Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hız yaparken korkuyor musunuz?

Yol bisikleti ile hızlı inmekten şahsen çok keyif alıyorum. İniş segmentlerini kolay kolay kimseye bırakmam. :p

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
Scudo
Eskişehir'de oturanlar Şelale Park rampasını bilirler.Bende bir gün ineyim dedim.Yanlış hatırlamıyorsam 65 - 70 arası bir hızım vardı. Buyrun:

(link)

@Hüseyinsuna izledim.Türkiyede asfalt ve araç sürücülerinin kalitesi belliyken o süratlerde yokuş aşağı gitmek bence iyi cesaret doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
Çelik kadro yol bisikleti ile 67 yaptım ama çekiş sistemi kadro ile resmen striptiz yaptı.

İzmir-Evka 4 yokuşunu inerken 69 u gördüm. Bayağı korkunçtu.

bi kere otobanda 65'i gördüm, bi daha kolay kolay o rakamlara çıkacağımı sanmıyorum. ayrıca hız yapmakta sıkıntı yok, sonrasında birşey olursa sağlık sistemine güvenemiyorum. hastaneler feci karışık, sağlam giren yamuk çıkar.

Ufak frenlemeler ile 35-40'tan fazla hizla inmem. Ne şeytani gor ne salavat getir :)

Daha bisiklet surecek cok uzun yillarim var benim :)

Hiz yapanlari tenzih ederim herkesin tarzi farkli

B'twin fit5 ile dümdüz boş yolda 55 yaptım:) gözlüksüz kullandığım için gözlerim sulanınca korkup frene dokundum:)

Dün grupla Kemalpaşa dan dönüşte Belkahve inişinde 80-85 aralığında bir hıza ulaştığımı düşünüyorum yol bisikleti ile ( bende km saati yok arkadan gelen arkadaşın km saati bilgisi) ...
İzlenimler; yoldaki enine uyarı şeritleri bisikleti inanılmaz derecede sarsıyor amatörler için çok tehlikeli sonuçlar oluşabilir, yolda ağırvasıtalardan dökülen kar buz çamur karışımları vardı ufak parçalar olsa da yüksek süratte ciddi titreşimlere atlamalara neden oluyor, yüksek süratte asfalt üzerinde irili ufaklı engellerden kaçmak imkansız en ufak hareketler bile ciddi yalpalamalara neden oluyor, yüksek süratte sağ-sol-arka kontrolü çok zor konum tespiti zayıf ...
Sonuç olarak; heyecanıma yenik düştüm ve büyük bir risk aldım, şanslıydım herhangi bir sorun yaşamadım...

@uguryilmaz144
Valla hocam bende hem mtb hemde yol var ama bornova rampasında mtb ile yaptığım hızı yol ile yakalayamadım. muhtemelen rüzgar muhalafetindendi :D

Rumeli fenerine koc universitesinden sonra inen yokusta 78 gordum. Ama bence en eglencelisi bahceköyden haciosmana inen virajli yokus 60in ustune zor cikiliyor ama bisikleti yatirip bir sonraki viraja göre pozisyon almanin heycani baska :) o zaman korkuyla karisik bir heyecan oluyor iste :)

• Beğen
Tepkiler: BurakS
@poet

Abi çok cesurlar. İzlerken bile korktum acaba birşey olacak mı diye. Allah'tan olmamış.
Gerilim filmine gerek yok. Böyle videolar izleyeyim bari ben. :)

Km saatim yok ama kendi hızımı tahmin ettim bu video ile.
Tahminim yokuş aşağı 10-15 km. hızla gidiyormuşum.

• Beğen
Tepkiler: teenbiker
tüm sıkıntı rüzgar hem hızlandırmaz hızlansanda yalpalatır

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Hız yaparken korkmayan çarpılır... ;) Şaka bir yana ben biraz tedirgin oluyorum, ama çok hız yapmadan fazla da tedirgin olmamak gerek, korkmak, tedirgin olmak kendine güveni, hakimiyeti azaltır...

• Beğen
Tepkiler: kafnun
Korkmak değilde yokuş aşağı inerken hele o yolda hiç bir fikrin yoksa arkandaki araçların ne dengesizlik yapacağını ve ineceğin güzargahta bozuk bir yer çukur benzeri şey varmı yok mu bunlardan az çok çekiniyor insan. Sonuçta bisiklet bu en ufak bir hata uçmanı sağlayabilir sakin sürüş ve dikkatli olmakta fayda var.

Asfaltta hız yapmak dert değil hafif adrenalin oluyor ama bol uçurumlu arazide hız yapınca tırsmıyor değilim. Ama bu işin zevkli kısmı, ölüme olan yakınlık...Yaşamın değerini anlıyor insan...

45 km üzerinde bi ürperme oluyor

Geri