Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

Scudo
bc200 ile hiç bir sorun yaşamadım. Alalı 1 ay oldu. 6-7 sürüş yaptım. Coospo kendi uygulaması üzerinden stravaya sorunsuz atıyor verileri.

Günaydın arkadaşlar bsc200 modeli sadece bisiklet sürüşlerinde mi kullanabiliyoruz bu aleti ile yürüyüş veya koşuda deneyen varmı

Yeni güncelleme geldi. Yaptım ama bir şey değişmedi. Zaten sıkıntı yoktu ama sorunu olanlarınki düzelir umarım. Yukarıda yazılan eğim göstermeme sorunu ciddi bir sorun bence. Yazılım ile düzelir umarım.

Güncelleme telefon uygulamasına mı geliyor? Yoksa cihaz da güncelleniyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Osmangazi43
Güncelleme telefon uygulamasına mı geliyor? Yoksa cihaz da güncelleniyor mu?
Bildiğim ve hatırladığım kadarıyla telefon uygulaması cihaza bluetoothla bağlıyken telefondan güncelleme yapıyorsunuz. Cihaz da güncellenmiş oluyor.
Bildiğim ve hatırladığım kadarıyla telefon uygulaması cihaza bluetoothla bağlıyken telefondan güncelleme yapıyorsunuz. Cihaz da güncellenmiş oluyor.
Uygulamada Alttaki 4 seçenekten Device kısmında ortalarda Firmware Detection yazıyor ordan kontrol edebilirsiniz güncelleme var mı yok mu diye?

Teşekkürler talha,bu arada bana strava üzerinden soru sormussun cevap yazdim umarım görmüşsündür. 🙋

sensör kullanmıyorum ama ayarlar değişmiyor
Güncellemeyi ben de yaptım, sensör eşleşmesi veya ayarlarda değişiklik olmadı. Yalnız güncelleme notlarında tam da sizin yaşadığınız problem düzeltilmiş olarak görünüyor ve başka bir iyileştirme belirtilmemiş. Yani sizin probleme yönelik çıkartılmış bir güncelleme ve iyice yüzlerine gözlerine bulaştırmadılarsa probleminiz çözülmüş olmalı. Problem yaşadığınız sürüşlerin benzerini yaptığınızda geri bildirim yaparsanız bizlerin merakını da gidermiş olursunuz, iyi sürüşler.

güncellemeden sonra sorun kısmen çözüldü sürüş sırasındaki kopma olmadı saat üzerinde eğim ve yükseklik sorunsuz görüntülendi uygulamaya da grafik olarak yüklendi ama total ascent yanlış görünüyor saatte görünen 1200 ascent uygulamaya 800 olarak geçmiş ayrıca sürüş stravaya yüklenmedi komoot'a yükleniyor ama stravaya yüklenmiyor komoot dan indirdiğim gpx dosyasını yükledim stravaya o zaman total ascent doğru bir şekilde göründü stravada garip durumlar

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
güncellemeden sonra sorun kısmen çözüldü sürüş sırasındaki kopma olmadı saat üzerinde eğim ve yükseklik sorunsuz görüntülendi uygulamaya da grafik olarak yüklendi ama total ascent yanlış görünüyor saatte görünen 1200 ascent uygulamaya 800 olarak geçmiş ayrıca sürüş stravaya yüklenmedi komoot'a yükleniyor ama stravaya yüklenmiyor komoot dan indirdiğim gpx dosyasını yükledim stravaya o zaman total ascent doğru bir şekilde göründü stravada garip durumlar
Şu aşamada durum uygulama problemine işaret ediyor. Cihazda buluta yüklenmeyen sürüş yoksa cihazı komple sıfırlayın ve uygulamayı komple kaldırıp yeniden kurun ve iGP Sport hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapıp cihazınızı telefon uygulamanıza bağlayın. Telefon uygulamasında strava eşleşmesini kontrol edin, eşleşme mevcutsa koparıp tekrar eşleştirin.

Yeni sürüşlerde problemin geçip geçmediğini paylaşırsanız sevinirim. İyi sürüşler.

uygulamayı yeniden yükledim saati de sıfırladım ama değişen bir şey yok yine eksik ascent yüklendi uygulamaya ve stravaya da yüklenmedi

uygulamayı yeniden yükledim saati de sıfırladım ama değişen bir şey yok yine eksik ascent yüklendi uygulamaya ve stravaya da yüklenmedi
Hocam sizin cihazda donanımsal bir sorun var gibi duruyor. Benim anladığım cihazın barometrik altimetresi sorunlu. Bu yüzden de ölçümler yanlış ya da hiç yok anladığım kadarıyla. Mümkünse cihazı aldığınız yer ile iletişime geçin ve garanti sürecini başlatın.

Hocam sizin cihazda donanımsal bir sorun var gibi duruyor. Benim anladığım cihazın barometrik altimetresi sorunlu. Bu yüzden de ölçümler yanlış ya da hiç yok anladığım kadarıyla. Mümkünse cihazı aldığınız yer ile iletişime geçin ve garanti sürecini başlatın.
hayır bende bir sorun yok onlar da sorunun farkında ki bana attıkları mailde açıkça yazdılar zaten güncelleme de geldi ve saatteki sorun düzeldi ama belli ki uygulamada da sorun var saatte 1300m görünen ascent uygulmada 800 görünüyor
aldığım yere aliexspress yazdım iade istedim kabul etmediler benden sorunu fotoğraf yada videoyla göndermemi istediler saçmalık

hayır bende bir sorun yok onlar da sorunun farkında ki bana attıkları mailde açıkça yazdılar zaten güncelleme de geldi ve saatteki sorun düzeldi ama belli ki uygulamada da sorun var saatte 1300m görünen ascent uygulmada 800 görünüyor
Bugün sürüş yaptım bsc100 ile. Birebir aynı çıktı uygulama ve cihaz. Son güncel sürüm yüklü. Bendeki tek sorun şu Samsun atakum sahilde anlık elevation değerini 28 gösteriyor ama sürüşün toplam elevation kazanımı tamamen doğru. Niye böyle bilmiyorum. Anlık elevation normalden 25 metre fazla gösteriyor.

aldığım yere aliexspress yazdım iade istedim kabul etmediler benden sorunu fotoğraf yada videoyla göndermemi istediler saçmalık
Bugün sürüş yaptım bsc100 ile. Birebir aynı çıktı uygulama ve cihaz. Son güncel sürüm yüklü. Bendeki tek sorun şu Samsun atakum sahilde anlık elevation değerini 28 gösteriyor ama sürüşün toplam elevation kazanımı tamamen doğru. Niye böyle bilmiyorum. Anlık elevation normalden 25 metre fazla gösteriyor.
senin sürüşünü gördüm sende de toplam elevation eksik gibi cihazda yazanla uygulamada çıkan değer aynı mı? bir de şu var yüksek irtifa kazanımlarında oluyor bu sorun bir gün önce 167 total ascent olan sürüşümde aynen atmış

Birebir aynı abi. 811 metre.
Screenshot_20240507-212133.pngScreenshot_20240507-212113.png
Bir dahaki sürüşü şenyurt tarafına yapmayı düşünüyorum fırsat olursa. Bakalım uzun tırmanışta hata verecek mi?

senin sürüşünü gördüm sende de toplam elevation eksik gibi cihazda yazanla uygulamada çıkan değer aynı mı? bir de şu var yüksek irtifa kazanımlarında oluyor bu sorun
yok saatin üzerinde yazanı soruyorum direkt stravaya atmış zaten senin sürüşü aynı olur ama benim sürüşü strava ya atmıyor sebebi strava sürüşü sorunlu görüyor

yok saatin üzerinde yazanı soruyorum direkt stravaya atmış zaten senin sürüşü aynı olur ama benim sürüşü strava ya atmıyor sebebi strava sürüşü sorunlu görüyor
Saatte de aynı sayı yazıyordu. Şimdiye kadar stravaya atma ile ilgili sorun çıkmadı bende. Telefonum da çok eski hatta 7 yıllık. Android 8 sürümü.

Saatte de aynı sayı yazıyordu. Şimdiye kadar stravaya atma ile ilgili sorun çıkmadı bende. Telefonum da çok eski hatta 7 yıllık. Android 8 sürümü.
bilmiyorum dediğim gibi yüksek elevation sürüşlerde oluyor sorun kocadağ sürüşü falan var mı sende

Geri