@starbuck @Anonim @m.klcts @mariokaldato
Serbest Kürsü'de dönen güzel muhabbet aslında pek az konuda var. Ama nedense bu bölüm hep üvey evlat muamelesi görüyor.
İnsanların bu bölümü görmesi için ayrıca bir tıklama yapması lazım. O da bir zahmet işi her defasında. Unutulabiliyor. İhmal edilebiliyor.
Tamam kabul ediyorum belki bu forumda spd pedalın bilmemnesi, benim hayata dair bir görüşümden daha önemli olabilir.
Ama insan sesini duyurmak istiyor. Kendisi gibi düşünmesi şart değil, düşünen beyinlerden, sızlayan kalplerden, mutlu kalplerden
birşeyler edinmek, farklı bir şeyler duymak, bilmek hissetmek istiyor.
Yani bazen öyle yorumlar okuyorum ki, adam önündeki çukuru görmeyecek kadar kör ise bisiklete binmesin gibi yorumlar yapılıyor.
Harcadığım zamanı, sızlayan kalbimi geçtim. O kelimeleri okuyan gözlerim için üzülüyorum maalesef.
Acil bu tarz konulara bir çözüm bulunmalı.
" Beyin fırtınası yada biz 40 kişiyiz birbirimize benzeriz yada obez, evli ve çocuklu" tarzında bir adı olan (herkesin dikkatini çekmeyecek sıkıcı isimli)
tek bir konu ile doğaçlama sohbet edebilmeliyiz.
Gerekirse konumuzun başlığı farklı renk olsun. Lacivert, yeşil, sarı, mavi ne olursa, gerekirse sadece orayı tıklayıp orayı okuyalım.