmi @Bisikletreis :D

2018-01-28_14-34-26_HDR.jpg

Bu arada aletin ustunde manyetik sistemle çalisan dinamolu aydinlatma sistemi var. Basta pazarlik esnasinda caktirmadim. La nerde bunun dinamosu derken bi baktik dinamo filan yok alette bi goggle ladik alet 96 dolar :D

Scudo
Hocalarım, arkadaşlarım, forumdaşlarım;
Ciddi bir duruma karşı sizleri uyarmak isterim. Sakın ha ölü fiyat ile ilan açmayınız. Hayatınızın hatası olur. Allah muhafaza, bir ölücü dadanır falan. Bir de bu ölücüler zaten ölü fiyata çekmek istiyor, fiyatı ölü görünce de afallıyorlar. Bazılarında bu şok ile mumyacılık denen ileri bir ölücülük tramvası görülebiliyor. Aman dikkat edin derim ben, teklikeli bir durum neticede.

@Mustafa Zeybek ozellikle kullandiginiz Türkçenin bozuk yada aksanlı olmasına dkkat edelim ki satıcı bisikletten anlamayan bu müşteriye bir üstünlük kuramasın :)
aviary-image-1517162028229.jpeg
aviary-image-1517164886708.jpeg

B
@mariokaldato
Valla bana da 8 gün musallat olsan ben makineyi bedavaya verir; üstüne boruların içine para sıkıştırarak gönderici ödemeli yollarım :eek:

Türkçemizi bozuk, yada aksanlı bir hale getirmek için benim gibi bir süre apaçi tayfasinin yetiştiği "The BA$ık tEaM" sayfalarında stajinizi tamamlamalisiniz
Screenshot_2017-08-29-16-08-20.png

Screenshot_2017-01-09-03-23-56.png
:D

Aklıma bir tip daha geldi.

"Kadronun ...sında çatlak var ama sorun teşkil etmiyor" diyen tip. Aslında demek istediği şudur; ben bu kadroya yapmadığımı bırakmadım, en sonunda çatladı, firma aptal olmadığı için garantiye sokmadı, ben de belki kerizin birine itelerim diye kaynak yaptırdım.

@hamlet2006
Hocam ben 1.50'den 2 metreye duydum zor tuttular beni

Elim ayağım titredi

@Mustafa Zeybek
:D Birisi kadroyu kirmis garantiye yollamis , kabul etmemisler eleman ilan aciyor :"_ garantiden geri geldigi icin satiyorum
.ustune para koyup baska kadro alicam" :D durustte cocuk

@mariokaldato
O kadronun sorunsuz kullanılacağına inanan saftirikler olmasa öyle ilanlar olmaz da neyse. İşin garibi adama diyorsun bu kadro öldü diye yine de satın almak istiyor :snzdglsn:

Dolar ile euro ile mal satan gördüm de; Bitcoin cinsinden satan da ilk defa görüyorum.Globalleşen dünyaya hoşgeldiniz;Pes

(link)

Ben bu başlığı ikinci elcilerin kafayı yemiş olması şeklinde değiştirmek istiyorum. Bir soru soracağım size. İkinci el ürün fiyatlarının sıfırından pahalı olan yer neresidir. Bingo bildiniz. Bunu yaparken sanırım dalga geçiyorlar. Sıfırı gürsel akayda 5900 tl olan bisikletin aynısını ikinci el olarak sahibindende şu an 7000 tl ye satılıyor. Evet yanlış okumadınız 7000 tl ye satılıyor. Herhalde her fiyat sorulduğunda sahibi kendini farklı bir şey sanıyor. Daha iki ay önce aynı bisikletin karbonunu aksesuarlarıyla birlikte 4000 tl ye sattım. Bunları gördükçe 10 bin tl verir sıfır bisiklet alır yine bunlardan bir mal almam diyorum. Anlamadımki mal olarak satılan şeyimi yoksa bizimi görüyorlar.

@mehmetsunu
Haklisin kanka saticilar ilgilendikce , mali begendigni belli ettikce fiyatinin arttigni sanmak gbi bir safliga dusuyorlar :D
Ben tabi sulalem rahad
Bad police style :D
aviary-image-1517245582569.jpeg
Bu arada mersoyu satiliga cikardim 6500 lira istiyom ne dersin tok satici kavraminda yeni bir çağdamiyiz dersin? :D

Mal alırken de satarken de yemin billah çekenler.Alışverişte inandırmak için doğru söylese dahi valla billah diyenleri hiç sevmem.Mal müşteriye gösterilirken Allah demek bile caiz değildir.Yoksa bu haşa Allahı para kazanmaya alet etmek olur.Aman dikkat.

Bir de üçüncü şahıslar var.Bunlar bisikletten anlamazlar,alışverişle alakaları yoktur ama maydanoz olmayı severler.Bugün arkadaşım Dahon bisiklet satarken bir maydanoz abi gelmiş ;bu bisiklet kaça demiş bizimkisi 1700 deyince vay efendim çocuk bisikleti bu fiyata mı satılır çok falan filan demiş:D

@hamlet2006
E ama adam hakli cocuk bisikleti o
( maydanoza farkli aromalar katan 3.sahis oldum ahaha :D )

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Geri