Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet almak mantıklı mı?

@Murat Cömez bu size son mesajım...carbonun ömrü topiğinde @Anonim ve ben aktif olarak bilgi paylaşıyorduk. ismen değil ama kasıtla "kendini mühendis sanan savallilarsiniz" tarzı cümleler kurdunuz, dileyen topiğe bakabilir @Anonim ye sorabilir...akabinde benim tüm kişisel bilgimi, soyadımı, doğum tarihimi, lokasyonumu infomdan bakıp ifşa ettiniz (neden bilemiyorum ) ...sizi tanımam etmem. nasıl algılanıyorsa kabulümdür....bana yazmayın...
Hocam Murat abi tanimadigi birine o sekilde hitap etmez. Farkindaysaniz bu yorumunu size itafen yazdigindan sizi zaten kast etmis olamaz . Aşiri alinganlik iyi bisey degildir. Yanlis anlamalar ozellikle boyle int. Ortamlarinda fazlasiyla oluyor. Forumda bilip bilmedigi her sey hakkinda atip tutmayi seven ama bişey bilmeyen yiginla insan dolu. Bu meseleyi uzatmayin bence. Bakin Murat abi size detayli sekilde yardimci olmaya çalısmis siz hala kan davasi pesindesiniz.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Scudo
@mariokaldato boşver hocam..konu kapansın...benden yana bir sıkıntı yok...frekanslar tutmayabilir, olabilir..zamana bırakalım...bu hurdayı almaktan vazgeçtim zaten...kimseye beğendiremedim...😁

@Murat Cömez
Siz o konuda zavallı kelimesini başkası için kullandıysanız, gidin adamın yüzüne açıkça söyleyin, başka kişiye yazılmış mesajların içine atarsanız böyle yanlış anlaşılır. herkes sizin kimi kastettiğinizi bilemez, ayrıca sizin o kişilerle geçmiş hesabınız kimsenin umurunda da olmaz. Gelip güzel giden bir konuyu geçmiş hesaplaşmalarınızla (artık kimlerleyse) bozdunuz, durduk yerde tartışma yaşandı. Yanlış anlamalara yol açan agresif ve imalı mesajlar atıyorsunuz (örn: anlayana, zavallılar, kendini bir şey sananlar, vs). Sonra konular kavgaya dönüyor. Bu ilk değil, eminim son da olmayacak. Zira hiç kendinize dönüp belki ben de hatalı davranıyor olabilir miyim diye sormuyorsunuz. Hep başkaları hatalı.
Bisiklet paylaşımlarınıza saygı duyuyorum, bunu daha önce de söylemiştim. Ama tavırlarınız karşı taraflarda rahatsızlık yaratıyor. Kötü bir niyetiniz olmadığını da biliyorum, ancak niyet ve amel farklı şeylerdir.
15 tane bisiklet toplamış olmanız, çok bilgili olmanız başkasına üstünlük taslama hakkını vermez. Sen bana bunu dedin ama bak ben sana yine de haketmediğin halde böyle yardım ediyor bilgi veriyorum anlamına gelen laflar derseniz yine tartışma çıkar.

İlk mesajımda da yazdım. Ne gerek vardı?

Lütfen artık bu tartışmaları devam ettirmeyin, herkes kendi yoluna gitsin.

mesaj silindi.

Son düzenleme:
arkadaşlar 2.el bisiket alacağım sahibi 6500 km yapmış bir bisiklet için fazla değil mi aktarıcı ve aynakol elimde kalır mı? Bisikleti alırken nelerine bakmam gerek paramın boşa gitmesini istemiyorum

@Bahass1903 Ortalama olarak hevesli bir bisiklet kullanıcısı bir sezonda belirttiğiniz kilometreyi yapar =) aktarıcı aynakol birazda kullanıma bağlı. Zinciri değiştirmek gerekir hala değişmediyse ve sırada da rublesi daha sonra aynakol yaprakları var. Alacağınız model marka nedir bu arada?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri