- Tepki
- 5.250
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Gravel Han böyle bir şeye ihtiyacınız var mı? Önce onu düşünün mantıklı bir izahı varsa hep beraber çözüm arayalım
Sürüş dosyasının içindeki sürüşlerin formatına bakın. Strava dan manuel olarak aynı formatta indirip bilgisayardan sürükle bırak yapmayı deneyin. Vaktim olursa bugün deneyip bilgi veririm olup olmadığına dair.Dostum merhaba igs620 ben de aldım. Stravada kayıtlı eski sürüşlerimizi cihaza nasıl yükleyebiliyoruz?
Öyle bir şeye ihtiyacın olmaz. Tersi gereklidir, cihazda faaliyet üretilir, buluttaki uygulamaya (genelde strava) transfer edilir ve cihazdaki kayıtlar silinir.Dostum merhaba igs620 ben de aldım. Stravada kayıtlı eski sürüşlerimizi cihaza nasıl yükleyebiliyoruz?
@Şahans Ben bölüm bölüm indirdim. Bendeki cihazda sadece Ankara nın sol tarafı mevcut.
@Şahans Bende de 1. Bölüm mevcut ve sürüş için yeterli alan oluyor içinde. Çok fazla kayıt yapmadıysanız bir reset atmayı deneyin.
Ne yazıkki 1'ini bile alamadım hocam resetlemeyi deneyeceğim.İki harita birden tam dolduruyor yanlış hatırlamıyorsam.
Benim eski veriler kalmış olmasın map1 dosyası vardı içinde ayrıca gittiğim gran fondo ların da gpx leri vardı PC ile senkronize edip cihazın içindeki verilere bı daha bakın isterseniz ☺Ne yazıkki 1'ini bile alamadım hocam resetlemeyi deneyeceğim.
Hocam selamlar hepsini sildim cihazın içindeki verilerin, bugün resetlemeyi deneyeceğimBenim eski veriler kalmış olmasın map1 dosyası vardı içinde ayrıca gittiğim gran fondo ların da gpx leri vardı PC ile senkronize edip cihazın içindeki verilere bı daha bakın isterseniz ☺
@Şahans bilgisayara bağlayıp klasörlerde dolaşın. Faaliyet silme seçeneği sadece yapılmış sürüş kayıtlarını siler.
Dosyalar gizlidir muhtemelen. Bir yerde ayarı vardır mutlaka görmek için.Klasörlerin içi tamamen boş gözüküyor hocam. Sadece klasör isimleri mevcut yani. Ama nedendir bilmiyorum kullanımda olan 40 mb boş alan 10 mb olarak gözüküyor. Bugün resetlememe rağmen çözülmüş değil ne yazıkki..
Gizli dosya bana da mantıklı geldi hocam onu da akşam kontrol edeyim.Dosyalar gizlidir muhtemelen. Bir yerde ayarı vardır mutlaka görmek için.
@Şahans Bu arada cihaz açık iken PC ile senkronize olmanız lazım muhtemelen atladiginiz birşey var
Hocam açıkken senkronize ol bir de başka mikro USB kablo deneGizli dosya bana da mantıklı geldi hocam onu da akşam kontrol edeyim.
Cihaz sadece kapalı iken PC cihazı görüyor hocam. Tekrar bakacağım ama.