Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

233237 dosyayı görüntüle

Ankara içi (link). Ürün hem temiz hem güvendiğim birisinin. Bazı özelliklerini donanımların değiştirdi, +350-400tllik masrafla güzel bir hale getirdi. Yılık ve aylık bakımları beraber yaptık ve yaptırdık. İlgilenenler verdiğim adresten ulaşabilir. Detaylı soru sorabilirsiniz. Yol bisikletine geçeceği için satıyor.

Scudo
Arkadaşlar ben maximum 1000 zorlayarak 1500 liraya bir bisiklet almak istiyorum, sıfır veya aşırı temiz ikinci el.
Beklentilerim çok fazla değil, ulaşım maksatlı arıyorum. şehir içinde maximum 10km bir yerlere git gel yaparım günlük max 20km. Ayda yılda bir, ilçelere falan giderim. Çok çok çılgınlaşırsam başka şehir (pek olacağını düşünmüyorum). Yani genel olarak spor maksatlı değil de ulaşım maksatlı arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Lazım olursa diye 170cm boy, 76cm iç bacak. 63kg ağırlık.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Arkadaşlar ben maximum 1000 zorlayarak 1500 liraya bir bisiklet almak istiyorum, sıfır veya aşırı temiz ikinci el.
Beklentilerim çok fazla değil, ulaşım maksatlı arıyorum. şehir içinde maximum 10km bir yerlere git gel yaparım günlük max 20km. Ayda yılda bir, ilçelere falan giderim. Çok çok çılgınlaşırsam başka şehir (pek olacağını düşünmüyorum). Yani genel olarak spor maksatlı değil de ulaşım maksatlı arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Lazım olursa diye 170cm boy, 76cm iç bacak. 63kg ağırlık.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Sıfır Mosso 2021 MDM V ya da 2.el Carraro Sportive 224

• Beğen
Tepkiler: juk
Merhaba arkadaslar ben de @juk arkadasla asagi yukari ayni fiyatlarda bisiklet bakiyorum. Mosso 2021 mdm mantikli geldi ama su anda butun sitelerde stoklar tukenmis gorunuyor. İkinci elde de cogu kisi bisikletin ederinden fazla para istiyor.

• Beğen
Uygun fiyatlı başlangıç seviyesi bisiklet olduğu için çok satıyor. Pandemiden dolayı üretimler durduğu/yavaşladığı için yetişemiyorlar. Bayilerin de elinde kalmayınca bu sefer fırsatçılar çıkıyor ortaya. Geçen bir ilan gördüm bisan trx 8600. Ankarada tek , bayilerde yok sadece bende var sıfır fiyatının 500tl üstüne koymuş!

Uygun fiyatlı başlangıç seviyesi bisiklet olduğu için çok satıyor. Pandemiden dolayı üretimler durduğu/yavaşladığı için yetişemiyorlar. Bayilerin de elinde kalmayınca bu sefer fırsatçılar çıkıyor ortaya. Geçen bir ilan gördüm bisan trx 8600. Ankarada tek , bayilerde yok sadece bende var sıfır fiyatının 500tl üstüne koymuş!
Peki MSM V mi sizce MDM H mi?

Mosso'nun başlangıç seviyesi bisikletlerinde maşa'dan şikayet ediyorlardı. Kilitlenmiyor, kilitleniyor açılmıyor diye. O yüzden başlangıç seviyesi mosso alacaksanız MDM yani düz maşa derim ben. Kilitlenebiir maşa ya MSM alacaksanız Carraro'ya falan bakabilirsiniz 224,225

• Beğen
Tepkiler: Gkt34 ve juk
Selam! Carraro asfaltta dayanıklı 1000 1500 arası iyi bir bisiklet tavsiye etmek isteyen kim var bana :)

Mosso'nun başlangıç seviyesi bisikletlerinde maşa'dan şikayet ediyorlardı. Kilitlenmiyor, kilitleniyor açılmıyor diye. O yüzden başlangıç seviyesi mosso alacaksanız MDM yani düz maşa derim ben. Kilitlenebiir maşa ya MSM alacaksanız Carraro'ya falan bakabilirsiniz 224,225
Mosso eski modeller nasıl peki, çok fazla farklar var mıdır?

Arkadaşlar merhaba, ben 1500 - 1800 lira civarlarında 2.el şehir içi bisiklet arıyorum. Ara ara ilçelere başka şehirlere gitmekte istiyorum. Bana önerebileceğiniz bisiklet ne olur yardımcı olabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, ben 1500 - 1800 lira civarlarında 2.el şehir içi bisiklet arıyorum. Ara ara ilçelere başka şehirlere gitmekte istiyorum. Bana önerebileceğiniz bisiklet ne olur yardımcı olabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.
Carraro sportive 224
Carraro sportive 225
Sedona 300
Salcanonun o aralıkta çok bisikleti var model yazamıyorum
Mosso legarda
Bir tık çıkarsanız flexi 121 vs liste uzayıp gidebilir :) uzun sürüşler yapacaksanız flatbar yerine dropbar veya kelebek gidon tavsiye ederim.

Mosso eski modeller nasıl peki, çok fazla farklar var mıdır?
Mosso 1821,1921,2021 ne bulsanız alabilirsiniz. İlk iki rakamı üretim yılını gösteriyor. Bir farkları yok belki renkleri farklı olabilir.

• Beğen
@Anonim, bilgilendirmeler için teşekkürler. Ben kendi fiyat aralığında Triban 500 bulmuştum. Şehir içi ve yol için bu bisiklet hakkında yorumunuz ne olur acaba

Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum.İki üç aya bisikleti satıp yeni bir bisiklet alma niyetindeyim Bisikletim ghost se1000 sizce ortalama kaça satmalıyım.Üzerinde maxxis 1.65 lastik (200tl) sele royal respiro (350tl) Fonte Elcik 50 TL,welgo pedal 140 TL xlc gidon yükseltici 100 TL shimano zincir 60 TL Bunların hepsini alalı 1 ay oldu.Bisikletim 21 vites 26 jant shimano tourney donanımlı İlk sahibiyim 5 yıl oldu alalı .Herhangi bir sıkıntısı olmadı şimdiye kadar Sizce kaça satmalıyımE644C710-821B-4BD1-B428-99CC9F1BBAEE.jpegC7240D2D-85CC-40D3-892A-096272266F4B.jpegE644C710-821B-4BD1-B428-99CC9F1BBAEE.jpegC7240D2D-85CC-40D3-892A-096272266F4B.jpeg3B6645FC-456E-4002-97B2-78659EC7B2F9.jpeg6A2BEB5C-9F7C-40B8-843B-E6A4272DC032.jpeg02C5C52C-6594-483F-961F-9C4DD617338F.jpeg

Sahibinden İlan No: 804882665
Sadece rc1000 veya 2000 bakıyorum alınır mı?

Sahibinden.com ilan no: 844603457
2020 carraro sportive 224

Merhaba, iki kez bindim fakat katlanır bisiklet ihtiyacım olduğu için satışa koydum kenarda bekliyor bisiklet şu an piyasada yok kalmadi, ben cok araştırıp severek aldim 23 ay garantili belgesi mevcut 2020 carraro Sportive 224 İstanbul

Sahibinden.com ilan no: 844603457
2020 carraro sportive 224

Merhaba, iki kez bindim fakat katlanır bisiklet ihtiyacım olduğu için satışa koydum kenarda bekliyor bisiklet şu an piyasada yok kalmadi, ben cok araştırıp severek aldim 23 ay garantili belgesi mevcut 2020 carraro Sportive 224 İstanbul
Sıfırı taksitle 2259 TL. Peşin alırsak %10 indirim yapacak bisikletçi. Sizde 2050 TL ve GET olmadığına göre peşin.

Kendi kişisel özgürlüğünüz tabii, ama fiyatlandırmadaki mantığı anlamadım. Bir ürünü satın alıp kullandığınız an değerinin bir kısmını yitirir. Türkiye'de ikinci el kültürü çok garip. Hep 100-200 TL fazla verip satıcısından sıfır alıyoruz sonunda.

Sıfırı taksitle 2259 TL. Peşin alırsak %10 indirim yapacak bisikletçi. Sizde 2050 TL ve GET olmadığına göre peşin.

Kendi kişisel özgürlüğünüz tabii, ama fiyatlandırmadaki mantığı anlamadım. Bir ürünü satın alıp kullandığınız an değerinin bir kısmını yitirir. Türkiye'de ikinci el kültürü çok garip. Hep 100-200 TL fazla verip satıcısından sıfır alıyoruz sonunda.

Tercih sizin fakat ben de katlanır bisiklet alacağım, 3-5 yıl kullanılmış bisikletler sıfır fiyat düzeyinde, piyasa bu şekilde. piyasadan ne kadar haberdarsınız bilmiyorum ama bisiklet kıtlığı var şu an. Nakite %10 istediğim modelleri bulabileceğim bisikletçileri bilmek isterim İstanbul'da. Benim bisiklet en azından yeniden farksız üstelik 100 tl lik çanta veriyorum, serbest piyasa nihayetinde. Aynı kondisyonda katlanır bisiklet ile takas düşünebilirim.

Tercih sizin fakat ben de katlanır bisiklet alacağım, 3-5 yıl kullanılmış bisikletler sıfır fiyat düzeyinde, piyasa bu şekilde. piyasadan ne kadar haberdarsınız bilmiyorum ama bisiklet kıtlığı var şu an. Nakite %10 istediğim modelleri bulabileceğim bisikletçileri bilmek isterim İstanbul'da. Benim bisiklet en azından yeniden farksız üstelik 100 tl lik çanta veriyorum, serbest piyasa nihayetinde. Aynı kondisyonda katlanır bisiklet ile takas düşünebilirim.
Piyasadan haberdarım. Attığım fiyat modelin şu anki sıfır fiyatı. Biz modeli soralı birkaç bisikletçiye soralı birkaç ay oldu (başka bisiklet aldık). Ama fiyatlar bunlar yani. Tabii dediğiniz gibi serbest piyasa, istediğiniz fiyata satışa koyarsınız.

Metin Bisiklet'ten 1.5 ay önce nakit ödemeyle %10 indirimle katlanır bisiklet aldık. Carraro'nun Sora'lı modeli. Biraz test sürüşü yaptık aldıktan sonra, tavsiye ederim. Aldığımız arkadaşımız bisikletten çok memnun. Ellerinde aynı bisikletten birkaç tane vardı o zaman, isterseniz arayıp sorun.

Başka bisikletçilerin de nakite %10 indirim yapacağını düşünüyorum ama. Siz istediğiniz bisikleti seçin bence, bisikletçiyle anlaşırsınız.

Edit: Şu bisikleti aldık:
(link)

Metin Bisiklet %5 indirim yapıyor diğer bisikletçiler %3 civarında indirim yapıyor. Geçen sene %15 indirim yapan mağaza bu sene satış çok diye indirim yapmadı. Bir sonraki seneye kadar bisiklet almayı erteledim o yüzden. Geçen gün 5 senelik çelik hantal bisiklete 1000tl yazan vardı. Arz-talep dengesi bozulduğu için serbest piyasa diye bir şey şuan yok. Karaborsaya satılıyorlar resmen. Bugün sıfır bisiklette carraronun bisanın satış fiyatının üstünde satan yerler var. Siz almazsanız bile birisi alacak gözüyle bakıyorlar. Bende sattığım bisikleti 1.5 yıl önce 1550₺ aldım bu sene Satori Zone Kelebek Gidon taktım kelebek gidon + gidon bandı 350₺ civarıydı yıllık bakım yaptırdım 100₺ ve ben bu maliyeti de ekleyip satıyorum şuan. Ortalama satışım 1800₺. Kalkıp 2 sene önceki fiyatından bisiklet zaten 1500 TL yazanlar olunca ayar oluyorum.

Geri