Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

Scudo
1 aylık Carraro force 700 dağ bisikleti buldum 1200 tlye sizce alınır mı?

Mosso legardanın maşasında sorun var diyorlar (kilitleme konusunda) bilgisi olan varmı acaba

Üç ilan arasında hangisi daha iyidir? (Fiyat farklılığına bakmadan değerlendirin)
Üçü de ön maşa karbon... Üçünde de darbe emici özellik var maşalarda...

1: TEMİZ 2019 MODEL GİANT ESCAPE 1
(link)
➡(link)

2: TEMİZ 2017 MODEL SPECİALİZED SİRRUS ELİTE
(link)
➡(link)

3: TEMİZ 2017 MODEL TREK FX 7.5
(link)
➡(link)

Üç ilan arasında hangisi daha iyidir? (Fiyat farklılığına bakmadan değerlendirin)
Üçü de ön maşa karbon... Üçünde de darbe emici özellik var maşalarda...

1: TEMİZ 2019 MODEL GİANT ESCAPE 1
(link)
➡(link)

2: TEMİZ 2017 MODEL SPECİALİZED SİRRUS ELİTE
(link)
➡(link)

3: TEMİZ 2017 MODEL TREK FX 7.5
(link)
➡(link)

Ben Giant derim ama digerlerini hic kullanmadim.(Mumkunse gidip ucunu de deneyin) Escape 1i istediginiz gibi guncellersiniz harika bir sehir/tur bisikleti olur
Birde 3 bisikletin de kadro boyu farkli, Biri L beden digeri S beden onu goz onunde bulundurun

Ben Giant derim ama digerlerini hic kullanmadim.(Mumkunse gidip ucunu de deneyin) Escape 1i istediginiz gibi guncellersiniz harika bir sehir/tur bisikleti olur
Birde 3 bisikletin de kadro boyu farkli, Biri L beden digeri S beden onu goz onunde bulundurun

Trek'i eledim zaten.
Sirrus ve Escape arasında gidip geliyorum
Sirrus 2016 olmasına rağmen aynı temizlikte bir bisiklet az kullanılmış
1000TL daha farklı ama çok önemli değil iyi olanı aldıktan sonra.
Sirrus'a bi tık yakınlığım var
Componentleri hemen hemen aynı iki bisikletin.
Specialized sanki Giant'tan daha iyi bir marka gibi izlenim veriyor
Bu yüzden ona yakınım.
Siz niçin Giant dediniz?

Merhabalar arkadaşlar.Kendime 2000tl'ye ikinci el Mosso cavalier claris 2020 model bisiklet buldum.Bisikletin hiçbir yerinde sıkıntı yok ama sadece sol taraftaki vites kolu zedelenmiş.Sizce fiyatına değer mi?Yoksa 2016 model salcano claris düşünülebilir mi?O da 1600tl.Screenshot_20200825-143531.png

@Albatros_65 Daha güncel Claris set Mosso da ki. Mosso kadrolar sanki bir tık daha ağır gibi jant yapılarından kaynaklı. (link) çok kafaya takılacak bir parça değil 42 TL Erdoğanlar da. Ben olsam Mosso yu alırdım. Kadro boyu da önemli elbette.

@trainspotting35 hocam mosso 10.60kg.Salcano yu bilmiyorum.Ama mosso ağır jantları olduğu halde hafif geldi bana.Banada mosso daha cazip geldi.Tek vites koluna Aklım takılmıştı.Sağolun cevap için

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
(link)

Arkadaşlar merhaba bu bisiklet alınır mı sizce fiyatına göre üstündekiler biraz makul geldi. 4 bin km yapılmış(bana biraz daha fazla gibi geldi).Kollarda dayanmadan dolayı sürtmeler var.Arka aktarıcıda ve aynakolda olabilecek küçük çizikler var onun dışında sağlam görünüyor. Şuan üstünde ki Cole Rollen Elite set fiyatı 2500 tl.
Sizce bu fiyata 5 yıllık ve 5000 km yapmış bir bisiklet alınır mı? (Aktarma parçaları ve jant setinin iyi olması yanında kadrosuda kaliteli olduğu için ikilemde kaldım) Teşekkürler

İkinci el bisiklet alma tecrübesi olup yardım edebilecek yok mu arkadaşlar ???

(link)

Arkadaşlar merhaba bu bisiklet alınır mı sizce fiyatına göre üstündekiler biraz makul geldi. 4 bin km yapılmış(bana biraz daha fazla gibi geldi).Kollarda dayanmadan dolayı sürtmeler var.Arka aktarıcıda ve aynakolda olabilecek küçük çizikler var onun dışında sağlam görünüyor. Şuan üstünde ki Cole Rollen Elite set fiyatı 2500 tl.
Sizce bu fiyata 5 yıllık ve 5000 km yapmış bir bisiklet alınır mı? (Aktarma parçaları ve jant setinin iyi olması yanında kadrosuda kaliteli olduğu için ikilemde kaldım) Teşekkürler
Fiyatı için bişey diyemem ama kadro boyu 58 yani büyük sayılır ona dikkat edip karar verin bence, üstündeki jantlar ve set gayet ortalama ve uzmeyecek cinsten, bisikleti yakından görme durumunuz varsa gidip bir test edin derim, cube iyi bir marka.

@EmreTzn090909 üzerindeki set çok eski parça bulmakta sıkıntı yaşatacak. Jantlar ve kadro için alınabilir. Cube de kadro ölçülendirme biraz farklı bilginiz olsun.

Boyum 1.90, kadro boyu cube bisiklerde 58 e denk gelen 62 ymiş.Bu bisiklette 62 olduğu için kadro boyu tam geliyor.Fakat dediğiniz gibi asıl önemli nokta aktarma sisteminin eski olması.Jant seti bence ortalama üzerinde ve kadro üzerindeki 1-2 kılcak çizik problem değil benim için.Asıl soru sizce 4000 tl ye alınır mı alınmaz mı?

Focus cayoİlan No: 836414858
(link) arkadaşlar bu bisiklet alınır mı?Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar üstte attığım cube peloton hakkında tecrübeli kişilerden yorumlarını alabilirsem çok mutlu olurum.Teşekkürler

Tekrardan selamlar. Whistle 1603 almayı düşünüyorum kullanan veya bilen varsa yorumlayabilirmi ?

Geri