Adam yazmış gitmiş belki bidaha girmez bile
Bazan öyle can sıkıyorsunuz ki daha dün yolda kocaman nisiklet resmi olmasına rağmen iki kişi ile oranın bisiklet yolu olduğunu anlatmaya çalıştık anlamadılar yaya yolu yok napalım dediler halbuki yokun kenarında yaya yolu var
(Herkesi bir tutmamak gerekir
@Yavuz Sultan Selim ama kendin o herkes içine giriyorsun herkes içiyor diye içiyor musun herkes kötü birşey yapıyor diye sendemi yapacaksın yapma)
Kendin söylüyorsun bisiklet yolu olduğunu bildiğin halde giriyorsan sıkıntı var demektir
Hadi ilk defa girenler ya da kafası dalgın olanlar diyelim
Adam sırf sizin gibiler yüzünden uzun far almış olamaz mı ? Ki benimde mantığıma yattı alıyım bitane ben zil kullanmıyorum arkadan seslenerek uyarıyorum bu sefer zil tak diyolar zil bassan seslen diyolar
İzmirde koşanlar için bostanlıda tartan pist yapıldı bisiklet yolun yanında ama bisiklet yolunda koşmayı daha çok seviyorsunuz
İki taraftada hatalılar var
Ama bazan öyle sinirleniyoruz ki bir siz olmuyorsunuz çünkü 100 m de bir 15-20 bazan daha fazla olunca insan patlıyor
Mesela adamlar engelli yerlerine park ediyorlar bisiklet yolunamı park etmeyecekler dimi
Bu durumda alacaksın bir kalem bisiklet yolu ya da engelli yolu çizeceksin arabanın üstüne belki anlar
Bazan bende çarpmayı düşünüyorum yayalara
Birde yazmışssın
He araç yol kısmı ise bisiklet yolunun olmadığı yerde çıktığımız doğrudur ama sen arkana bakmadan kapı açarsan olmaz
Nerede nasıl ne zaman kapı açtığına dikkat etmelisin bu gelen çarpan başka bir arabada olabilirdi canından da olabilirdin