Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@bonder76 bazı bankaların yurtdışı ödemelerde taksit imkanı oluyor bankanıza danışırsanız onlar yönlendirebilir.

Scudo
@atilayb Bazı aliexpress alışverişlerimde taksit yapabilmiştim _iyzico_ vasıtasıyla.
Sanırım bu firmayla çalışıyor yurtdışı bazı siteler.
Fakat bazı alışverişlerde taksit yapacak derken direkt tek çekim olunca emin olamadım onun için sormuştum.

Size ve cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: atilayb
İyi günler arkadaşlar. İgs620 almayı düşünüyorum. Alan arkadaşlar hangi site ve satıcıyı önerirsiniz sorunsuz gelmesi için?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@ehbora US $170.90 24% İndirim | Yeni gelmesi iGPSPORT IGS620 GPS bisiklet bilgisayar sensörler nabız monitörü açık aksesuarları
(link)

Merhaba ben buradan aldım 19 günde geldi çok memnun kaldığım bir alışverişti size de öneririm.

• Beğen
Tepkiler: ehbora
@AeroKnight dediğin gibi en güvenilir bu satıcı.en çok satış sayısına sahip. Gümrükte takılıp geri gönderilme gibi bir durum olma ihtimali oluyor mu? Mtb kullanıyorum acaba hangi sensörleri alsam karar veremedim.

@ehbora Gümrükte takılıp geri döneceğini düşünmüyorum ben. Vergisi ödedikten sonra her ürün geçer ki.

@AeroKnight çok soru sordum kusura bakma. Satıcı ürün bedelini düşük mü gösteriyor? Normalde sanırım %20 gümrük vergisi.

@ehbora düşük gösteriyor. En fazla 50-60 tl ödersiniz.

@ehbora Evet düşük gösteriyor.

Arkadaşlar selam, igs618 ve 20 serileri, yeni sürüşü, bir önceki sürüşünüz ile karşılaştırma yaparak sürmenizi sağlıyor mu? Teşekkürler
Arkadaşlar, rica etsem bilgi verir misiniz? Teşekkürler

@_Madmexx _ Ne demek istediğinizi tam olarak anlamasam da önceki sürüşlerimde ki geçtiğim hızları zamanları hızlı geçtiysem yeşil yavaş geçtiysem kırmızı gösteriyor.
E62C33E0-55EC-40E9-8028-69306473AFE9.png
C9D0F4BA-E6D1-4F89-BCF9-128FD41A2069.png
Bilmem anlatabildim mi?

@trainspotting35 selam, cevabınız için teşekkür ederim. Garmin cihazlarda, cources diye bir kısım varmış, izlediğim videolarda gördüm. Son sürüşünüzü, hayalet sürücü gibi 2.bir sürücü yapıp, mevcut sürüşünüz ile birlikte gösteriyor. Bu sayede, hangi kısımlarda daha iyi ve kötü olduğunuzu gösteriyor ekranda. Bundan bahsetmiştim. Sanki 2 kişi birlikte sürüyor gibi.
Screenshot_20201025-213633.jpg

Tekrar teşekkür ediyorum, cevabınız için. Sizin bahsettiğiniz sanırım, aynı sürüşteki 10km lap'lari karşılaştırıyor yanlış anlamadiysam.

Arkadaşlar merhaba, aldığım igs618 halen ulaşmadı ve biraz önce PTT’den aşağıdaki gibi bildirim geldi. Paket dağıtıma çıkmış mı tam olarak anlayamadım?

D146248C-1088-4E45-933E-169B5F12D233.png

@Kaya42 postacıya teslim etmesi için vermişler. Gözün aydın, bu hafta eline geçer 👍

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35 selam, cevabınız için teşekkür ederim. Garmin cihazlarda, cources diye bir kısım varmış, izlediğim videolarda gördüm. Son sürüşünüzü, hayalet sürücü gibi 2.bir sürücü yapıp, mevcut sürüşünüz ile birlikte gösteriyor. Bu sayede, hangi kısımlarda daha iyi ve kötü olduğunuzu gösteriyor ekranda. Bundan bahsetmiştim. Sanki 2 kişi birlikte sürüyor gibi.
245122 dosyayı görüntüle

Tekrar teşekkür ediyorum, cevabınız için. Sizin bahsettiğiniz sanırım, aynı sürüşteki 10km lap'lari karşılaştırıyor yanlış anlamadiysam.
618 de böyle bir özellik yok maalesef.
Garmin e geçmek istememin sebeplerinden biri de bu.
Not :618 satılıktır 🙂
(link)

1 Dakika içerisinde bütün sürüşlerimi yükledi igs620.
Dostum merhaba igs620 ben de aldım. Stravada kayıtlı eski sürüşlerimizi cihaza nasıl yükleyebiliyoruz?

Geri