Scudo Sports

İkinci el alırken dikkat!

Bisikletten sökülen parçaları sıfır diye satma modası son hızıyla devam ediyor. Marka modelinin bile belli olmadığı parçaları bari uygun fiyata verin de mantıklı olsun, gerçekten bir işe yarasın.

Scudo
@m.klcts
Haklısınız. Daha uygun bir yer olabilir. @Edip Dinçer hocam, yardım edebilir misiniz? Alışverişle İlgili Diğer Konular bölümü daha uygun gibi görünüyor :utan: :huhuu:

Satilan urunlerin altina yorum yapinca genelde forum yetkilileri siliyor , kotu yorum yapincada satici aglayip zirliyo ,trip atiyo falan . yuksek ucretten urun satana hic bulasmamak pazarliga falan oturmamak lazim . elindeki urunun turşunusu kursun . zaten kimse bisey yazmayinca ya fiyat kiriyolar yada tursusunu kuruyolar :)

@starbuck @Anonim @m.klcts @mariokaldato

Serbest Kürsü'de dönen güzel muhabbet aslında pek az konuda var. Ama nedense bu bölüm hep üvey evlat muamelesi görüyor.
İnsanların bu bölümü görmesi için ayrıca bir tıklama yapması lazım. O da bir zahmet işi her defasında. Unutulabiliyor. İhmal edilebiliyor.
Tamam kabul ediyorum belki bu forumda spd pedalın bilmemnesi, benim hayata dair bir görüşümden daha önemli olabilir.
Ama insan sesini duyurmak istiyor. Kendisi gibi düşünmesi şart değil, düşünen beyinlerden, sızlayan kalplerden, mutlu kalplerden
birşeyler edinmek, farklı bir şeyler duymak, bilmek hissetmek istiyor.

Yani bazen öyle yorumlar okuyorum ki, adam önündeki çukuru görmeyecek kadar kör ise bisiklete binmesin gibi yorumlar yapılıyor.
Harcadığım zamanı, sızlayan kalbimi geçtim. O kelimeleri okuyan gözlerim için üzülüyorum maalesef.
Acil bu tarz konulara bir çözüm bulunmalı.

" Beyin fırtınası yada biz 40 kişiyiz birbirimize benzeriz yada obez, evli ve çocuklu" tarzında bir adı olan (herkesin dikkatini çekmeyecek sıkıcı isimli)
tek bir konu ile doğaçlama sohbet edebilmeliyiz.

Gerekirse konumuzun başlığı farklı renk olsun. Lacivert, yeşil, sarı, mavi ne olursa, gerekirse sadece orayı tıklayıp orayı okuyalım.

@Anonim yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum bugün binek bir araç alındığında plaka taktınız o bile 50.000 TL ye aldıysanız sıfırını plaka takılınca direk 2.ele düşüyor ve 45.000 TL gibi rakalara düşüyor gel gelelim bisiklet parçası bu belkide kaç kere darbe gördü, insanlarımız çakal maalesef

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
S.a arkadaslar bir sorum olacak 2 el bisiklet alacam ghost panamao x3 alacam 1000 tl diyor sikinti değil de fatura yok diyor 1 ci sahibi kaybetmis diyor 2016 bisiklet nedersiniz guvenilirmi

• Beğen
Tepkiler: Nautica
@Kaplan53 Bu kadar kısa sürede iki el birden değiştirmesi şüpheli geldi. Ben de ikinci el bisiklet satın aldım faturası yoktu eğer almayı düşünüyorsanız satan arkadaşın kimlik fotokopisiyle beraber şu tarihte şu seri nolu bisikleti şu kişiye şu kadara sattım şeklinde imzalı bir kağıt alın. Bisikletin sıfır fiyatı ne kadar aralarında uçuk farklar yoksa çalıntı için çok şüphelenmenize gerek yok.

Gidip görüp almandan daha iyi ne olabilir. Tabiki git bak al. Çalıntı şüphen varsa diye söyledim. Bir de sakın içlastiğini sorma. Adama küfret daha iyi. :-D

Arkadaşlar internet üzerinden alışveriş yaparken özellikle sahibi... ve let.. sitelerindeki satıcılara dikkat edin.Sahibi... sitesinden beğendiğim 2.el bisikleti almak istediğimde "Siz parayı yatırın ben bisikleti kargoya vereyim" yanıtını alıyorum.Havuz sisteminin üzerinden veya get ilan şeklinde alışverişi yapmak istediğimde olumsuz cevap alıyorum veya hiç yanıt gelmiyor.Gerçekten satış yapmak isteyen birisi benim isteğime olumlu yanıt verecektir.Lütfen kimseye güvenip bu tür tuzaklara düşmeyin.Düşük miktar bile olsa hesaplarına para yatırmayın.Not:Çalıntı bisikletlerinde çok olduğunu belirtmek istiyorum.

Bisiklet değil ancak başka bir konuda arkadaşım letgo üzerinden bir miktar parasını kaptırdı. Akıllandı artık. Bazı konularda akıllanmak için deneyimlemek gerekmez.

Tuketicinin 14 gunluk cayma hakkinin olmadigi durumlarda kesinlikle online alisverisi tavsiye etmiyorum. Aksam haberlerine konu olmak istemiyorsak once bilinclenmeli, daha sonra pazar arastirmasi yapip, urunu almaliyiz.

oncelikle herkese merhaba sahibinden de goz gezdirirken bundan 2 hafta once bisiklet gozume takildi fotograflarini da koyucam ss almistim 2200 tlydi biraz soru sordum sikistirdim bu fiyata bu donanimlar nasil tarzi sorularla oda gecistirdi birseyler simdide fiyati 6500 e cekmis ayrıca markadada canyon yazması birden garibime gitti sizle paylasmak istedim http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/bba67cdc60bf90a85c08805fb7aff39e.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/215a6e1a5a5fa80e47df52c865e67543.jpg isterseniz ilanin linkinide atabilirim benim gozume takildi suphelendim siz ne dusunuyorsunuz ? Tesekkur ederim iyi bayramlar (link)

Arkadaşlar aşağıdaki ilan hakkında ne düşünüyorsunuz? Favorilerimdeydi 2500'den koymuştu, 2000'e indirdi geçenlerde, şu an ise 1200 oldu. Satamıyor olsa bile bu kadar düşük fiyata gitmemesi lazım değil mi bu bisikletin?

(link)

lightshot.jpg

@Cenk Akbulut
2005 model serisinde olan bir modelmiş yanlış bakmadıysam. Normal yani 12 senelik bisiklet

Geri