Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@Özcan.
Abi şuan web sitesi üzerinden bakıyorum yükseklikler doğru. mobil uygulamada neden öyle gösteriyor anlamadım. Kafam karıştı cihazın nihai verileri ile web aynı. Strava mobil farklı web farklı sakin kafayla analiz ederim artık
189684
189686

189681
189683

Son düzenleme:
Scudo
igp'den cevap gelmiş:

Sorry for the inconvenience, It was caused by program error ,which has been renovated already, pls try again. If there is any doubt, pls feel free to contact us.

Rahatsızlık için özür dileriz, şimdiden düzelttiğimiz bir program hatası buna sebep oldu, lütfen tekrar deneyin. Bir tereddüt olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bir sonraki faaliyeti yüklerken göreceğiz bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35
Havalimanı pistinde yaptım onda sıkıntı yok her şey kesin bilgi :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Gps+Glonas yerine Gps tercihi ile yaptığım son sürüş %100 doğrulukla sonuçlandı. Altimetre performansını Glonas karıştırıyormuş.
Cihazın suçu yok. @Özcan. Abi haklıymış. 1052 metre olduğunu kesin olarak bildiğim alan da kusursuz ölçüm. 189850

Elektronik ürünleri yurtdışından postayla getirtirken gümrükte alıkoyulması gibi bir sorunla karşılaşmıyoruz değil mi aliexpress ya da avrupa menşeili satıcılar farketmeksizin?

• Beğen
@Cemil Dada
Alıkoyulması, sim kart kullanan bir cihaz veya mevzuatta yasaklı başka bir şey olmadıkça mümkün değil. Ancak incelenmek üzere gümrüğe alınıyor ve bedeline göre vergi uygulanıyor.

• Beğen
Garmine bişey demiyorum ama basmatik ekran nedir yahu edge 820 basmatikmiş 2009 yılında mıyız. Bu cihazların orta seviye bi android telefon kadar performansı olması lazım o paraları istiyorlarsa. Biz çok güzel bi geçiş cihazı aldık.

Şuanda uygulama bağlantı hatası veriyor.
Ne yapabilirim?

• Beğen
günaydın beyler. daha önceki rotalarınızı tekrar açmak istediğinizde ne kadar sürede rotanızı yükleyebiliyor cihaza. mesala 1 saatlik rotayı kaç saniyede yada dakikada yükleme yapıyor.Rota süresi uzadıkça rota dosyasında daha fazla konum ve yükseklik bilgileri kaydediyor dosya boyutu da artıyor.

@fatikngage History deki rotanın navigasyona yüklenmesi mi sorduğunuz şey. 52 km lik rota 13 saniyede geldi

@Mhmm@ evet. peki 52 km lik rotayı süre olarak nekadarda tamamladınız.kaç saatlik bir rota bu ve bu cihazlar kaç saniye aralıklarla konum kaydı yapıyor. biliyormusunuz. yada şöyle sorayım. bu 52 km lik rotada kaç konum bilgisi bulunuyor :)

190059
3 saat 20 dk galiba geçen zaman

Bu sorunuzun cevabını bilemiyorum :)
"52 km lik rotada kaç konum bilgisi bulunuyor"

G-Pedal ile kıyaslama yapmaya çalışıyorum .Bu yüzden soruyorum. örnek bi rota dosyası var . +8000 üzeri konum noktasından oluşan bir rota. açılışı uzun sürüyor. tabi rota süresi 4 saat.

hesabıma göre 2 saniyede bir kayıt yapıyo cihazlarınız. elimdeki 4 saatlik rota da 8000 den fazla konum noktası var.

4saat*60dk =240 dk.
240dk*60sn =14400 sn

14400sn/8000 konum noktasına bölünce

1.8 niyede ortalama 1 komum yani ,iki saniyede 1 konum kayıt yapıyor.

Son düzenleme:
Geri