Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

Ben yanlış hatırlamıyorsam eveli hafta sipariş verdim 379 tl ye ...

Scudo
@Desert Fox Sorun çözülmüş görünüyor. Sizde durum nasıl?

Ben yanlış hatırlamıyorsam eveli hafta sipariş verdim 379 tl ye ...
Merhaba. Sizin cihaz geldi mi? Ben 18 mayıs ta siparişi verdim. 20 mayıs ta sevkiyata verdiler. 27 Mayıs ta çinden çıktı. Sonrasında hareket yok.
15 haziranda gözlük siparişi vermiştim, O bugün Antalya ya geldi 😀 10 gün. Çok enteresan.

Arkadaşlar ürün şarj ederken temasta sıkıntı yapıyordu. Sarj soketinde sıkıntı var galiba. Artık hic sarj etmiyor. Bunu nerede tamir ettirmek lazım? Herhangi bir elektrikçi olur mu?

IMG-20200708-WA0013.jpegIMG-20200708-WA0015.jpeg

@serchester Problemin sarj soketinde olduğuna eminsen (değişik kablolarla denediğini düşünüyorum) herhangi bir telefon tamircisi yardımcı olabilir.

@Türko son zamanlarda kaldırıp tekrar eşleştirmeden ben hiç faaliyet aktaramadım 618'de 😠
Neyse ki iki tıklamayla yapılabiliyor, buna razıyım 🙃

igs50e'de aynı şekilde. Olsun sonuçta aktarılıyor. Pili de iyi gidiyor özellikleri de güzel F/P ürünü bence. Benimki bozuldu tabi sebebi belli değil bakalım yolladım bir yere insallah yapılır. Yapılmazsa tekrar aynı ürünü almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
İgs618 im kırılan tutacaktan uçtu ve silikon kılıf olmasına rağmen ekranı kırıldı. Düğmenlerine bastığımda da herhangi bir tepki vermiyor.
Bu cihazı hayata döndürmek mümkün olabilir mi?

İgs618 im kırılan tutacaktan uçtu ve silikon kılıf olmasına rağmen ekranı kırıldı. Düğmenlerine bastığımda da herhangi bir tepki vermiyor.
Bu cihazı hayata döndürmek mümkün olabilir mi?

Çok geçmiş olsun. Baya zarar görmüş herhalde. Tek çare IGPSPORT firmasına mail atıp yedek parça tedariki talebinde bulunmak gibi duruyor.

@serchester Teşekkür ederim ama işte hangi yedek parçayı isteyeceğiz :)

Durumu izah ettikten sonra onlar sizden fotoğraf ve video isteyecekler. Daha sonra hangi parçaların değişmesi gerektiği ile ilgili size söylerler ama tabi o parçaları da burada takacak birisi lazım.

Benimkinde kırık felan yok sadece bozuldu açılmıyor. Benden yapmam gereken şeyleri söylediler, fotoğraf ve video istediler bir de cihazın arkasındaki seri no gibi bir rakam var onu istediler ama daha cevaplamadım. Cihazı birisine gönderdim bakalım yapamazsa cevaplayacağım maili. Şimdilik telefondaki Strava uygulamasından devam.

@serchester Elektrikçi değil, elektronikçi veya telefon tamircisi bulacaksınız onlar yapar.

@serchester Elektrikçi değil, elektronikçi veya telefon tamircisi bulacaksınız onlar yapar.

Telefon tamircisine verdim yapamadı. Şimdi tavsiye edilen bi telefon tamircisine gönderdim bakalım yapabilecek mi. Yoksa napıcam bilemiyorum.

Telefon tamircisine verdim yapamadı. Şimdi tavsiye edilen bi telefon tamircisine gönderdim bakalım yapabilecek mi. Yoksa napıcam bilemiyorum.
Merhaba. Bir dönüş oldu mu firmadan?

Geri