Scudo Sports

İki ayaklı köpeklerden kurtulmak için.

ben gülüyorum sadece.. bazılarına yetiyor, bazıları ise mutant olduğu için neden güldüğümü bile anlayamıyor..

Scudo
ufak çocukların genelde gördükleri zaman beni '' abi yarışcımısın sen , kupa madalyan varmı '' diye soruyorlar . ama çeşit çeşit ... ler var ortalıkta

gecen gün ethemefendiden cıkarken biri laf attı

'' baksana jartiyer giymiş , bide kask takmış ''
bazen cevabını veriyorum. ama ben evin tek çocuguyum . böyle kişiler hayattan beklentisi olmayan kişiler kendi yaptıkların bişey sanan kişiler o yüzden fazla kulak asmayacaksın pedallayacaksın :)

aa ama bazıları çok ileri gidebiliyor . grup halindeyseniz yada farketmiyor teke tek ise çözüm belli
:10::box2::000002158:boese153:

:- ) Bakıyorum forum Rambolarla, Terminatörlerle dolmuş xD

Bisiklete bindiğiniz sırada size biri kavga amaçlı laf atıyorsa, mutlaka güvendiği bir şey vardır, mutlaka bir bildiği vardır, psikopatın tekidir.

Çıkarır emaneti, ölür kalırsınız oracıkta ;)

Ben bisikletle şehir dışına veya araziye çıkacağım zaman yanıma havalı tabancamı alırım. Gerçekten çok etkili birşey. Biber gazı düşündüm ama hava rüzgarlıysa ben yanarım, küçük şok cihazları için yeterince yanaşmak lazımki oda çok zor. En azından havalı tabancalarda hem 2 hemde 4 ayaklı köpeklere karşı savunma geliştirebiliyorsunuz. Fakat çok tehlikeli olduğunu belirtmeliyim. Tüpün durumuna göre bazen tam bir şeftaliyi(şeftalinin çekirdeğini hesaplayarak tetiğe bastım) çekirdeğini parçalayarak şeftaliyi geçiyor ve arkasındaki bir tahtaya saplanıyor, yada bir kartonu delemiyor. ama şu varki görüntüsü gerçek gibi olan birçok havalı tabanca bulabilirsinizki görüntü bile bazen yeterli olabiliyor. Bana göre en sağlamı budur. Bir kerede kullanma fırsatım oldu:D. Uzaktan bir arkadaş bana bişeyler dedi ve çok ağır bir küfür etti. Ortadada hiçbir sebep yoktu. Sadece bisikleti oraya bıraktım çantadan silahı çıkardım ve o tarafa yürümeye başlayınca adam kaçtı gitti:D.

@Abdullah Hakkı

Arkadaşlar toplumda yaşıyoruz!!. Ama "Ha! ben ava çıkıyorum!, av sırasında da vahşi hayvanlara silahımı göstermekten çekinmiyorum:D" desen yeridir derim yani "en azından kendi canını korumak için yapıyordur" derim sonucta hayvanlar medeniyetten anlamazlar! ama senin yaptıgın insanları tek çözüm yolu olan konusmak yerine kaba kuvvete itiyor(silahı göstermek bile kafi:() ve sonra böyle istenmedik olayları tv karşısında devamlı izlemek zorunda bırakıyoruz kendimizi:eek: İlk önce konusmayı medeni bir şekilde dile getirmeliyiz tabi öfkemize sahip çıkamıyorsak hiçbirşey olamayız affedersiniz ama bir aile babası bile olamayız. Önce kendimizi tanımalıyız ne kadar şiddet o kadar yozlaşma demektir. Biz bir insanız ve hakettiğimiz değeri ancak ve ancak kendimiz kendimize vererek sahip olabiliriz..:

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
bir iki sefer maruz kaldım laf atmalra ama genellikle bir anda hız yapıp gidiyorum aldırmıyorum bile hiç takmayın derim

Bazen gülümsüyorum, bazen de el sallıyorum. En fazla "lan" diyorlar zaten. Şimdiye kadar hiç ısırmadılar :) Bu köpeklere bulaşmamak lazım, laf da etseler kulak tıkamak lazım, çünkü bunlar sürü halinde gezerler, her biri tek başlarına birer hiçtir ama sürü halindeyken her türlü pisliği yapmaya hazırlardır. Kavga çıkarmayı çok severler, zaten onun için sataşırlar. Bazen doğan görünümlü şahinlerinden kafayı uzatıp havlıyorlar ben de el sallıyorum kardeşim. Bir keresinde 89 kasa bir bmw yanımda gidiyordu, içindeki çakallardan biri parmağıyla beni gösterip gülüyordu, ben de ona aynısını yaptım, çünkü o kadar komik, o kadar zavallı görünüyorlardı ki gülmekten başka birşey yapamadım... Gerçekten çok zavallılar, çok çok cahiller, hayattan, dünyadan bi haber kendi küçücük dünyalarında sıkışıp kalmış kişilikler bunlar... Yapacak birşey yok, bunların mayası böyle...

@Ahmet Gürkan

Burada bi tiplerden o kadar çok var ki! Yollarımız da trafik terörünün önüne sanırım alınan trafik önlemlerinden önce bu tip kişiliklerin gerekli eğitimin verilmesi yeterlidir bence :eek:

@Zeki.Alper

Zeki bey aslında haklısınız. Fakat bir kere adam kasklı eldivenli bisiklet sürücüsünü gördüğünde insan olsa 'bu adam ne güzel spor yapıyor'der. Ama bu insan dışı varlıklar 'LA ŞUNA BAK AKLINI S.... SALAĞI TA BURALARA GELMİŞ BİSİKLETLE LAN BURYA GELDE SENİN ........................' dediği için konuşmanın bir işe yarayacağını sanmıyorum. Öfke kontrolüm iyidir. Sadece orada bende cevap versem dahada uzayacaktı ve daha kötü sonuçlar ortaya çıkacaktı. Hayatımda ilk defa orada bir insan için silah çıkardım. Ondada ben onu yapmasam eminim onlar benim peşime düşecek ve belki bana arabayla çarpacaklardı veya en basiti beni rahatsız edecek ve 'lanet olsun bisikletede sporada' dedirteceklerdi. Ben en doğrusunu yaptığıma eminim. Ve silahımı sadece tur yaparken çantamda bulunduruyorum. Ne gibi sonuçlar doğuracağınıda biliyorum. İnsanları rahatsız etmek ve korkutmak yapmak istediğim en son şeydir. Belli bi noktaya varmadan kesinlikle kaba kuvvete başvurmam. Kaba kuvvetde ise sadece diş gösteririm. İlkokuldan sonra(ilkokul yıllarımda biraz şirretdim:D) sadece 1 kez kavga ettim ve ondada bir-iki yumruk yedikten sonra karşılık verdim. Konuşmanın her zaman çözüm üreteceğini bilirim ama anlayan adam için. Bi insan durup dururken bana böyle bağırıyorsa yolun 40-50 metre ötesinden laftan anlayacağını sanmıyorum. Gidip desemki arkadaşım neden böyle yapıyorsun diye bu sefer iş çığırından çıkacak. Benim amacım sadece göstermek ve bir daha hiçkimseye böyle bir harekette bulunmamasını sağlamaktı. Eminim herkes sabırlı olamaz. Ve ben bunu çok yerdede silah muhabbeti açıldığında derim: Eğer bir insan sinirlerine hakim olamıyorsa, öfkesini kontrol edemiyorsa kesinlikle üzerinde ingiliz çakısı bile taşımamalı. Ben en azından kendimi az çok biliyorum. Eğer özel bir ortamda olursak daha derin konuşabiliriz isterseniz.

İyi forumlar ve 2 ayaklı köpeklerden uzakta kalmanız dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Banada ne o paraşütlemi atlıycan lann.Dendiğini hatırlıyorum benimde cevabım 'benim canım kıymetli kaskın içindeki değerli .'olmuştu.Anlamayıp bön bön bakmıştı salak.

''Vurana elsiz sövene dilsiz''
Soner Bey oldukça özlü bir sözmüş sizin tarafınızdan mı oluşturuldu?

peki ya dövüşte kendimize güvenmiyorsak? ya da karşımızdaki daha kalıplıysa ne yapmalıyız? umursamamak da yetmez! Önümüzü keserse?

@Soner Sarihan

evet çok haklısın. onların kaybedecek bir şeyleri yok ..o yüzden fazla mahtab almamamız gerek.
özellikle bu gibi garip tuhaf durumları kask takınca karşılaşıyorum.
bisiklet kullanırken öyle bir bakışları varki sanki başka gezegenden gelmişim gibi.

Sele borusu vaaaar ,ayağımda önleri çivili spdler vaaaar,kafamda kask vaaaar,daha bişeye gerenk yok yapılacak şey basit her ne kadar kavga etmenin karşıtı olsam da bazen insanlara kendini anlatmak için ağzını kullanmak yerine elini ayağını kullanman gerekebiliyor napalım hayat böyle...
iyi bayramlar...
iyi pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: Bariskkk
Yılların judo+karate + bodycisi olarak pek sorun yaşamiyorum ama arbalar yol vermeyince bağzen kızıyorum ve tabii adamlar kaçiyor durmuyor :) Ama bu genelde yazın daha çok işe yariyor. ama duymamak en güzeli ama bağzen olmuyor. Söyleyenler zaten adam olsalardı işine bakar yürürdü. Hatta şöyle bir durum oldu geçenlerde sahilde 40-50 km hızla giderken önümde durmak için çaba gösteren pokemon bir kardeşim biraz altına yaptı zira istikametim değişmeyince ekşın oldu biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
kendi ülkenin toprağında niye turist ayağına yatıyosun ki ?..

Geri