Scudo Sports

İkinci el alırken dikkat!

Bir KARA LİSTE yapmak lazım belki...
Bu şekilde meraklı ama tecrübesizleri uyarma şansı olabilir...

Scudo
MERİDA Gövdeye sağdık kalınarak Tüm parçalar tekrar dizayn edilmiş, dünyada tek vs vs..
4.950 dolar (10.000 tl den fazla)
(link)

O ilanı ben de görmüştüm, 5000 Dolara diyor yani 11.000 lira yaklaşık. O kadronun dünya da tek olması bence bir şey ifade etmez çünkü sadece ben bileceğim o bisikletin tek olduğunu yoldan geçen biri görse merida işte güzel bisiklet diye düşünür o fiyat anlamsız ve üstelik Sora vitesler, Tiagra aynakol ve 105 Arka aktarıcı gibi parçalardan bahsediliyor 10.000 liraya full karbon ultegra set Trek alırım daha kalite. :D

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Volkan Akmese

"TASARIM DA 50. YIL" olduğu için bu kadar pahalı herhalde. Merida'nın kendisinden eski, ama çakmasını yapıp satıyor...

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
Arasak mı bu arkadaşı. Merak ettim ben.
Anlatsın bisikleti biraz bana :D

Ben yarın sabah ilk iş Merida satan vatandaşı arayacağım, hatta ses kaydı alıp buraya yükleyebilirim bir ihtimal. :D

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Bilmiyormuş gibi sormak lazım.
Mesela;
- böyle kabloları böcek gibi ortada olan fren kollu bisikletler daha ucuz, bunun farkı ne?
- Koltuğu rahat mı?
- Frenler abs mi? :D
- Lastikler dolgu mu, patlar mı?
- Kaç basıyor?

Aklınızda böyle senaryolar varsa yazın yoksa gülerim ben. Düşünsenize adam bir de demesin ''Satıldı bisiklet.'' :D

@ogulcanislim

Harika olur. Hatta bi yerde bisikleti görebilir miyim deyip,videoya bile çekmek lazım. Suratını merak ediyorum bu adamın..

Arkadaşlar şunu buldum ebay'de Avustralya'daki fiyatı 1200 TL hemen hemen. Arkadaş cidden uçmuş :eek: (link)

Peugeot 103 motor yaw.. çakmanın daniskasıdır.

O ilan bence makara gerçek olma şansı yok ama akşama mesaj göndericem adama :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Dogukanaksu şu ilandaki kadroya ne dersiniz. Bu fiyata iyi midir? Sparta diye bir marka hiç duymadım. Siz daha iyi bilirsiniz.

(link)

(link)
*
*
Şu elementin biz Türklerden çektiği nedir ya :) Böyle olacağını bilse bulan adam kesinlikle alüminyum diye bir isim koymazdı herhalde :)

(link)
*

Bu ilanı görünce de içim acımıştı.

Geri