Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

@alicangul29

IGS50E cihazima 5.74 TL gumruk vergisi yazmislar. Cinli abi abartmis biraz.
Merhaba. Ürünün fiyatını ne yazmış abi 😀 satıcının ismini biliyormusunuz? Bende almayı düşünüyorum da.

Scudo
Merhaba. Ürünün fiyatını ne yazmış abi 😀 satıcının ismini biliyormusunuz? Bende almayı düşünüyorum da.
Merhaba. Fiyati ne yazdiklarini hatirlamiyorum. Cihazi Cateye Profession Store'dan almisim.
(link)

@a.gul29 size sorduğum iyi oldu. Başka mağazadan alacaktım. Bu mağazada ki kuponlar la daha çok indirim varmış. 53 dolara geliyor aparatıyla. Süper fiyat sanırım.
@a.gul29 teşekkür ederim. Siz memnun musunuz? Ben beyazını almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi olur?

Sizi gördüm gaza geldim bende aldım sadece cihaz aldım hediye slikon kılıfıyla 350 ye geldi :D Çok teşekkürler.

.

Son düzenleme:
@a.gul29 size sorduğum iyi oldu. Başka mağazadan alacaktım. Bu mağazada ki kuponlar la daha çok indirim varmış. 53 dolara geliyor aparatıyla. Süper fiyat sanırım.
@a.gul29 teşekkür ederim. Siz memnun musunuz? Ben beyazını almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi olur?
Ben siyahını aldım. Vaat ettiği şeyleri yapıyor. Bende herhangi bir arızası olmadı. Telefon uygulaması cihazı bazen görmüyor. Uygulamayı yeniden başlatmak ya da cihazı uygulamadan kaldırıp tekrar eklemek gerekiyor. Pil ve sensör performansı herhangi bir sıkıntı çıkartmadı. Şimdi alacak olsam almazdım çünkü güç ölçer desteklemiyor. Ama güç ölçer düşünmüyorsanız iyi bir seçenek.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@a.gul29 güç ölçer tam olarak ne işime yarar bilmiyorum. Sanırım gerekmez bana. Üst modellerde var ama fiyat ikiye katlanıyor. Bu bile benim için fazla. Bir heves işte😊
Sizi gördüm gaza geldim bende aldım sadece cihaz aldım hediye slikon kılıfıyla 350 ye geldi :D Çok teşekkürler.

ben daha alamadım. Siz beni geçmişsiniz😀 birazdan eve gidince alırım artık. Siz satıcıya yazdınızmı düşük yazsın diye?

@Yldrm07 Yok hayır yazmadım yazmakmı gerekir.

@Yldrm07 Üzüldüm. Yazdım satıcıya bakalım görür herhalde bunların geri dönüşü biraz sürüyor.

@bonder76 şimdi başka biyerden buldum. Onda da 6 değil ama 3 dolar indirim buldum. 3 dolar zararım var olsun artık o kadar.

• Beğen
Arkadaşlar her igpsport programını actimda cihaz bulmuyor. Cihazı kaldırıp yeniden tanımlamak zorunda kalıyorum. Var mı acaba bir çözüm yolu?

@Türko son zamanlarda kaldırıp tekrar eşleştirmeden ben hiç faaliyet aktaramadım 618'de 😠
Neyse ki iki tıklamayla yapılabiliyor, buna razıyım 🙃

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@Yldrm07 Üzüldüm. Yazdım satıcıya bakalım görür herhalde bunların geri dönüşü biraz sürüyor.

sizin cihaz nerede? Benimki en son 27.05 te hareket gördü. Menşei ülkesinden yola çıktı diyor. Sonrasın da bir hareket yok.

• Beğen
Eskiden daha zordu, buna şükür 😊 200-300kb lık bir dosyayı neredeyse 2-3 dakikada atıyor. Anlamadığım bu Bluetooth ile transfer saniyede Mb larla değil mi?
(İgpsport 618)

Son düzenleme:
@Yldrm07 Ben aldıktan sonra iptal ettim vazgeçtim.
Daha sonra alacağım kısmetse.

@Özcan Diğer modellerde de bu sorun yaşanıyor demek 🤔

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Özcan Diğer modellerde de bu sorun yaşanıyor demek 🤔
igs 10 da da aynı sorun mevcut. Ucuza aldığım bir cihaz ve bir sürü dolu dolu özelliği sunduğu için bu kusuru çok da canı9mı sıkmıyor. İlk önce disconnect yapıyorum zaten uygulama kendiliğinden kapanıyor :) çalışmaı durduruyor çünkü sonra tekrar rahatça aktarımı yapıyorum şükür :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Desert Fox sitesine yazsak bu sorunu aslında bir çözüm yolu bulunabilir mi?

Geri