Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Sorunu çözdüm arkadaşlar, bugüne kadar yapılan tüm antrenmanlar silinse dahi “gizli” olarak duran trashes klasörünün altında duruyorlar. Kısacası 40 mb lık bir çöp temizleyince mevzu çözüldü. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Arkadaşlar HRM'yi bağlayamıyorum pili 2 türlü de takıp denedim bir türlü sensörü bulmuyor. Pili mi bitmiştir sizce? 4 aydır kullanmıyordum.

selam herkese bu igsport un en son cihazı var bende 620 android uygulamasından türkiye haritasını indirmeye calısıyom zaman asımına ugradı hatası veriyor manuel indirip içine atayım dedim sitesine girip verdikleri linke tıklıyorum link çökmüş bu harita indirmeye hiç bir yerden ulaşamadım ve türkiye haritasını indiremiyorum diger modeller içinde indirmeye çalıştım durum yine aynı kulllanan arkadaşlarda durum nasıl veya yardımcı olabilecek biri 620 kullanan olupta yüklü türkiye haritasını atabilecek vs. sizde bir sorun varmı kontrol eder misiniz bi tek bende mi? teşekkürler

selam herkese bu igsport un en son cihazı var bende 620 android uygulamasından türkiye haritasını indirmeye calısıyom zaman asımına ugradı hatası veriyor manuel indirip içine atayım dedim sitesine girip verdikleri linke tıklıyorum link çökmüş bu harita indirmeye hiç bir yerden ulaşamadım ve türkiye haritasını indiremiyorum diger modeller içinde indirmeye çalıştım durum yine aynı kulllanan arkadaşlarda durum nasıl veya yardımcı olabilecek biri 620 kullanan olupta yüklü türkiye haritasını atabilecek vs. sizde bir sorun varmı kontrol eder misiniz bi tek bende mi? teşekkürler
Başka bir Web tarayıcısı ile indirmeyi deneyin

Dosyalar

• Screenshot_2021-03-02-10-46-21-209_com.igpsport.globalapp.jpg
    Screenshot_2021-03-02-10-46-21-209_com.igpsport.globalapp.jpg
    21 KB · Okunma: 16
bu da sitedeki indirme linki tıklayınca acılmıyor isterseniz linke siz girip deneyin

Dosyalar

• Screenshot_2021-03-02-11-54-39-641_com.mi.globalbrowser.mini.jpg
    Screenshot_2021-03-02-11-54-39-641_com.mi.globalbrowser.mini.jpg
    34,1 KB · Okunma: 10
Screenshot_20210302_115904.jpg
(link)
Şu linkten deneyin olmazsa yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Bisiklet şoförü şirket/okul vb kurumsal bir .internet bağlantısı kullanıyorsanız bu sitenin bazı linkleri filtreleniyor.
Telefonunuzun mobil veri bağlantısı gibi kısıtlama olmadığından emin olduğunuz bir kaynaktan indirmeyi deneyin.

Merhaba pedaldaslar. İgs618 dusup durmaktan biktim.. Kendi orjinal tirnaklari uber otesi dandik oldugu icin kasiste firlamisti. Tirnaklari guclendirdim ve yine firladi. 2 kez kazaya karisip gene firladi.. en sonunda metal tirnak yaptim, bu sefer kasasi tutamayip gule gule.. son care olarak vidali aiatem yaptim. 5 tur sonunda simsiki tutuyor :) gidon firlayip gitmedikten sonra dusmez artik :) IMG20210302154127.jpgIMG20210302154135.jpg

@Bisiklet şoförü şirket/okul vb kurumsal bir .internet bağlantısı kullanıyorsanız bu sitenin bazı linkleri filtreleniyor.
Telefonunuzun mobil veri bağlantısı gibi kısıtlama olmadığından emin olduğunuz bir kaynaktan indirmeyi deneyin.
Abi wp den hallettik o konuyu ama tabi webden dosya indirmeyle ilgili bir sorunu var arkadaşımızın.

Geri