Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hiç şişko yol bisikletçisi gördünüz mü?

Fuji Touring'de olabilir bence tabi sıfır olarak 4000 tl gibi bir fiyatı var yanılmıyorsam ama 2.el araştırılabilir.

Scudo
@Ilter Elmas Hocam kilo sorun değil de malzeme açısından. Kadro falan da değil de beni düşündüren jantlar sadece. Tam da bilmediğim için bişi diyemiyorum. Satıcılara sorunca hepsi binebilirsin diyor. Geçen sene katlanır bisiklet alırken o zamanlar Adanadayım birine sordum bunun taşıma kapasitesi ne kadar beni kaldırır mı diye adam ooo abi bu 150 kg lık adamı kaldırır sen ne diyorsun dedi :) Biraz araştırmayla fabrika taşıma kapasitesinin 110 olduğunu görmüştüm...

Kendi bildiğinizi okuyun. İnsanlar konuşur. Kilolu olup spor yapmazsanız "şuna bak hem kilolu hem zayıflamaya çalışmıyor" ; kilolu olup spor yaparsanız "şuna bak hem şişman hem bisiklete biniyor" demeleri muhtemel :) satın alacağınız yere taşıma kapasitesini sorun. Akort sorunları yaşamanız da muhtemel.

@K. Aydın Jantsa aklınıza takılan 700x28c veya daha geniş lastikler ile birlikte 32-36 jant teli olan bir bisiklet işinizi görür bence hem kafanız rahat olur.

Jant; profil / karbon olmadığı sürece sorun oluşturmayacak. Her jantın belli bir taşıma kapasitesi tabii ki var. Bu bilgiye jantın satışının yapıldığı sitelerde bulabilirsiniz.

Lastik seçimi olarak 700x25 öneririm.

Arkadaşım
125 kiloyum. Giant scr2 kullanıyorum. Veriyorum kırbacı. Bunny jump ta yapıyorum hiç tereddüt etmeden. Kimseden de elimden geldiğince geri kalmamaya çalışıyorum. Segmentlerde ilk 10 da olduğum yerde var ortalarda olduğum dipte olduğum yokuslar da var. Haftalık 150 km üzeri yapmaya çalışıyorum. 230 da oluyor ama 100 un altına düşmüyor. Dengesiz beslenmeden dolayı kilo problemim devam ediyor. Kısa zamanda o da duzelince herşey daha güzel olacak. Neyse benden bahsetmek yeter.
Aga al bi endurance aluminyum makine hiç bakma arkana. Birkaç bayiyi ara 105 setli 062 sıfır 3000 liraya zorlarsin bulunabilir. İkinci elde temiz de denk getirirsin. Sadece 11-32 rubleye sadık kal gerisi kolay. Mosso daki Sora seti Giant ta kullanıyorum mükemmel oldu. Mosso ile giant arasında set değişimi yaptıktan sonra zincirden 5 bakla çıkarttık. Aradaki kadro küçüklüğü farkı.
Güzel bir yol bisikleti al dal yollara kilitli pedal ile ver pistonlara gücü....

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lastiklerim schvalbe maraton 700*25. Ön lastik 80 arka lastik 85 hiçbir sorunda yaşamıyorum. Akort yapmayı öğrenmen lazım tek sorun o..

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: K. Aydın
Taşıma kapasitesi olarak çoğu bisiklette sorun yaşamazsınız. Ama bisikletin geometirileri gereği sizi çok zorlamayacak endurance veya cyclecross alternatifleri değerlendirin. Bu sebeple Allezi eleyin derim. Gerisi bütçe ve tercih meselesi

Yalnız kişisel görüşüm, Allez'i eleyince kalan alternatiflerin performansı Trek Fx'ten çok farklı olmaz.

@Hevesli
çayyolu hala dimdik ayakta yıllar önce buraya taşınmıştık ıssız bi köy gibiydi şu an bence ankarada yaşanılabilecek tek yer mekan olarak herşeyi barındırıyor bir dh nin bütün isteklerini bir mtb cinin bütün isteklerini bir roadcının bile sınırlı da olsa karşılıyabiliyor (düz uzun yol az)

@fatih acar Sizi çok iyi anlıyorum hocam. Ben de benzer durumdayım zaten. 30 km sürüp köfteciye gidip dönüşte eve gelince dominos sipariş edince kilo veremiyor insan :D Neyse zaten konu kilo vermeye çok odaklandı saptı biraz.

Şu an için %90 kararım. Mosso Monzayı alıp hem geometriye biraz alışmak hem bütçeyi zorlamamak hem de zaten şu an kilo verdiğim için. 2018 sezonuna girerken de giriş seviye değil de en azından orta seviye güzel bir yol bisikleti almayı düşünüyorum.

Kararım değişebilir. Zira bayide monza yok şu an. Bugün dönüş yapacaklar bana. Başka yerlerde var ama fiyat artıyor fiyat artarsa kararım değişebilir. Sonuçta spd ıvır zıvır derken benim kafadan bi 400-500 daha masrafım olacak. Herkese çok teşekkür ederim. Sonucu mutlaka paylaşacağım. Geçmiş yıllarda forumda daha aktiftim inşallah tekrardan aktif olacağım. Herkese iyi pedallamalar.

Az önce siparişi verdim Mosso Monza cyclocross yol bisikletine geçemedim ama bi aksilik olmazsa seneye geçeceğim. Dükkanda kaporayı verirken bile elim titredi yola mı geçsem diye ama cesaret edemedim. Her ne kadar bisikletçi jantlardan vs. sıkıntın olmaz korkma falan dedi ama. Neyse herkese teşekkürler.

@K. Aydın Hayırlı olsun lastikleri patlak koruması iyi olan bir 28c ile değiştirirseniz, tam aklınızdaki bisiklete ulaşırsınız.

hocam hayırlı olsun.. çabuk oldu:) hoşgeldin monza elveda göbek diyomusunuz. ben dünkü tartıdan sonra çoktan vedalaştım göbekle:)

Geri