Aynen öyle. Herhalde görmüş derece alan bisikletlerin yüksek fiyatlara satıldığını, bir de "DERECELİ" diye eklemiş sonradan. Belki eski kullanıcısından öğrenmiştir bi derece falan aldığını ama dediğim gibi; inanılır gibi değil!
Bu adamı aradım az önce. 4500 tl bianchi nin özellikleri nedir diye sordum. iştee eee resimde gördüğünüz gibidir özellikleri. efenim koşu bisikletidir. süper ince tekerleri vardır. orjinal bianchi kadrodur. dedi. güldüm kapattım bizde 40 milyara kadar bisiklet var dedi ya hahaha
Asıl sıfır 1500 TL lik bisiklete 6500 TL istemek nedir. Hep 1 sıfır fazla koymuş
@volkan a
Geotech için sıfırı 1500 TL iken ikinci elini 6500 TL den satıyor yazmıştım. İlan askıya alınmış.
(link)
Dağ bisikletiyle beraber diğer bianchiyi de şikayet etmiştim. Onlar daha duruyor. Bir den fazla kişi şikayet etmesi durumunda ciddi alacaklardır diye düşünüyorum. Şikayet edebilecek olan arkadaşlar şikayet etsin. Bisiklet sever birini dolandırıp hevesini kaçırmasına mani olalım.
Bu bisikletin ilanı bisikletforum ikinci eldede vardı . Ayrıca hem sahibinden de hemde bisikletforumda kadronun boyama oldugu acıkca belirtilmiş herhangi bi kandırma dolandırma söz konusu degil detaylı incelemenizi öneririm.
Kadro boyama demiş ama markayı Cervelo R2 diye işaretlemiş ayrıca kadronun orijinal açıklamasını koymamış dolandırıcılık değil mi bu? @Uğur Recep AKGÜL
Arkadaşlar bisiklet benimdir, ilan bayadır öyle duruyordu kadro boyamadır diye yazmıştım ama yinede tam açıklama yapmam gerekirdi sanırım kusuruma bakmayın, şimdi güzelce editleyip tekrar koyucam sahibindene.
açıklama kısmında aşağıdaki notu gördüm...sonradan eklediyse bilemem..
NOT: Kadronun orjinali Carraro Dambi'ez'dir. Keyfe keder boyanmıştır asla göçük, kırık, çıkık yoktur. Daha yüksek bir bisiklet almak istediğimden ötürü satıyorum.