Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Arkadaşlar igpsport'taki verilerimi strava'ya nasıl aktarabilirim biliyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@AeroKnight hocam cihazı sattım bir arkadaşa ama app yüklü silmemiştim şimdi yöntemi biraz anlatıcam Screenshot_20201011_141849_com.igpsport.globalapp.jpg
Sağ alttaki More butonuna tıklıyoruz
Sonra alttaki resimde işaretli ayar tuşuna tıklıyoruz
Screenshot_20201011_142122.jpg

Sonra aşağıdaki ekranda Authorization'a tıklıyoruz
Screenshot_20201011_142230_com.igpsport.globalapp.jpg
Sonra gelen ekranda stravaya tıklayıp giriş yapıyoruz Screenshot_20201011_142411_com.igpsport.globalapp.jpg
Sonrasını 1 saat sonra anlatırım çıkıyorum evden 🤣

Bir süre sonra.......

Eveeet nerede kalmıştık...
Add DeviceScreenshot_20201011_141849_com.igpsport.globalapp.jpgScreenshot_20201011_145628_com.igpsport.globalapp.jpg
Cihazı seçince Connect Your Device yazısının altında cihazınız görülecektir. Seçtikten sonra senkronizasyon başlarScreenshot_20201011_145728_com.igpsport.globalapp.jpg

Konuyla ilgili sorun yaşarsanız aşağıdaki youtube videosu tam size göre
Çalışmayı beğendiyseniz beğen tuşuna basmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayınız 🤩

Şaka şaka youtuber değilim 😝

Son düzenleme:
@Abdülkadir Ergin Tam geçecektim pandemi mevzularından dolayı yurtdışı seferlerimiz iptal oldu. Şimdi de kur fırladı Garmin hikaye oldu. Ben de her akşam odaya gidip igs618 i fakir garmin im diye seviyorum. Arıza yapmasın diye.

@trainspotting35 çok bir şey değişmiyor aynı verileri alıyorum. İgpsport da gayet stabil garmin veya başka markalar igpsporttan abartıldığı kadar üstünlükleri yok. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Garmin daha şık, wahoo daha havalı sadece onun haricinde ne var strava canlı takip olmasa ne kaybederiz. Benim cihazım da yeterdi aslında sürüş sonrasında tekrar hesaplama yaptırıp gerçek yükseltiyi bulabiliyoruz nasılsa 👍

Arkadaşlar selamlar , aliexpressten IGPSPORT 620 modelini sipariş etmiştim yaklaşık 3 hafta önce, bugun türkiye ye girmiş sanırm ancak gümrük takılmış ve ürünü geri yolluyorlar olarak algıladım . Şu durumda yapabileceğim bir şey var mı ? 22 eylülde sipariş vermiştim son durum bu şekilde , umarım yanlış anlıyorumdur. Ptt yurtdışı gönderi takipten baktığımda direk yurtdısına yönlendirilmiş kargo görüyorum. :( Daha önce basına böyle bişey gelen var mı ?
Screenshot_52.pngScreenshot_53.png

• İnanılmaz
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri