Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

@SeYaP Çok teşekkür ederim tavsiyen için, ben de ilk başta gravel bisikletlerden düşünmüştüm ama benim bütçemin şu an için çok üzerinde. İlk bisikletim olarak başlayacağım için şimdilik bu civarlarda bir şey düşünüyorum, belki daha sonra ileride daha üst seviye bir bisiklete geçiş yapabilirim.

@Anonim Sana da tavsiyen ve anlatımın için gerçekten çok teşekkür ederim dostum, benim de içimden hep Mosso geçiyordu fakat zemin geçişleri yüzünden sıkıntı yaşar mıyım diye tereddütteydim ama şu an karar kıldım, en yakın zamanda alacağım :)

Scudo
Mosso nun yeni tur bisikletlerine de bakabilirsin gvl 270 ve 290. kilo olarak biraz fazla 14 kg ama tatmin edecektir. Hem sıfır bisiklet almış olursun hemde keyifli bir sürüş yaşarsın. Yeni bisiklet olduğu için henüz inceleme video su olmayabilir. Ama alacağın bisikletin mutlaka inceleme videolarını izlemen senin için iyi olabilir.

@SeYaP Tur bisikletleri de gerçekten ilgimi çeken bir tür, fakat verdiğiniz Mosso GVL örnekleri benim bütçemin üstünde şu an için, dediğim gibi belki ilerleyen zamanlarda şimdi alacağım bisikleti satıp üst seviyelere geçiş yapabilirim, düşüncem bu. Benim şu an için çıkabileceğim en fazla fiyat 1600 Lira maalesef :)

Bu arada bahsettiğim Mosso Legarda Hybrid bisiklet için de inceleme videosu bulamadım, yanlış aratmış da olabilirim çünkü model numarasını falan da tam olarak bilmiyorum maalesef...

(link) arkadaşlar merhaba acil döner misiniz uygun mudur parasına değer mi
Ses 1-2-3😂

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Selamın aleyküm foruma yeni katıldım
Bulunduğum bölgeye yakın 2. El bisiklet baktım 2-3 gün boyunca genelde sıfırına yakın fiyat görünce 200-300 TL verir sıfır alırım dedim
Çocukluğumdan beri kullanmadım
Sanırım başlangıç için 1.500-2000 TL arasında birşey alacağım 1 haftadır araştırıyorum kafam allak bullak oldu ^_^

Selamın aleyküm foruma yeni katıldım
Bulunduğum bölgeye yakın 2. El bisiklet baktım 2-3 gün boyunca genelde sıfırına yakın fiyat görünce 200-300 TL verir sıfır alırım dedim
Çocukluğumdan beri kullanmadım
Sanırım başlangıç için 1.500-2000 TL arasında birşey alacağım 1 haftadır araştırıyorum kafam allak bullak oldu ^_^
200 300 TL olana eklenmiş donanımlar olabilir, donanımı daha iyi olabilir bu tür detaylara dikkat edin. Geçenlerde paylaştığım ilanda ilgili kişi sıfır fiyatın 200 TL altında satıyordu bisikleti ama en az 300 liralık eklemesi vardı. Sıfır alıp +500 TL ekleme yapmak saçma olacağı için temizse ben tercih ediyorum, herkesin kendi tercihi elbette :)

200 300 TL olana eklenmiş donanımlar olabilir, donanımı daha iyi olabilir bu tür detaylara dikkat edin. Geçenlerde paylaştığım ilanda ilgili kişi sıfır fiyatın 200 TL altında satıyordu bisikleti ama en az 300 liralık eklemesi vardı. Sıfır alıp +500 TL ekleme yapmak saçma olacağı için temizse ben tercih ediyorum, herkesin kendi tercihi elbette :)
Çok fazla bisiklet inceledim ekleme yapanlar genelde yazıyor bu konularda acemi olduğum için 2. Elden vazgeçtim tam tersi düşük donanım da takılsa anlamam
Bulunduğum bölgede servisi olmayan model alıp kurulum için para ödemek de saçma geliyor ne kadar alırlar bilmiyorum
Amacım boş zamanlarda doğada gezmek bana uygun olan modeller sanırım trekking yani şehir bisikleti diye de geçiyor

Salcano XRS 055 yarış bisikletiİlan No: 834830918

Herkese merhaba.Almayi dusunuyorum, yorumlarinizi merak ediyorum.

Salcano XRS 055 yarış bisikletiİlan No: 834830918

Herkese merhaba.Almayi dusunuyorum, yorumlarinizi merak ediyorum.

bence biraz daha bakın ilanlara. Daha yeni bir model bulabilirsiniz. Buna da bakmak lazım yakından. Temizse biraz daha indirimle alınabilir

bence biraz daha bakın ilanlara. Daha yeni bir model bulabilirsiniz. Buna da bakmak lazım yakından. Temizse biraz daha indirimle alınabilir
teşekkür ederim hocam yanıt için. Aslında benim ilk yol bisikletim olacak daha önce binmedim, kararsızlıklar içindeyim. Tourney + biraz daha kötü komponentlere sahip 0 bisikletler 2500-2800 bandında, bunların 2. elleri ise 1600-2000 civarı. Claris + diğer bütün komponentler shimano olanların 0ları 3000-3300 bandında, bunların 2. elleri de 1900-2300 civarı. İlk defa alacağım için bisikletin temizliği beni yanıltabilir o yüzden 2. elden çekiniyorum.

@aliberatcetin 2. El biraz şans işi. Ben carraro 022 aldım. 2. El sıfır diyebiliriz. Bir kere kullanmış alan kişi. Bisikletçiden alsan bazen daha kötü olabilir. Teşhirde beklediyse 😊 Claris düşünüyorsanız Carraro 022, Mosso 700 claris modellerine bakın bence. Hangi şehirdesiniz?

@aliberatcetin 2. El biraz şans işi. Ben carraro 022 aldım. 2. El sıfır diyebiliriz. Bir kere kullanmış alan kişi. Bisikletçiden alsan bazen daha kötü olabilir. Teşhirde beklediyse 😊 Claris düşünüyorsanız Carraro 022, Mosso 700 claris modellerine bakın bence. Hangi şehirdesiniz?

İstanbulda’yım. Valla aslında forumdan bir şeyler bulsam harika olur. Bütçem 2000 TL. Dediğiniz gibi Carraro, Mosso ya da Salcano, Claris olduğu sürece alabilirim. 0 tourney yerine 2. el claris set daha mantıklı geldi bana. :)

@aliberatcetin sahibinden veya kargo da bulabilirsiniz . Belki 2000 i biraz geçmeniz gerekebilir.
@aliberatcetin (link)

Örnek

Bu da sıfır

(link)

Son düzenleme:
@Yldrm07
oo ikisi de harika ilanlar. kron rc2000 çok daha cazip gözüküyor. indirimle 2500e gelirse extralarla birlikte baya kara geçmiş olurum. çok teşekkürler hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Merhabalar, Scott Sub 30 ile ilgili bilgisi olan varmı, şu ilana bakıp yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. 747751408

Merhabalar, Scott Sub 30 ile ilgili bilgisi olan varmı, şu ilana bakıp yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. 747751408
Bu seriler sportif kullanım için tasarlanmış. Model yılında o aralar bende sub 20 kullanıyordum. Dik bir sürüş değil de daha eğilerek sürüş tarzı var. Marka değeri açısından fiyatına göre uygun. Donanıma göre başka bir markanın 2009 model bisikletine bu para verilmezdi. Marka için değer mi ona siz karar verin. Bir de şehir bisikleti bence 28 jant olmalı, bu 26 bunu da göz önünde bulundurun.

• Beğen
Tepkiler: Akbulut
Bu seriler sportif kullanım için tasarlanmış. Model yılında o aralar bende sub 20 kullanıyordum. Dik bir sürüş değil de daha eğilerek sürüş tarzı var. Marka değeri açısından fiyatına göre uygun. Donanıma göre başka bir markanın 2009 model bisikletine bu para verilmezdi. Marka için değer mi ona siz karar verin. Bir de şehir bisikleti bence 28 jant olmalı, bu 26 bunu da göz önünde bulundurun.
İlanda 28 yazdığı için öyle sandım dikkat etmemişim fakat haklısınız özelliklerde de 26 yazıyor banada uygun olmaz 1.95 boy var. Teşekkür ederim Triban 520 arıyorum esasında ama pek bulunamıyor SCOTT görünce aklımı çeldi :)

İlanda 28 yazdığı için öyle sandım dikkat etmemişim fakat haklısınız özelliklerde de 26 yazıyor banada uygun olmaz 1.95 boy var. Teşekkür ederim Triban 520 arıyorum esasında ama pek bulunamıyor SCOTT görünce aklımı çeldi :)
Rica ederim. Bu aralar 2.el piyasasında çok uyguna bisikletler düşüyor. Tavsiyem; tek marka üzerine yoğunlaşmayın. Üst düzey model bir şey aranıyorsa elbette kadro ve geometrisi önemli ama bütçeniz dahilinde ki bisiklet için üstündeki donanıma daha çok dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: Akbulut

B643d7544-4e.jpeg
Merhaba arkadaşlar bu model MTB kron bisikletim var. Fotoğraf bana ait değil ancak modeli iyi anlamanız açısından bu fotoğrafı tercih ettim. 12 13 yaşlarında kalitesiz ve konforsuz kronik sorunlu bir bisiklet kullandığım için bisiklet sürmekten soğumuştum. Sonrasında bu bisikleti 2. El olarak aldım ancak bisiklet çok hoş görünse de biraz ağır geldi bana. Çoğunlukla yolda sahil kenarında kullanıyorum. Bilinçsiz bir alışveriş yapmış oldum yani. Ayrıca sürüş zevki ve istediğim konforu da tam olarak alamadım. Sürmekten zevk alamıyorumdum da denebilir. Isınamadım bisikletime bu yüzden satmaya karar verdim. 700 TL gibi bir fiyata satmaya çalışıyorum. 
IMG-20200708-WA0010.jpg
650 TL ye aksesuarlarıyla birlikte bu Bianchi 210 tourney model bisikleti almayı düşünüyorum. Yol bisikleti olduğundan daha iyi konfor sağlayacağını düşünüyorum. Sizce mantıkli bir şey mi yapıyorum? 800 TL gibi bir bütçem var görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Geri