Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@Burak B. geçmiş olsun. Nasıl sarsıntılı yollarda sürdüğünü merak ettim.
Sert plastikten yapılmış bir cihazın tırnaklarını kırabilecek kadar büyük sarsıntı, insanın iç organlarını da yer değiştirmeye zorlar :ssrtcbya:

Ben ilave güvenlik için, eski mtb iç lastiğinden yarım cm kalınlığında bir halka kestim.
Cihazı tutucuya bağladıktan sonra lastiği geçiriyorum, her ikisini bir arada saracak şekilde.
Tutucuya bir nevi iki defa bağlamış oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
Abi wp den hallettik o konuyu ama tabi webden dosya indirmeyle ilgili bir sorunu var arkadaşımızın.
teşekkürler muhammet beyin attığı dosyayı usb ile içine attım sorun çözüldü benim ürünün sitesine girmeyle bir problemim var bu sertifikalar muhabbetiyle ilgili sanırım güvenliksiz site diye algılıyor sanıyorum
teşekkürler muhammet beyin attığı dosyayı usb ile içine attım sorun çözüldü benim ürünün sitesine girmeyle bir problemim var bu sertifikalar muhabbetiyle ilgili sanırım güvenliksiz site diye algılıyor sanıyorum
bu sayede konuyu hortlatıp kendimi içinde bulmuş oldum bende bayadır kullanıyorum fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra sitesine girememiştim sorunu burda çözdüm ayrıca konuya dahil olup beğendiğim ve beğenmediğim yerlerini arada yazarım
@rkurtcu 182134 dosyayı görüntüle

Cihaz gearbestten aldığımda kutudan çıkan versiyon bu şekilde

TR haritası verdiğiniz linke tıkladığımda Igpsport ana sayfaya yönlendiriyor sanırım mobilden değil PCden girip yapmak gerek .
yıllar öncede benimle aynı sorunu yaşalanlar olmuş bu sorun kaç sene sonra devam ediyor

Son düzenleme:
Yeni 520 modeli çıkmış sanırım. Renksiz ekran. Ama tam bir karşılaştırmasını göremedim.

• Beğen
Tepkiler: aliozkilic
igs10 sahibiyim. Navigasyon ihtiyacım olduğunda telefonumu gidonda bulunan telefon tutucuya sabitleyip telefondan navigasyon kullanıyorum. İg618 gibi cihazlarda bildigim kadarıyla navigasyon desteği de var. Hep merak etmişimdir igs618 gibi küçük bir cihazıdan navigasyon kullanımı ne kadar verimli oluyor?

igs10 dan gayet memnunum ancak navigasyon özellikli 618 sahibi olsam benim için ne farkeder diye de düşünmeden edemiyorum.

igs10 sahibiyim. Navigasyon ihtiyacım olduğunda telefonumu gidonda bulunan telefon tutucuya sabitleyip telefondan navigasyon kullanıyorum. İg618 gibi cihazlarda bildigim kadarıyla navigasyon desteği de var. Hep merak etmişimdir igs618 gibi küçük bir cihazıdan navigasyon kullanımı ne kadar verimli oluyor?

igs10 dan gayet memnunum ancak navigasyon özellikli 618 sahibi olsam benim için ne farkeder diye de düşünmeden edemiyorum.
618 de navigasyon özelliğini kullanabilmek için gideceğiniz rotayı öncesinde bazı uygulamalarda oluşturup, cihaza bu rotayı yüklemelisiniz.
4-5 defa uzun sürüşlerde kullanmıştım.
Maalesef bazı yerlerde oluşturulan rota ile cihazdaki harita uyuşmayıp, gideceğiniz yolu düz bir çizgi şeklinde gösterebiliyor.

Merhaba arkadaşlar, 618 model cihazıma cadence senrsörü tanıtmak istiyorum ancak sürekli speed sensörü olarak tanıyor bu sorunu nasıl aşacağım ?

Edit: Sorun çözülmüştür arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35

Şahsi fikrim hiç gerek yok. 618'in navigasyonunu bir kere bildiğim bir rotada denedim, yarı yolda kapattım. Yıllardır tekrar ihtiyaç duymadım. Bence pek kullanışlı değil..

Ben de 618'deki navigasyon fonksiyonunu bir kere kullandım. Hiç bilmediğim bir bölgede ara sokaklardan giden bir rota çizmişti komoot.
Kaybolmamak için navigasyonu kullandım. Ancak gerçekte bağ bahçe bulunan yer haritada yol görünüyormuş ve rota oradan gitmemi istedi.
Navigasyondan alternatif yollara bakmaya çalışırken canım çıktı. Minik ekranda sokaklar birbirine karışıyor.
Rotadan bir çıktım, navigasyon kontrolü kaybetti, doğrultu önermekten vazgeçti. Ben de bir daha kullanmadım.

Kendimle çelişicem (üstteki postum) ama mesajların bir kısmını okudum, son durumda yükselti tutarsızlıklsrı, bağlantı kopmaları ve dosta aktarımı ne durumda..
Ne kadar ekmek o kadar köfte diip kabullendiniz mi yoksa cihaz gelişti mi? Temiz bir 2.el buldum düşünüyorum almayı.bütçem de şimdilik buna yetiyor..

618 modeli igs50e almadan önce radarımdaydı ancak aradaki farkın getirisine değmeyeceğini düşündüm. En önemli artısı tabii ki navigasyon olması gerekirken , bazı sıkıntılar var yorumlardan anladığım kadarıyla. Bilmediğim bir yere gideceksem zaten telefonun navigasyonu açılabilir. Bir de 618 in özelleştirilebilir ekran seçeneği de güzel artı bir özellik . Ama bu farkı vermeye değmez.

618 modeli igs50e almadan önce radarımdaydı ancak aradaki farkın getirisine değmeyeceğini düşündüm. En önemli artısı tabii ki navigasyon olması gerekirken , bazı sıkıntılar var yorumlardan anladığım kadarıyla. Bilmediğim bir yere gideceksem zaten telefonun navigasyonu açılabilir. Bir de 618 in özelleştirilebilir ekran seçeneği de güzel artı bir özellik . Ama bu farkı vermeye değmez.
Navigasyonu illaki yol tarifi olarak düşünmemek lazım bilmediğiniz bir rotada elevation haritasına baktığınızda ne kadar tırmanış, kaç eğim gibi şeyleri de gösteriyor bildiğim kadarıyla. Powermetre bağlanıyor olması da güzel bir artı. Renkli, özelleştirilebilir ekranda artısı bence arada 200 TL -300 TL gibi bir fark varsa vermeye değer.

Fiyat farkı az ise 618 daha iyi elbette. Ekran özelleştirme benim için çok foksiyonel süper bir özellik. Şu an ekranımda anlık saatten sıcaklığa, ortalama nabızdan ortalama kadansa işime yarayan ne varsa ekledim. Benim için navigasyondan kıymetli.
Kendimle çelişicem (üstteki postum) ama mesajların bir kısmını okudum, son durumda yükselti tutarsızlıklsrı, bağlantı kopmaları ve dosta aktarımı ne durumda..
Ne kadar ekmek o kadar köfte diip kabullendiniz mi yoksa cihaz gelişti mi? Temiz bir 2.el buldum düşünüyorum almayı.bütçem de şimdilik buna yetiyor..

Bir siredir uygulama bağlantısı stabil bende. Bilemiyorum tanı dönem dönem sorun çıkabiliyor. O zaman da USB den atıyorum.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Durumum şöyle aslen,
Belli bir bütçem var bisiklete yatırım yapacağım.
Bisiklet : bisan grand tour (Michelin power Allseason lastik var üstünde. Göreceli olarak ağır ama sağlam)

Bununla,

Gidon boğazına bağlanan bir telefon tutucu(arıyorum halen) ve Continental gp5000 alabiliyorum. Bütün verileri telefonumla (cyclemeter) kaydedebiliyorum. Telefonun şarjı bana yetiyor.

Veyahut lastikleri tutup, telefonu sırtıma alıp igs 618 alabiliyorum..

Neredeyse her gün fikir değiştiriyorum 😀

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Navigasyonu illaki yol tarifi olarak düşünmemek lazım bilmediğiniz bir rotada elevation haritasına baktığınızda ne kadar tırmanış, kaç eğim gibi şeyleri de gösteriyor bildiğim kadarıyla. Powermetre bağlanıyor olması da güzel bir artı. Renkli, özelleştirilebilir ekranda artısı bence arada 200 TL -300 TL gibi bir fark varsa vermeye değer.
Keşke öyle fark olsaydı zaten 618 i alırdım , igs50e ile birlikte kadans ve nabız sensörlerini de almam gerekliydi , hepsi olunca 618 ile birlikte tuzluya kaçıyordu , bundle olarak aldım 3 parçayı sıfır olarak 850TL ye geldi. Gönül ister ki Garmin 1300 gibi cihazları alalım :)
Yanlız powermetre bağlanması da büyük bir artı evet , o da çok pahalı yahu.

Fiyat farkı az ise 618 daha iyi elbette. Ekran özelleştirme benim için çok foksiyonel süper bir özellik. Şu an ekranımda anlık saatten sıcaklığa, ortalama nabızdan ortalama kadansa işime yarayan ne varsa ekledim. Benim için navigasyondan kıymetli.
Evet bu özellik çok hoş , ama ben bu tüm verileri igs50e nin tek ana ekranından görebiliyorum.

Henüz tanıtımı tamamlamadım IGS50e nin çünkü biraz kullanıp ondan sonra yorumlamak istiyorum eksisiyle artısıyla.

Yani bu işler " ne ka ekmek o ka köfte " :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Ender Uslu
Geri