Forumda peloton çalışması yapan ekipler yoktur,o zaman biz nasıl bisiklet sporundan bahsedeceğiz,tek konu her pazar peloton istanbul ile idman konusu vardır
Güzel bir noktaya parmak bastın
@Kudret Kurtcebe abi, forumda gerçekten de yerel bisiklet grupları yok. Bu tarafta (Avrupa) çok eskiden AYPG foruma girip çıkmış ama artık kullanmıyorlar, bunun dışında büyük gruplardan Hi-Ride grubu, 5.30 grubu, ANKA grubu, daha sonra daha PUB grubu olarak geçen Küçükçekmece bisiklet, Yeditepe bisiklet ve daha az kalabalık olan Zeytinburnu bisiklet grupları var ama dediğin gibi bu grupların hiçbiri forumda yok
Nadiren bu grup isimleri geçiyor, bu gruplara üye olanlar da foruma ender olarak girip çıkıyor.
Fakat karşı taraftaki (Anadolu) gruplar forumda kesinlikle yok
Çok sağlam gruplar var karşıda. 1-2 kez sürdüm onlarla çok elit insanlar gerçekten de
"Oo dostum şapkanı nereden aldın çok güzelmiş yea" şeklinde sorulup "Bunu geçen yıl İtalya ziyaretim sırasında aldım adamım" şeklinde cevap alınan gruplar çoğunlukta o yakada
Ama çok sağlam sporcular ve triatletler var o tarafta :asik:
Tespitlerime göre foruma çoğunlukla bisiklette yeni üyeler sıklıkla girip çıkıyor. Daha çok lastik değiştirmek, bisikleti hızlandırmak, ortalamayı yükseltmek, veya ilk kez bisiklet almak, forma almak, spd'ye geçmek, internet alışverişi gibi genel konular hakkında forumda araştırma yapılıyor. Bilgi sahibi olundukça foruma pek ihtiyaç kalmıyor/duyulmuyor
Daha çok yeniler girip çıkıyor buraya. Ama ortalama bilgi sahibi hale geldikten sonra foruma girmeyi bırakmaları ilginç evet