Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@Gravel Han böyle bir şeye ihtiyacınız var mı? Önce onu düşünün mantıklı bir izahı varsa hep beraber çözüm arayalım

Scudo
Dostum merhaba igs620 ben de aldım. Stravada kayıtlı eski sürüşlerimizi cihaza nasıl yükleyebiliyoruz?
Sürüş dosyasının içindeki sürüşlerin formatına bakın. Strava dan manuel olarak aynı formatta indirip bilgisayardan sürükle bırak yapmayı deneyin. Vaktim olursa bugün deneyip bilgi veririm olup olmadığına dair.

@trainspotting35 hocam ona hafıza yeter mi bir de stravaya aktarılmış zaten. bence çok gereksiz bir çaba ama yapılabilir tabiki bunun faydası ne ola ki 🥴

Dostum merhaba igs620 ben de aldım. Stravada kayıtlı eski sürüşlerimizi cihaza nasıl yükleyebiliyoruz?
Öyle bir şeye ihtiyacın olmaz. Tersi gereklidir, cihazda faaliyet üretilir, buluttaki uygulamaya (genelde strava) transfer edilir ve cihazdaki kayıtlar silinir.
Cihazda kayıt tutmanın tek gerekçesi, navigasyon rotası olarak kullanmaktır.

@Muhammet Ağrı Daha önceden gidilmiş ve stravaya kaydedilmiş rotayı yol bilgisayarına atıp Navigasyon özelliğini kullanmak olabilir. Mesela sizin gittiğiniz bir rotayı beğendim indirip yol bilgisayarına atabilirim.

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Merhabalar, cihazımda herhangi bir antreman verisi navigasyon dosyası olmamasına rağmen kendi sitesinden aldığım Turkey Map dosyasına yeterli yer yok diye uyarı veriyor. Baktığımda 40 mg kullanımda gözüküyor. Çözüm önerisi olan var mıdır acaba?

@Şahans Ben bölüm bölüm indirdim. Bendeki cihazda sadece Ankara nın sol tarafı mevcut.

@Şahans Ben bölüm bölüm indirdim. Bendeki cihazda sadece Ankara nın sol tarafı mevcut.

Sitesinde Turkey map 1 ve 2 olarak ayırmış hocam. Ben 1 i indirdim ama 37 mb. O bölümün daha da küçünü indirmek mümkün mü?

@Şahans Bende de 1. Bölüm mevcut ve sürüş için yeterli alan oluyor içinde. Çok fazla kayıt yapmadıysanız bir reset atmayı deneyin.

Ne yazıkki 1'ini bile alamadım hocam resetlemeyi deneyeceğim.
Benim eski veriler kalmış olmasın map1 dosyası vardı içinde ayrıca gittiğim gran fondo ların da gpx leri vardı PC ile senkronize edip cihazın içindeki verilere bı daha bakın isterseniz ☺

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Benim eski veriler kalmış olmasın map1 dosyası vardı içinde ayrıca gittiğim gran fondo ların da gpx leri vardı PC ile senkronize edip cihazın içindeki verilere bı daha bakın isterseniz ☺
Hocam selamlar :) hepsini sildim cihazın içindeki verilerin, bugün resetlemeyi deneyeceğim :)

Edit: Resetleme sonrasında değişen bir şey olmadı ne yazıkki. Hard reset gibi bir kavram var mı onu araştıracağım.

Son düzenleme:
@Şahans bilgisayara bağlayıp klasörlerde dolaşın. Faaliyet silme seçeneği sadece yapılmış sürüş kayıtlarını siler.

@Şahans bilgisayara bağlayıp klasörlerde dolaşın. Faaliyet silme seçeneği sadece yapılmış sürüş kayıtlarını siler.

Klasörlerin içi tamamen boş gözüküyor hocam. Sadece klasör isimleri mevcut yani. Ama nedendir bilmiyorum kullanımda olan 40 mb boş alan 10 mb olarak gözüküyor. Bugün resetlememe rağmen çözülmüş değil ne yazıkki..

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Klasörlerin içi tamamen boş gözüküyor hocam. Sadece klasör isimleri mevcut yani. Ama nedendir bilmiyorum kullanımda olan 40 mb boş alan 10 mb olarak gözüküyor. Bugün resetlememe rağmen çözülmüş değil ne yazıkki..
Dosyalar gizlidir muhtemelen. Bir yerde ayarı vardır mutlaka görmek için.

• Beğen
Tepkiler: Şahans
@Şahans Bu arada cihaz açık iken PC ile senkronize olmanız lazım muhtemelen atladiginiz birşey var

• Beğen
  • Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Gizli dosya bana da mantıklı geldi hocam onu da akşam kontrol edeyim.

Cihaz sadece kapalı iken PC cihazı görüyor hocam. Tekrar bakacağım ama.
Hocam açıkken senkronize ol bir de başka mikro USB kablo dene

• Beğen
Geri