Cihazı kullanan arkadaşlara bir soru sorayım. Sürüş yada etkinlik sonrası telefona nasıl atıyorsunuz? Daha önce igps50s modelinde önce telefon ile cihazı eşleştirip sonrasında cihazı yeniden başlatıp bağladığım da otomatik olarak etkinliği yüklüyordu. Aynı şekilde bsc100de de böyle yapıyordum. Grup ile bu akşam 8kmlik bir arazi yürüyüşü yaptık aynı şekilde yaptığımda herhangi bir şey olmadığı gibi tüm etkinlikte gitti. Kilometreden çok arazideki nabız verilerime üzüldüm. Haftada 2 kez çıkıyoruz nereden nereye geldiğimi görmek istiyordum bugün tempoluyduk tüm veri gitti
Acaba cihazı ilk sefer telefondaki uygulamaya bağladığımız zaman tüm etkinliği aktarmanın bir yolu var mı? Belki gözden kaçırmışımdır diye sorayım istedim.
Ben genelde sürüşe başlamadan önce telefonla cihazı bluetoothla bağlıyorum bu sayede sürüş biter bitmez stravaya aktarıyor. Telefonla cihazı bağlamayı unutursam da sürüş bitince bsc100s cihazı da açıkken bluetoothla bağlıyorum, bağlandığı an hemen sürüş eşleşiyor ve stravaya aktarıyor yine.Cihazı kullanan arkadaşlara bir soru sorayım. Sürüş yada etkinlik sonrası telefona nasıl atıyorsunuz? Daha önce igps50s modelinde önce telefon ile cihazı eşleştirip sonrasında cihazı yeniden başlatıp bağladığım da otomatik olarak etkinliği yüklüyordu. Aynı şekilde bsc100de de böyle yapıyordum. Grup ile bu akşam 8kmlik bir arazi yürüyüşü yaptık aynı şekilde yaptığımda herhangi bir şey olmadığı gibi tüm etkinlikte gitti. Kilometreden çok arazideki nabız verilerime üzüldüm. Haftada 2 kez çıkıyoruz nereden nereye geldiğimi görmek istiyordum bugün tempoluyduk tüm veri gitti
Acaba cihazı ilk sefer telefondaki uygulamaya bağladığımız zaman tüm etkinliği aktarmanın bir yolu var mı? Belki gözden kaçırmışımdır diye sorayım istedim.
Telefonla eşleştirme zorunlu mu ki yani şöyle yanımızda telefon yok yaptığımız sürüş cihaz hafızasına kayıt olmuyor mu daha sonra aktarmak için, hafizaya alması gerekiyor. İnternette bir araştıracağım.Ben genelde sürüşe başlamadan önce telefonla cihazı bluetoothla bağlıyorum bu sayede sürüş biter bitmez stravaya aktarıyor. Telefonla cihazı bağlamayı unutursam da sürüş bitince bsc100s cihazı da açıkken bluetoothla bağlıyorum, bağlandığı an hemen sürüş eşleşiyor ve stravaya aktarıyor yine.
Telefonla eşleştirme zorunlu mu ki yani şöyle yanımızda telefon yok yaptığımız sürüş cihaz hafızasına kayıt olmuyor mu daha sonra aktarmak için, hafizaya alması gerekiyor. İnternette bir araştıracağım.
Stravaya kayıt atmak için eşleştiriyorum ben. Dediğin gibi illa hemen o anda eşleştirmek gerekmiyor. Ama kaç sürüşe kadar hafızada kaydeder bilmiyorumTelefonla eşleştirme zorunlu mu ki yani şöyle yanımızda telefon yok yaptığımız sürüş cihaz hafızasına kayıt olmuyor mu daha sonra aktarmak için, hafizaya alması gerekiyor. İnternette bir araştıracağım.
Hafızası yine 10 15 etkinliği içinde tutar diye düşünüyorum.Stravaya kayıt atmak için eşleştiriyorum ben. Dediğin gibi illa hemen o anda eşleştirmek gerekmiyor. Ama kaç sürüşe kadar hafızada kaydeder bilmiyorum
Bugünkü sürüşü otomatik yüklemedi. Servis bakım altında diyor. Ne olur ne olmaz diye telefondan da strava açmıştım mağdur olmadım.
Bu sefer gpx dosyasını da indirmeye izin vermiyor cihaza girince. Stravaya manuel olarak dosyayı kendim atınca oluyordu ama bu sefer sürüşü hiç göstermiyor.İGPSPORT Uygulamasında Device > Data Management sekmesi altında cihaz üzerindeki kayıtlı sürüşlerinizi görebiliyorsunuz. Senkronize edilmeyen sürüşleri manuel yükle diyerek işlemi tamamlayabilirsiniz.(Tabi bakım bitttikten sunucular düzeldikten sonra)
Gidon ve aparat arasına bir kat eski iç lastik parçası sarabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, geçen hafta BSC100s aldım fakat bisikletimin gidonuna uymadı. Bisikletim Mosso Legarda şehir bisikleti. Gidon dar kalıyor tutturma aparatı oturmuyor. Daha önce basına gelen oldu mu? Nasıl çözebilirim?
Gidon dar derken aparat bol mu oluyor demek istediniz.?Merhaba arkadaşlar, geçen hafta BSC100s aldım fakat bisikletimin gidonuna uymadı. Bisikletim Mosso Legarda şehir bisikleti. Gidon dar kalıyor tutturma aparatı oturmuyor. Daha önce basına gelen oldu mu? Nasıl çözebilirim?
Evet aparat bol geliyor epeyGidon dar derken aparat bol mu oluyor demek istediniz.?
@Samet M. Arkadaşım verdiği cevap aynısını verecektim. O benden evvel davranmış işe yaramayan bir ic lastik yada eski atıl durumda olan bir gidon bandı parçası gidona yeterli miktarda sarın, elekrik bandiylada üstünden bi tur gecin sonra aparatı takıp sıkarsınız.Evet aparat bol geliyor epey