Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hız yaparken korkuyor musunuz?

Korku iyidir, insanı hayatta tutar

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
hızdan korkuyorum ama asıl korku sebebim insanlardan arabalardan korkmam.Her an önüne bir arac cıkabilir yada sağına soluna bakmayan bir insan.o zaman ki durumu düşününce bile tüyler diken oluyor.Herkes kendi bilir amma güzel güzel sakin dikkatli bisikletimi sürmek varken neden çorbayı pipetle içmek zorunda kalayım.

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
@hakankcksrklk
Uygulamalarin geneli ayni.. Profesyonel olarak devamli biniyorsaniz ve binecekseniz bir bike computer oneririm.. dogru bilgiye ulasmak acisindan ve kendini dogru yonlendirmek acisindan cok faydasini gordum.. gercek sürat.. cadence.. HRM.. bunlar onemli bilgiler.. saglikli iyi surusler..
@Sadettin Z.

Dağ ve şehir bisikletinde korkmazdım ama yol bisikleti ile ben de korkuyorum.
Daha ince lastik tabanı ve en ufak bir kasiste darbe emiliminin azlığı bu korkuyu perçinliyor.
67-68'leri gördüm ancak görmez olaydım da dedim.

55 üst sınırım artık, çünkü o hızdan sonrası kontrol kaybı olduğunu düşünüyorum.
Bir de müzisyen adamım ne gerek var yani hızlanmaya falan diyorum.
Yani gençken övündüğüm şeyler artık bana saçma geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Yav beyler bu kadar da tırsmayın alın size ispatlı bir intihar vakası :) videonun 11. dakikasından izleyin inanılmaz bozuk orman yolunda yokuş aşağı 49 görüyor gps e göre. Direk çamura dalıyorum ve ordaki çam ağaçlarına kafa atmaktan son anda kurtuluyorum :) Düz yolda max. 69 gördüm.

Konuyla ilgili olarak yapilan hizlar yaziliyor .hizlarini yazan kisiler hakkinda moral bozucu seyler yazilmasini dogru bulmuyorum

• Beğen
Tepkiler: umutcanv
en hızlı benim galiba sizde ciğer yok ben içkili 90 yaparım---arkamdan sövün...

frensiz bisikletle bile arazide çanakkele ruhunun @ÇaNakkaLeRuHu çok rahat yapıyprum ilk yaptığımda düştüm bayıldım ama o bikereydi şimdi uzaylıların saldırması gerek toprakda daha iyi hızlanır makina yağmurdada.. yolculara bişey demiyorum zaten onlar 70 80 zorlamış 100 yok niye

• Beğen
Tepkiler: Yasar38
@isaac52 düz yoldami yaptın kardeş.km saatin çok güzel markası nedir.memnunmusun.havalar iyimi vs.

Yok rampa aşağı yaptım...salmaca hız...düz yolda max 42 yaptım o da sürekli değil...o uçarı hız yapanlara imreniyorum...o yüzden sağlam bi yol bisikleti alacam :)

Markası bri doğru gösteriyor..fiyatta normal..25 tlye almıştım.

Km saati hakkında biseyler söyle.;)

Bence mükemmel bizim fatsadaki bisikletçiden aldım..int yok ben gayet memnunum...hız,kaç km gittiğin bi de saat var dedi aldım 30tl ye de anlık hoz mı ne varmış...gayeet şık duruyor bence

@Flicker ben ortaya bilimsel arastirmalarin sonucunu ve olimpiyatlarda ki sprinter prolarin dahi yapabildiklerini dunya rekorunu vs gosterdim . buradaki herhangi bir kisi hakkinda bir yalan soyluyor diye bir ithamda bulunmadim :)

genelde her sürüşümde illa ki 60 görüyorum. oturduğum bölgenin rakımı 250 şehir merkezi 0. çok kastırığımda 70 görmüşlüğüm var. yol bomboştu baya keyifli olmuştu. iyi üşümüştüm :)

Geri