Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Bugünkü faaliyetim de uygulama tarafından yutuldu. Senkronize oldu dedi ama ne uygulamada görünüyor, ne Strava'da.
Neyse ki cihazda durmaya devam ediyor, manuel olarak Strava ve i.igpsport.com'a atabildim.
Şimdi feedback/geri bildirim sayfasından durumu anlatacağım. Bakalım ne diyecekler.

Edit: Sadece siteden geri bildirim girişi değil, service@igpsport.com adresinden de her tür iletişim yapabiliyoruz.
Mesajımı gönderdim, cevap bekliyorum.

@Özcan.
Bu aralar bana da oluyor, bir kaç saat içinde geliyor. Dün senkronize ettim aynen ne igpsportta ne stravada görünmedi. İnat ettim gidondan çıkarmayacağım diye.. bir kaç saat sonra kendiliğinden düzeldi, igpsporta da düştü stravaya da. Hasılı uygulaması ve server'ı dandik aletin..

Bluetooth ile veri atma çok zahmetli. Ama tek sorun bu diye düşünüyordum ki bi kaç gündür artık kabullenmeye başladım. Ben Gps +glonas kullanıyorum ve yükselti saçmalamanın da fevkinde sallıyor. 1052 metrelik ovadayım yükselti ayar çekiyorum her gün 1052 metredeyim ona göre diye beni defalarca 980m ye düşürüyor yerin dibine mi girmiş oluyorum anlamadım. Yarın sadece gps ile deneyip karar vereceğim

Not: evin içinde 1058 m gösteriyordu 1183 e çıktım gps e geçince :) kemerler de bağlı değil.?✈️??

1220 olduk yükselmeye devam

Dosyalar

• IMG_20190220_212731.jpg
    IMG_20190220_212731.jpg
    558,8 KB · Okunma: 13
Arkadaşlar benim strava ismim Mhmm@ A. Eklerseniz ben de sizleri takip etmek isterim. Şuan takip ettiğimiz arkadaşlar var ama herkes yok sezon da yavaş yavaş açılıyor. Takipleşelim. Selametle.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Mehmet Bey igpsort tan da takip edelim orada ismi ne.

Strava Mhmm@ A.
iGPSPORT Mhmm@gri yapmışım :)

Strava hidden zone muhabbetini çözemedim gizlediğimiz bölge toplam km den düşülüyor mu?

Son düzenleme:
Görev tamam istek gönderdim 2 taraftanda.

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Özcan.
Bende bazı öneri vs bildirimde bulundum. Bakalım dikkate alacaklar mı?
Aslında cihazın yükseklik verileri fena değil. Örneğin bugün ki sürüşümde 1106 m lik toplam yükseltiyi cihaz 1104m ölçmüş. Yalnız tepe yükseklikte 20m e yakın fazla niölçmüş. Oda %3 e yakın bir yanılma.

Bu arada bende aynı isimde strava yı kullanıyorum. İsimleri yazarsak takip etmek isterim 618 li dostları?

Bir Ahmet Topal ekledim ama siz misiniz ?

@trainspotting35
@Ahmet TOPAL
hocam siz hangi uyduları kullanıyorsunuz bugün bisiklete binemedim deneyemedim. ben hep GPS+GLONAS kullandım hatalar ondan oldu belki de GPS denerim yarın ama sizin kullandığınız neyse direk onu bi deneyim.

@Mhmm@
Ben de gps+glonass i kullanıyorum.
Aceba gps+beidou kullansak nasıl olur ?

Siz öyle yapın ben de sadece gps yapıyım deneyelim ?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Cihaz eğimde de saçmalıyor . Anlık en yüksek eğim verisi olarak geçen iki yüz küsürlü bir şey gösterdi ben de .

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@ismail_32
Aynen birbirine bağlı konular yükseltiyi saçmalayınca eğimi de ona uyduruyor işte hesaplama meselesi :)

Bende ne konumda, ne yükseklikte şimdiye kadar hiç hata yapmadı. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, maşallah diyeyim.
Barometrik altimetreleri arada bir kalibre etmek önerilir. Kesin rakımını bildiğiniz bir noktada veya deniz kenarında kalibrasyon yapmanızı öneririm.

Geri