Fark etmez, sahibinden ve letgo da olur.Arkadaşlar, bir şey soracağım hiç bilmediğim için, 2. el alışverişi neredeyse hiç yapmadım genel olarak. Bisiklet için soracak olursak, en güvenli alışveriş sahibinden sitesinden mi yapılmakta?
Fark etmez, sahibinden ve letgo da olur.Arkadaşlar, bir şey soracağım hiç bilmediğim için, 2. el alışverişi neredeyse hiç yapmadım genel olarak. Bisiklet için soracak olursak, en güvenli alışveriş sahibinden sitesinden mi yapılmakta?
Üç ilan arasında hangisi daha iyidir? (Fiyat farklılığına bakmadan değerlendirin)
Üçü de ön maşa karbon... Üçünde de darbe emici özellik var maşalarda...
1: TEMİZ 2019 MODEL GİANT ESCAPE 1
(link)
➡(link)
2: TEMİZ 2017 MODEL SPECİALİZED SİRRUS ELİTE
(link)
➡(link)
3: TEMİZ 2017 MODEL TREK FX 7.5
(link)
➡(link)
Ben de çokca duydum bunu, bende düz maşa varMosso legardanın maşasında sorun var diyorlar (kilitleme konusunda) bilgisi olan varmı acaba
Ben Giant derim ama digerlerini hic kullanmadim.(Mumkunse gidip ucunu de deneyin) Escape 1i istediginiz gibi guncellersiniz harika bir sehir/tur bisikleti olur
Birde 3 bisikletin de kadro boyu farkli, Biri L beden digeri S beden onu goz onunde bulundurun
Fiyatı için bişey diyemem ama kadro boyu 58 yani büyük sayılır ona dikkat edip karar verin bence, üstündeki jantlar ve set gayet ortalama ve uzmeyecek cinsten, bisikleti yakından görme durumunuz varsa gidip bir test edin derim, cube iyi bir marka.(link)
Arkadaşlar merhaba bu bisiklet alınır mı sizce fiyatına göre üstündekiler biraz makul geldi. 4 bin km yapılmış(bana biraz daha fazla gibi geldi).Kollarda dayanmadan dolayı sürtmeler var.Arka aktarıcıda ve aynakolda olabilecek küçük çizikler var onun dışında sağlam görünüyor. Şuan üstünde ki Cole Rollen Elite set fiyatı 2500 tl.
Sizce bu fiyata 5 yıllık ve 5000 km yapmış bir bisiklet alınır mı? (Aktarma parçaları ve jant setinin iyi olması yanında kadrosuda kaliteli olduğu için ikilemde kaldım) Teşekkürler