Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

Ben 2018 model bianchi slr 500 sora setli aldim. 2700km dir kullaniyorum bor sorun yok. 2. El alirken kadro, jantlar, cizikler, catlatlar,sti kollar, felan detaylica bakip alinmali. Youtube da cesitli vidolar mevcut izleyiniz. Model yili o kadarda o nemli degil pas veya cizik yoksa neden alinmasin. Dolar malum seviyede artik sifir almak cok zor.

Scudo
Merhaba,

bu bisiklet hakkında pek bir bilgi bulamadım, tavsiye eder misiniz,

ikinci el bir tane buldum,

KTM Life Time Shimano Deore

"ktm-bikes.at/bikes/detail/life-time-oak-black-2x9-shimano-deore-2021/MX0212172"

KTM Life Lite modelini kullanıyorum 4 yıldır. Sorunuz varsa özelden cevaplarım

@elric1982 selamlar, mesaj gönderme ekranına ulaşamadım :(
sanırım 3 yıllık bir bisikletmiş, alınıp kenara konmuş, gördüğüm kadarıyla pek kullanılmamış, çizik, ezik vs yoktu.

Sahilde kullanmak için, çocuk koltuğu ile birlikte kullanmak istiyorum,
kullanımı rahat mıdır, her hangi bir problemle karşılaştınız mı, bir de fiyatı 4.000₺ civarı, normal midir,

2020 bisan fx 3500 20" 6 vites katlanır bisiklet alıyorum. Kullanıcılar ne der bunun hakkında

Arkadaşlar 2. el bisiklet alıcağım. Anlayan abilerim kardeşlerim yardımcı olabilir mi ?

Eğer uzun süre önce alınıp kenara koyulmuş, kullanılmamış bir bisiklet alacaksanız dikkat ederek alın. Başta zincir olmak üzere donanımlar gevrek olabilir. Birde sele borusu, göbekler, pedallar gibi metal aksamlar yeteri kadar gres veya anti size kullanılmamışsa kaynıyor. Birde lastikleri de sağa sola yamultun bakın ne kadar esnek
ömrü ne durumda. Mekanik parçaların bakımlı ve hareket halinde olması durup yatmasından her zaman iyidir.

(link)
Sahibinden ilan numarası:931033253
Severek kullandığım kendi bisikletimdir aynı modelden 2 adet var 😆 düşünen kişiler iletişime geçebilir
forumdan geldiğinizi söylerseniz yardımcı olurum fiyatta:harika:
WhatsApp Image 2021-06-26 at 23.20.00.jpeg

Kross hexagon 2 27.5 mtb bisiklet hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Dosyalar

• Screenshot_2021-06-28-21-16-50-090.jpeg
    Screenshot_2021-06-28-21-16-50-090.jpeg
    64,9 KB · Okunma: 29
Açıkçası ikinci el olarak kross tercih edilebilir.

Carraro sportive 220 1,900₺ almaya değer mi 2020de alınmış.

220 nin maşası kilitleniyor mu?
Bilmiyorum sormadım onu 1 senedir balkonda durmuş yağmur yağmış falan.
Sanırım vazgeçtim onu başka bisiklet bakmayı düşünüyorum 3,5k kadar yarış yada şehir kuru önerisi var mı?

Alıcak arkadaşlara tavsiye. Kesinlikle kaset göbekli bir bisiklet alın, Mtb alıyorsanız kesinlikle disk fren montaj delikleri olsun. bu bilgiler 0 Alıcak arkadaşlara da tavsiyedir. Deneyim konuşuyor.

Lastikler mitas ise kesinlikle değiştir onları.çünkü bombe yapacak.arsştı::::: Salcano ve mitas

2.el bisiklet yok piyasada, 1 aydir falan bakınıyorum. Sifir fiyatinin 300₺ altina 2.el koyuyorlar. Sezon ortasi olduğundandir belki ama fiyatlar çok uçuk geliyor. Çerez gibi alım satımı yapılan carraro sportive 227 bile yok neredeyse, alan bidaha alamam diye satamiyor.

Satmak isteyen varsa, uygun fiyatli carraro 227 ya da 327 tekliflerinizi bekliyorum🙂

• Beğen
Tepkiler: hallemon
Aynen öyle hocam , sifiri 5 bin tl olan ilanı 4500 e ilana koymuş adam. Neymiş sıfır ayarındaymis, iyide garanti başlayalı aylar olmus, nasıl sıfırla eşdeğer olabilir ki?
Paketi açıldıktan sonra istersen hic binme o ürün ikinci eldir, ve sıfırı piyasada bulunabilen bir üründe sıfır fiyatından yuzde 30-40 aşağı olmassa asla almam,

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Aynen öyle hocam , sifiri 5 bin tl olan ilanı 4500 e ilana koymuş adam. Neymiş sıfır ayarındaymis, iyide garanti başlayalı aylar olmus, nasıl sıfırla eşdeğer olabilir ki?
Paketi açıldıktan sonra istersen hic binme o ürün ikinci eldir, ve sıfırı piyasada bulunabilen bir üründe sıfır fiyatından yuzde 30-40 aşağı olmassa asla almam,
Artık zor bulursunuz yüzde 30 aşağısına :)

Mosso 2124 mvh 51 cm var arkadasimda 15 gunluk. Arka ön ışıklar ve 170 liraya yeni sele takili vaziyette. Bursa dan ilgilenen varsa bana ulaşabilir.
received_4571835539501888.jpeg

Geri