@Çağdaş78
Acaip bir şekilde yakaladın beni valla çok haklısın,askerde onbaşı idim gerçi,yanlız hakikaten performans disiplin gerektiren bir olgu,yani iş zor yaşamını disiplin altına alan bisiklet sporunda başarıyı yakalar bu olayı sevmek kendini disiplinize etmek demek ,valla bu filim beni çok etkilemiş idi son sahne çok etkileyici idi,
@mariokaldato
Yok yok ,raşit benim kararım bu,artik bundan sonra böyle durum ,
@mariokaldato
Raşit iyiyim yaşam devam ediyor makara dönüyor bir yerde bitecek ,her an ölecekmis gibi,ama hiç ölmeyecekmis gibi yaşa,
ne güzel dedi peygamberimiz
Aşağıya serkanın mesajını aldım.
Fakat karşı taraftaki (Anadolu) gruplar forumda kesinlikle yok
Çok sağlam gruplar var karşıda. 1-2 kez sürdüm onlarla çok elit insanlar gerçekten de
"Oo dostum şapkanı nereden aldın çok güzelmiş yea" şeklinde sorulup "Bunu geçen yıl İtalya ziyaretim sırasında aldım adamım" şeklinde cevap alınan gruplar çoğunlukta o yakada
Ama çok sağlam sporcular ve triatletler var o tarafta :asik:
Evvet aynen serkan ,dediğin doğru onlarla işim olmadı olmazda,zenginliğin getirdiği zuppelikmı dersin bunun adına ya da entellikmi,neyse onlar önemli değil tabi,altlarında 15.000 liralık bisikletleri ile anca tuzla yaparlar,
Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi,o yalan bu yalan ,hadi birazda sen oyalan,
3 yıllık giant tcr çizik içinde ,olacak tabi,
Yanlız dediğin tipler velocity ve peloton istanbulda yok,,,,
@Ali Kılıç 35.5
"Burjuva çocuklarının haftasonu eğlencesi olarak algıladığı bisiklet sporuna saygı duymuyorum. Bisiklet bir ulaşım aracıdır." diyorsun meselâ. Sana ne kardeşim, isteyen istediği gibi sürer gibi yanıtlar geliyor. Sen de başka bir antitez sun, kanıtlamaya çalış falan yok. Ama yok. Kolay olanı seviyor herkes. Hemen linç...
Şöyle diyelim,
Bisiklet amsterdamda gerçekten ulaşım aracıdır,işine herkes bisikleti ile gider,markete vs vs ,bu bakımdan bir nevi araçtır,
Ikinci durum ise bisiklet sporunun farklı bir bulvar olması,kişi bunu seçmekte özgürdür,ama bu yol zordur yılları alır,bunu türkiyede ne kadar insan hobi olarak yapıyor bilemem tabi,bisiklet sporu derken 50 km durmadan tempolu sürüşü kastediyorum keza 60 ve 100 km ,çok zordur teknik bilgi lazım beslenme önemlidir