Scudo Sports

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

Her 5 km sonunda ekrandan 10 sn süresince sesli uyarı ile değil yanıp sönerek anlık nabız ve 5 km'lik geçtiğiniz süreyi gösteriyor
Tur zamanını ayarladığım 5 km sonunda record time kısmında 10 saniye boyunca yanıp sönerek gösteriyor dimi doğru anlamışımdır umarım.teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Scudo
Ben IGS630S almayı düşünüyordum. Bunu bisikletime entegre edebilmek için illa ki bağlantı aparatını da almam mı gerekiyor?
Gerekmiyor. Standart bir aparat geliyor gidona monte için. Ekstra aparat daha estetik ve gidondan biraz önde monte etmek için.

• Beğen
Tepkiler: utekau
Tur zamanını ayarladığım 5 km sonunda record time kısmında 10 saniye boyunca yanıp sönerek gösteriyor dimi doğru anlamışımdır umarım.teşekkürler
Aynen öyle doğrudur... Ama sanırım ilk ekranda olması gerekiyor (ortlama nabız,ortalama hız ve zaman olarak)diğer sayfalarda sadece 5 km'de ( geçen zamanı veya ortalama nabız göstermiyor) sadece 5 km olduğuna dair yanıp sönüyor diye aklımda...

• Beğen
Tepkiler: Erdinc BHR
Hocalarım ilk defa yurtdışı alışveriş yapacağım.link paylaşamıyorum. Bsc100s için hız,kadans sensörü ve gidon aparatı almak istiyorum. Dolandırılma ya da gümrüğe takılma gibi sorunlar yaşamamak adına sizlerden yardım bekliyorum. Hangi ürünleri alabilirim? Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
merhaba arkadaşlar,

ben 1 ay önce igpsport630s modelini aldım.

ürün kullanış olarak çok iyi menüleri sayfaları basit ve kullanışlı şu ana kadar evde antreman yapıyorum akşamları 2*3 saat sürüş yaptığım halde şarjı 12 gündür bitmedi
1 kere doldurup dışarı çıktım 4 saatlik tur da %20 gitmiş ekran ışığı gündüz için güzel.
cihazı aldıktan sonra kendine göre sayfaları ayarlamak önemli grafikleri de görsel olarak tatmin edici. ilave olarak telefona bağlıyken canlı konum paylaşma özelliği de var. bildirimleri ekrandan okuyabiliyorsunuz. cihazın sensörlere tepki süresi 1 saniyenin altında anında yansıma oluyor. tek sıkıntısı silikon kılıfını bulamadımm ben cihazı house of bike den almıştım.

cihaz almayı düşünen 2. el garmın yerine bunun sıfırını almasını öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Merhabalar, son güncellemeden sonra (V1.23) bendeki bcs100 gps e bağlanma konusunda ciddi sıkıntı yaşamaya başladı, açık havada bile uyduya bağlanmıyor. firmaya yazdım ancak dönüş olmadı henüz. Benzer sorun yaşayan var mı?

Merhabalar, son güncellemeden sonra (V1.23) bendeki bcs100 gps e bağlanma konusunda ciddi sıkıntı yaşamaya başladı, açık havada bile uyduya bağlanmıyor. firmaya yazdım ancak dönüş olmadı henüz. Benzer sorun yaşayan var mı?
Merhaba. Bugün denedim cihazı. Benimki de 1,23 sürümü. Her zamanki gibi aynı hızda bağlandı gps'e. Şöyle bir durum oldu cihazı ilk açınca anlık yüksekliği -79 gösterdi. 10 saniye sonra normale döndü.

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
Merhaba. Bugün denedim cihazı. Benimki de 1,23 sürümü. Her zamanki gibi aynı hızda bağlandı gps'e. Şöyle bir durum oldu cihazı ilk açınca anlık yüksekliği -79 gösterdi. 10 saniye sonra normale döndü.
Sanırım bireysel bir sorun o zaman genel olmasından iyidir. Akşam bir deneyeyim, çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Sanırım bireysel bir sorun o zaman genel olmasından iyidir. Akşam bir deneyeyim, çok teşekkürler
Sorun devam ederse cihazı komple fabrika ayarlarına sıfırlayıp baştan konfigüre ederek deneyebilirsiniz, elektronik cihazlarda genelde ilk tavsiye edilen şeydir, işe yarayabilir.

Cihazı resetledim ve fabrika ayarı yaptım. Arkadaşın cihazla test ettik o birkaç saniye içinde bağlantıyı kurdu ancak bende sorun devam etti. Bugün geçerken Sundu bisiklete bıraktım yarın haber verecekler.

merhaba arkadaşlar,

ben 1 ay önce igpsport630s modelini aldım.

ürün kullanış olarak çok iyi menüleri sayfaları basit ve kullanışlı şu ana kadar evde antreman yapıyorum akşamları 2*3 saat sürüş yaptığım halde şarjı 12 gündür bitmedi
1 kere doldurup dışarı çıktım 4 saatlik tur da %20 gitmiş ekran ışığı gündüz için güzel.
cihazı aldıktan sonra kendine göre sayfaları ayarlamak önemli grafikleri de görsel olarak tatmin edici. ilave olarak telefona bağlıyken canlı konum paylaşma özelliği de var. bildirimleri ekrandan okuyabiliyorsunuz. cihazın sensörlere tepki süresi 1 saniyenin altında anında yansıma oluyor. tek sıkıntısı silikon kılıfını bulamadımm ben cihazı house of bike den almıştım.

cihaz almayı düşünen 2. el garmın yerine bunun sıfırını almasını öneririm.
Hocam hayırlı olsun. Ben de aynı cihazı geçen hafta aldım. Dediğiniz gibi cihaz güzel, isteğe göre konfigure etmek hoş. Fakat benim gps ile alakalı bir sorunum oldu, daha doğrusu tam sorun mu anlamadım. Cihazı açtığımda direkt gps'e bağlanmıyor, ne zaman bir kayıt başlatsam wait for gps diyip birkaç saniye sonra bağlanıyor. Hatta evde denediğimde bir türlü olmadı, house of bike'a geri yolladım, dediler ki harekete geçince sinyali tam alıyor. Sizinki de böyle mi? Ya da genel olarak bu cihazlar şarjı hızlı tüketmemek için gps'e bu mantıkla mı bağlanıyor?

• Beğen
Tepkiler: bypluckybike
Benzer sorundan dolayı ben de servise verdim önceki gün. Ama benim ne dururken ne hareket halinde bağlantı kurmuyor, hatta birkaç turda denedim ama kayıtlar sadece arada bağlantı kurduğu 500-600 metre kadar. Bakalım bugün çıkışta soracağım ne oldu.

Hocam hayırlı olsun. Ben de aynı cihazı geçen hafta aldım. Dediğiniz gibi cihaz güzel, isteğe göre konfigure etmek hoş. Fakat benim gps ile alakalı bir sorunum oldu, daha doğrusu tam sorun mu anlamadım. Cihazı açtığımda direkt gps'e bağlanmıyor, ne zaman bir kayıt başlatsam wait for gps diyip birkaç saniye sonra bağlanıyor. Hatta evde denediğimde bir türlü olmadı, house of bike'a geri yolladım, dediler ki harekete geçince sinyali tam alıyor. Sizinki de böyle mi? Ya da genel olarak bu cihazlar şarjı hızlı tüketmemek için gps'e bu mantıkla mı bağlanıyor?
öncelikle sana da hayırlı olsun hocam.

cihazda gps olayı şöyle ki ben biraz araştırdım cihaz sabit durumda maalesef yer göstermiyor ve bekliyor karşılaştırma için.

Elinizle biraz sallayın doğrulama yapmaya başlıyor ardından harekete geçince gps tam olarak kayıt etmeye başlıyor.

ilave olarak Türkiye haritasını indirmeyi unutmayın kendi sitesine gidin ürüne tıklayınca indirilenler kısmında harita var oradan indirebilirsiniz.

Web sitesinde sizin erişiminiz olan bir yer var orada strava gibi tüm antremanlarınızı ve profilinizi de kontrol edebiliyorsunuz. oraya da bakmayı unutmayın giriş yapmak için kendi sitesinde konum sembolü olan İGPSPORT yazısına tıklayın oradan hesabını açabilirsiniz.

ikisinin de resimlerini aşağıya ekliyorum.

aklınıza takılan birşey olursa 630s ile alakalı instagram dan benimle iletişime geçebilirsiniz.
@bypluckybike

1740371707150.png
1740371643918.png

1740371577600.png

• Beğen
Çok teşekkürler, aynen dediğiniz gibi çalışıyor. Test etmek için kar kış demedim, sahile çıkıp biraz sürdüm ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Harita işini de house of bike halletmiş. Dönüşte başlangıç noktasına navigasyon aç dedim ve gerçekten metre metre götürdü. Durduğumda vs. maksimum 1 sn gecikme ile kendisi pause yapıyor.

Ben çok memnun kaldım, herkese öneririm. Ayrıca sahil yolundaki bisikleti yolunun bir kısmına segment oluşturdum, bakalım bir sonraki sürüşümde test edeceği o özelliği de :)

• Beğen
Çok teşekkürler, aynen dediğiniz gibi çalışıyor. Test etmek için kar kış demedim, sahile çıkıp biraz sürdüm ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Harita işini de house of bike halletmiş. Dönüşte başlangıç noktasına navigasyon aç dedim ve gerçekten metre metre götürdü. Durduğumda vs. maksimum 1 sn gecikme ile kendisi pause yapıyor.

Ben çok memnun kaldım, herkese öneririm. Ayrıca sahil yolundaki bisikleti yolunun bir kısmına segment oluşturdum, bakalım bir sonraki sürüşümde test edeceği o özelliği de :)

cihaz fiyat performans ürünü diyebilirim net olarak, ilerleyen süreçlerde umarım pişman etmez. : )

• Beğen
Yıllardır 618 kullanıyorum, şimdi oğluma devrettim, tık demedi maşallah.
Igpsport iyi markadır. Garmin-Wahoo kalitesinde/sağlamlığında ürün üretir. Yazılımına da gereken özeni gösterse uçacaklar.
Ama aynen Huawei gibi yazılım çok daha geriden geliyor donanım kalitesine kıyasla. Sanırım o bölgenin zihniyetiyle ilgili.

Yazılımla ilgili şöyle bir bug var mesela: yaşınızı yanlış hesaplıyor 😄 Ay yıl girmeme rağmen yıldan hesaplayıp 1 yaş büyük gösteriyor. Kendimde yazılımcı olduğum için çok enterasan geldi bu zamanda.

• Beğen
Yıllardır 618 kullanıyorum, şimdi oğluma devrettim, tık demedi maşallah.
Igpsport iyi markadır. Garmin-Wahoo kalitesinde/sağlamlığında ürün üretir. Yazılımına da gereken özeni gösterse uçacaklar.
Ama aynen Huawei gibi yazılım çok daha geriden geliyor donanım kalitesine kıyasla. Sanırım o bölgenin zihniyetiyle ilgili.
sensör olarak ne kullanıyorsunuz.

sensör olarak ne kullanıyorsunuz.
Marka önemli değil, ant+ protokolünü destekleyen tüm cihazlara bağlanır.
Magene, garmin, decathlon, coospo gibi markalarda (bağlayıp kullandığım bir başka marka sensör daha vardı ama aklıma gelmedi şimdi) hız/kadans ve güç sensörleri ile sorunsuz çalışıyor.

• Beğen
Geri