Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

Metin Bisiklet %5 indirim yapıyor diğer bisikletçiler %3 civarında indirim yapıyor. Geçen sene %15 indirim yapan mağaza bu sene satış çok diye indirim yapmadı. Bir sonraki seneye kadar bisiklet almayı erteledim o yüzden. Geçen gün 5 senelik çelik hantal bisiklete 1000tl yazan vardı. Arz-talep dengesi bozulduğu için serbest piyasa diye bir şey şuan yok. Karaborsaya satılıyorlar resmen. Bugün sıfır bisiklette carraronun bisanın satış fiyatının üstünde satan yerler var. Siz almazsanız bile birisi alacak gözüyle bakıyorlar. Bende sattığım bisikleti 1.5 yıl önce 1550₺ aldım bu sene Satori Zone Kelebek Gidon taktım kelebek gidon + gidon bandı 350₺ civarıydı yıllık bakım yaptırdım 100₺ ve ben bu maliyeti de ekleyip satıyorum şuan. Ortalama satışım 1800₺. Kalkıp 2 sene önceki fiyatından bisiklet zaten 1500 TL yazanlar olunca ayar oluyorum.
Siz doğru yapıyorsunuz. Aldığınız seneki fiyatından düşerseniz enflasyon nedeniyle değerinin altına vermiş olacaktınız. Bugünkü eşdeğerinden fiyatlandırmak mantıklı olan.

Bana ilginç gelen güncel sıfır fiyatına satılan ikinci el ürünler. Son 3 ayda iki bisiklet aldık. İkisinde de ikinci el pazarını araştırdık. Ama mesela 6 taksitle 1800 TL'ye aldığımız modeli nakit olarak 1600'e satıyorlardı. Az önce baktım da ilanların çoğu hala yayında. Onlar da satamamış yani. Hem onların bisikletleri kullanılmadan çürüyor, hem de sürekli sıfır ürün alıp geri dönüşüm yapmamış oluyoruz. Ziyan bence.

Metin Bisiklet bize %10 yapmıştı ama standart uygulamaları mı değil mi bilmiyorum. Onları da zor durumda bırakmayayım. Başka ürünler de almıştık, belki onun için düştüler.

Scudo
Siz doğru yapıyorsunuz. Aldığınız seneki fiyatından düşerseniz enflasyon nedeniyle değerinin altına vermiş olacaktınız. Bugünkü eşdeğerinden fiyatlandırmak mantıklı olan.

Bana ilginç gelen güncel sıfır fiyatına satılan ikinci el ürünler. Son 3 ayda iki bisiklet aldık. İkisinde de ikinci el pazarını araştırdık. Ama mesela 6 taksitle 1800 TL'ye aldığımız modeli nakit olarak 1600'e satıyorlardı. Az önce baktım da ilanların çoğu hala yayında. Onlar da satamamış yani. Hem onların bisikletleri kullanılmadan çürüyor, hem de sürekli sıfır ürün alıp geri dönüşüm yapmamış oluyoruz. Ziyan bence.

Metin Bisiklet bize %10 yapmıştı ama standart uygulamaları mı değil mi bilmiyorum. Onları da zor durumda bırakmayayım. Başka ürünler de almıştık, belki onun için düştüler.
Geçen hafta bisan RX 9200 için metin bisiklete uğradık, %5 indirim yapıyorlarmış. Sitelerinde de havalede %5 indirim vardı zaten. Extra indirim yapmadılar. Bisiklet son kalan bisikletmiş ve çizikleri falan vardı onu satmaya çalıştığı için ayrıldım. Padaltürk diye bi yer gördüm %3 onlar yapıyordu ama fiyatları markanın satış fiyatından daha yüksekti.

Geçen hafta bisan RX 9200 için metin bisiklete uğradık, %5 indirim yapıyorlarmış. Sitelerinde de havalede %5 indirim vardı zaten. Extra indirim yapmadılar. Bisiklet son kalan bisikletmiş ve çizikleri falan vardı onu satmaya çalıştığı için ayrıldım. Padaltürk diye bi yer gördüm %3 onlar yapıyordu ama fiyatları markanın satış fiyatından daha yüksekti.
Anladım, şansınız artık. Bisan stokları olmamasından kaynaklı problem vardır belki.

Şehir dışı bisiklet alımı nasıl olmalı bir sıkıntı çıkar mı?

Şehir dışı bisiklet alımı nasıl olmalı bir sıkıntı çıkar mı?
Görmeden almamak lazım. Kadroda çatlak varsa ve fark etmezseniz ileride paranız boşa gider. Ayrıca tanımadığınız birisine para havale etmek veya bisiklet göndermek sıkıntılı işler. Şehir dışında birisi varsa sizin için incelesin alsın otobüsle sağlam bir şekilde göndersin.

@Anonim
Bisiklet buraya kargo ile gelse, parayı kapıda ödesem olmuyor mu? böyle bir sistem yok galiba

@Anonim
Bisiklet buraya kargo ile gelse, parayı kapıda ödesem olmuyor mu? böyle bir sistem yok galiba
Bildiğim kadarıyla sadece firmalar kapıda ödemeli gönderebiliyor şahıslar gönderemiyor. Çok isterseniz Sahibinden.comdan get ile satmasını isteyebilirsiniz ama aradaki fiyat farkını ödemeniz gerekir

Uzun arkadaşlar için yazıyorum. Hem boyunuza uygun kadro, aynı şehirde, temiz kullanılmış, makul 2. El fiyatlı bisiklet bulmak çok zor. Büyük ihtimalle isyan edip 0 alacaksınız. Bi de kullanmayacağınız ekipmanları fiyata dahil edenler var.

Merhaba. Foruma yeni üye oldum. Bende uzun bir arkadaşım(194cm). Boyuma uygun bisiklet bakarken (letgo) yaşadığım şehire yakın iki ilan buldum.
Birincisi Fuji nevada 29 inç 1.9 mtb, fiyat:1800TL. (Aydın)
İkincisi Target Kentucky(Hollanda üretimi model hakkında başka bilgi bulamadım) trekking&city bike fiyat:1500TL(Kuşadası)
İkisinin farklı türde bisiklet olduğunun farkındayım. Bu bisikletler için fiyatları nasıl?
not: yeni üye link paylaşamıyormuş, ilanlar letgo- Aydın ve Kuşadası'nda.

Merhabalar
sedona 610 vs carraro cr012
Bu iki bisiklet arasinda kaldim ikiside temiz kullanilmis 2. El fiyat olarakta ayni sizce hangisini almaliyim hic deneyimim yok.

Merhabalar
sedona 610 vs carraro cr012
Bu iki bisiklet arasinda kaldim ikiside temiz kullanilmis 2. El fiyat olarakta ayni sizce hangisini almaliyim hic deneyimim yok.
Sedona 610 Efsane bisiklettir ancak baya eskidi yani ikinci el alacaksan 2019-2020 model bisiklet bakmanı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: iron34
Merhabalar benimde bütçem 2500 civarında onerebileceginiz bir model var mı

Arkadaşlar selamlar herkese,
Benim Whistle Guipago 1724 bisikletim var. Bunu satıp yol ya da gravel bisiklete geçmek istiyorum. Sorun şu ki satarken kaça satmam gerektiğini bilmiyorum. Zannediyorum üretimden kalktı, 0 fiyatları çok değişebiliyor. 4300'e de gördüm 3500'e de. Bisiklet kadrosunda ufak tefek boya kalkmaları var ve ön dişlilerde koruma kapağının ufak bir paçası koptu. Bu sorunların dışında ne vites, ne fren (shimano m315 hidrolik disk, ayrıca başarılı buluyorum) olarak hiçbir sorunu yok. 2.el fiyatlarına baktım, 2300-3000 arasında gördüm fakat dediğim gibi biraz daha kullanılmış halde benim bisikletim. Ne önerirsiniz?
Teşekkürler.

(link)

Arkadaşlar satıyorum bisikletimi 6 aylık bir bisiklet tir.

Arkadaşlar yeni konu açmak istemediğim için buraya yazmak istedim.Bisikletimi sattığım için elimde kask,km saati,ön-arka ışık,pompa iç lastik vs. malzeme mevcuttur.Bu tarz malzeme ihtiyacı olan arkadaşlar mesaj atarsa makul fiyatlarla kendilerine yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar Whistle Guipago 1724 bisikletimi satıyorum. Sahibinden 848448388 ilan no ile aratabilirsiniz. Teşekkürler.

Arkadaşlar, bir şey soracağım hiç bilmediğim için, 2. el alışverişi neredeyse hiç yapmadım genel olarak. Bisiklet için soracak olursak, en güvenli alışveriş sahibinden sitesinden mi yapılmakta?

Geri