Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
@Özcan. Evet olabilir. G pedal da bu kayıt sıklığını manuel ayarlayabiliyoruz .

Yüksek 1 saniyede bir
Orta 2 saniyede bir
Düşük 3 saniyede bir
Çok düşük 4 saniyede 1 kayıt alma gibi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@fatikngage
Peki yüksek olması ile çok düşük olmasının yararları ve zararları neler?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35
Cihaz bilgiyi zaten sürekli çektiği için pil ömrünü pek etkilemez bence. Sadece hazırladığı fit dosyasının büyüklüğü daha fazla olur. Yani hafızayı daha çabuk doldurur.
Zaten hafızamız çok çok büyük olmadığı için arada temizlemeyi göze almıştık, o nedenle sorun olacağını düşünmüyorum.

Son iki faaliyetimi internete manuel yüklediğim için fit dosyaları hâlâ masaüstümdeydi. 140 km.lik faaliyet 528KB, 80 km.lik faaliyet 459KB yer kaplamış.
Kayıt kalitesi yarıya düşse, faaliyet başına 250KB yer kazanırız ancak. Bence kafaya takacak konu değil, kaliteli harita girdisi benim için daha önemli :harika:

Kayıt sıkkığının düşürülmesi g pedalda rota dosyasının boyutunu düşürdüğü gibi pil tüketimini ve internet kullanımını azaltır. Her saniye işlem yapması ile 4 saniyede bir işlem yapması , işlemcinin dolaylı olarakta pil tüketimini etkiler.ayrıca rota çiziminde çizilen doğrular daha pürüzsüz olur.

Arkadaşlar hala kullanıyor musunuz cihazı? Memnun musunuz? Bu ile Bryton Rider 330, 530 arasında kaldım ancak müşteri yorumlarına bakınca bu makul duruyor. Siz ne diyorsunuz, alınmalı mı?

Memnunuz @The UGUR tavsiye de ederiz fiyat performans cihazı diyebilirim.

Tek sorunumuz Bluetooth veri aktarma konusunda, tecrübelendikçe daha az sıkıntı yaşamaya başladım.
Restart yapılmış telefonun Bluetooth, İnternet ve gps açık olduğu halde önce igs618 cihazımızı açıyoruz tam açılınca igpsport uygulamasını da açıyoruz
Cihaz görünmüyorsa aratıp buluyoruz
Görünüyorsa Bluetooth eşitleme büyük ihtimal kendiliğinden başlayacaktır.
Aratıp bulduk ya da cihaz uygulamada görünüyor ama senkronize olmuyorsa uygulamayı kapatıp tekrar açıyoruz ve senkronize oluyor. Hep kesin oldu. daha uğraştırmadı bu yöntemle.190893190894
Ekranda yukardaki simge varsa eşitleme başlamıştır. Alttaki ekrana girmenize gerek bile yok.
190891
Eşitleme bittiğinde bu işaret çıkıyor.
190892

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Çok teşekkür ederim! Bryton Rider 310 yerine bu daha iyi olacak gibi zira onu az öneriyor insanlar. Önceden elime geçmişti o da ama çok kısa bir süre olduğu için yorum yapamıyorum. Bu cihaz da navigasyon da var sanırım, hem de harita şeklinde. Memnun musunuz o özelliğinden?

@Mhmm@ cumartesi günü yaptığım etkinliği, tur dönüşü standart adımlar sonrası başarıyla senkronize edebildim.
Yazılım hatası düzeltilmiş, sorunsuz aktarıldı. Üstelik sanki daha hızlı oldu bu defa senkronizasyon. En az üçte bir daha hızlıydı sanki.

@The UGUR navigasyona pek ihtiyaç olmuyor ama kullanmak isterseniz var diyelim. Ben kullanmadım henüz. Stravada 105 km civarı bi rota oluşturup Strava Mart Gran fondosu koşacağım o zaman denerim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Benim sıralamam telefonun Bluetooth u aç. Sonra he he tamam de bluetooth u geçiştir. Sonra IGS618 i aç onun bluetooth unu aç. En sonda da igpsort uygulamasını aç bu zamana kadar sıfır sıkıntı. Özcan abi'nin de dediği gibi aktarma çok daha hızlı oldu son sürüşümde. Önceden üzerimi değişip terli kıyafetlerimi astığımda halen bitmemiş oluyordu bu sefer sadece üzerimi değiştirebildim. ?:komik:

Ben hala bağlanacağım diye taklaya devam. :snzdglsn: Sıralı da gitsem sırasız da gitsem keyfine göre bazen bağlanıyor bazen süründürüyor. Sanırım telefondan da kaynaklanıyor :kötü: dün bir şey fark ettim, yine bağlansın diye patinaj çekiyorum. Normalde telefonda bluetooth aygıtı olarak igs618 görünürdü, bir ara cihaz telefonda igs618_U diye gözüktü ve connect oldu ama sync eylemedi. Hay senin koca kafana deyip pc'den aktardım yine..

@Abdülkadir Ergin
Bi kere ben de telefonla ismen tanıştıklarını ancak telefonun hiç bir şifreyi kabul etmeyerek cihazımızla nikahı kabul etmediğini gördüm aslında bir kere nikahlaya bilsek kerkenezleri bu taklalara gerek kalmaz ?

@Mhmm@
Evet bunun eşleştirme şifresi nedir yav. Ben de eşleştiremiyorum bir türlü, sevmiyorlar birbirlerini.

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Problem telefonda gibi gözüküyor. Benim kafama takılan bir konu var. Verileri Stravaya attığımda çok değişken değerler çıkıyor. Mesela hız 27 ort iken 26,7 ye düşüyor. Eğim max 17 gösteriyor.

Cihaz bisikletin her hareketini takip ederek rota boyunca her zigzak operasyonunuzu ortalama hızınıza dahil ederken
Strava düz cizgi olarak hesaplıyor.

Örneğin 1 km lik bir yolda park eden arabadan, karşıya geçmeye çalışan yayadan vs kaçarken yılana benzeyen bir cizgi oluşturdunuz 1 km lik yol 1.1 km oldu. Hızınız ortalama 20 diyelim
Strava 1km ye göre hesaplıyor ve hızınızı kabaca 18km ye düşürüyor.

Bu benim teorim, konuyu beyin fırtınası ile netleştirebiliriz
@trainspotting35

Geri