Şahans
Aktif Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Şahan Sökmensüer
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam açıkken senkronize ol bir de başka mikro USB kablo dene
Anlaştık hocam
Hocam açıkken senkronize ol bir de başka mikro USB kablo dene
Başka bir Web tarayıcısı ile indirmeyi deneyinselam herkese bu igsport un en son cihazı var bende 620 android uygulamasından türkiye haritasını indirmeye calısıyom zaman asımına ugradı hatası veriyor manuel indirip içine atayım dedim sitesine girip verdikleri linke tıklıyorum link çökmüş bu harita indirmeye hiç bir yerden ulaşamadım ve türkiye haritasını indiremiyorum diger modeller içinde indirmeye çalıştım durum yine aynı kulllanan arkadaşlarda durum nasıl veya yardımcı olabilecek biri 620 kullanan olupta yüklü türkiye haritasını atabilecek vs. sizde bir sorun varmı kontrol eder misiniz bi tek bende mi? teşekkürler
hiç farketmedi link ölü kendi uygulamada zaten baska alternarif yok kendi uygulaması ondada hat buBaşka bir Web tarayıcısı ile indirmeyi deneyin
bana yardımcı olurmusunuz 620 bnm hazım ona uygun olan257700 dosyayı görüntüle ben indirdim
denedim masaüstüde olmadı siz bana watsaptan atabilirmisiniz rica etsem 620 türkiyeyi@Bisiklet şoförü
Masaüstü modunda indirdim
attığınız linke tıkladığımda igsport anasayfasına atıyor bu sayfa açılmıyor
kurdum denedim crome denedim olmadı bide telefonun kendi tarayıcı denedim şimdi 3.indireyim başka markaBaşka bir tarayıcı kurar mısınız
3.tarayıcıyıda indirip kurdum ama yine ana sayfa çıkıyor sizede zahmet oldu teşekkürlerBaşka bir tarayıcı kurar mısınız
Opera veya Firefox olabilir
Abi wp den hallettik o konuyu ama tabi webden dosya indirmeyle ilgili bir sorunu var arkadaşımızın.@Bisiklet şoförü şirket/okul vb kurumsal bir .internet bağlantısı kullanıyorsanız bu sitenin bazı linkleri filtreleniyor.
Telefonunuzun mobil veri bağlantısı gibi kısıtlama olmadığından emin olduğunuz bir kaynaktan indirmeyi deneyin.