Enes senin verdigin ornekte dolandiricilik yok serbest piyasadan kaynakli kafasina gore bir fiyat vermis belli ki. Ve en ortada bir bisiklet var uc fazla verir alirsin almazsin ayridir, bu oyle bir sey degil. Tutup 4000 lira ya da ustu sifir bir bisiklet 700 lira asla olmaz.
İlandaki numarayı aradım. İlk aramamda sonuna kadar çaldı en son açıp kapattı , 2. aramamda ise oldukça kısık ve boğuk bir ses ile konuşmaya çalışıyordu. Maraşta olduğunu ve bisikletleti bir başkasına söz verdiğini söyledi. Açıkcası elemanın konuşması pekte düzgün değildi.
Arkadaslar bir tane eddy merckx guha var o da benimki diye biliyorum 2200 tl den satilik ama bu hem daha yeni hem de fuga mi emin degilim calinti degilse cok iyi fiyat o zaman ben cok istiyorum ama dikkatli olun. Resimdeki emx1 modeli Belcikada e buy da var ve 1500 eurodan assagi degil ve bunun sahibi ya isi bilmiyor o zaman hemen alin ama fuga falan derken ufurmus veya cahilliginden benden kopyalamis(ismi ve seti) ve ustunde ultegra degil durace var.
yaptığımız baskı işe yaradı sanırım. İlan onay sürecine düşmüş. Muhtemelen askıya alındı satıcı tekrar bilgileri güncelleyip gönderdi onay aşamasında gibi. Takipte olalımda tekrar onaylayıp yayınlarsalar şikayet edelim yine.
aradım ben konuştum öğle saatlerinde. bisikletin eski kiracısından kaldığını 1000 küsür lira borcu olduğunu bunu bıraktığını söyledi. ben pek anlamıyorum, yeğenim koydu ilanı dedi. duruyormuş bir süredir kenarda. bisiklet hakkında hiç bir şey bilmediğini ekledi. hafif inandırıcı gelmesiyle birlikle get açarsa alabileceğimi ilettim. ne olduğunu bilmiyordu tabii. yeğeninin beni aramısını söyledim. sonra merak edip tekrar aradım. başkasına satmış. akşam 7 e kadar ödeme gelmezse söz sana vereceğim dedi.
ya arkadaş dolandırıcı cidden. parayı alacak. bu yüzden kapıda ödeme ve get gibi bir anlaşma ile almak daha iyi.
ya bisiklet çalıntı ki internette biraz arama yapınca çalıntı haberi göremedim. tabii bu böyle olmadığı anlamına gelmez.
ya da ciddi ciddi arkadaşa havadan düşmüş bir bisiklet.
Selam gercekten duses bir durum ama unutmayin eski sahibi sonradan basiniza is acmasin imza ile almak lazim sonradan hak iddia ederse zor durumda kalmayin
bende aramıştım cebe havele dedi bende ptt kargo yap dedim bana uzak falan dedi bende sırf denemek açısından taksi paranı ben vercem dedim onada gelmedi sonra orda arkadaş elden alcak dedim ve sonuc baskasına söz verdim oldu
Orjinal olmadığı gibi İtalyan bisikleti de değil, bisiklet Alman, Belçika ya da o bölgenin şehir bisikletlerinden. Orjinalınde bir çift çamurluk ve bagaj da olması gerek. Vasat, 27" teker standartı olan bir bisiklet bu.