hallemon
Üye
- Tepki
- 22
- İsim
- okan
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Ümit
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Mantık, mezapotamya da yoktur. Burası mezapotamya, adamlar orman yakıyor sanki metan gazı ile solunum yapabileceklermiş gibi.Sıfır bir ürün mağazadan çıktıktan sonra ikinci elde minimum KDV'si kadar düşer. Genel mantık budur.
Mağazadan aldıktan sonra sıfır ürüne %10-20 zam gelirse?Sıfır bir ürün mağazadan çıktıktan sonra ikinci elde minimum KDV'si kadar düşer. Genel mantık budur.
Yine KDV'si kadar düşer.Mağazadan aldıktan sonra sıfır ürüne %10-20 zam gelirse?
Mosso 2124 mvh 51 cm var arkadasimda 15 gunluk. Arka ön ışıklar ve 170 liraya yeni sele takili vaziyette. Bursa dan ilgilenen varsa bana ulaşabilir.
270018 dosyayı görüntüle
Hocam 51 cm kadro L beden oluyor bildigimMerhaba,
Bu bisiklet halen duruyor mu ilan göremedim. özel mesaj da yazamıyorum. Buradan yazayım dedim. Boyum 190 olduğu için 560 mm kadro öneriliyor. 510 nasıl olur?
Bence 1000₺ iyi fiyat kırmış bisiklet temizse garantisi de devam ediyorsa ben olsam alırdım. O 1000₺ yi de ekipmanlara harcardım.Merhaba herkese, LEGARDA 2021 MSM V 28 JANT 2100 tl ye satılıyor, sizce nasıl fiyat? Bisiklet başında 2000 e bırakır diye düşünüyorum. Çok az kullanılmış. Aslında 3000 tlye zorlayıp 24 vitesli 0 ını da alabilirim, fikir alabilir miyim ?
Burada ikinci elde %30-40 fiyat düşümü bekleyen arkadaşlar eminim kendileri satarken de bu şekilde fiyat kırarak satıyorlardır. Mağazadan eve getirir getirmez adamın %40 fiyat düşmesini beklemek "ölücülüktür"
2020 haziranda alınmış 1 seneye yakın garantisi var, teşekkürler..Bence 1000₺ iyi fiyat kırmış bisiklet temizse garantisi de devam ediyorsa ben olsam alırdım. O 1000₺ yi de ekipmanlara harcardım.
Yalnız şöyle bir durum da var arkadaş bisikleti aldığında dolar 6,7 civarlarındaydı bisikleti de muhtemelen 300 dolar civarına aldı. Benim hesaplarıma göre ( TL çok oynak olduğu için dolara endeksledim) aslında 400 ₺ gibi bir fiyat düşüşü yapmış oluyor. Bence dolara göre hesaplamanızı yapın yanılmayın 👍2020 haziranda alınmış 1 seneye yakın garantisi var, teşekkürler..
Rockriderı geç. Sedonaya sıkı pazarlık yap. Köyde 720 ve merzifonda kullandığım sedona 710 beni hiç üzmedi. Temiz de duruyor.Sence bu ikisi nasıl @necmeddin abi olursa samsunda tavsiye edebileceğin
(link)
Üstünde sram set var bildiğim kadarıyla shimanoyu çok sevmiyorum zaten sedona ya göre daha ucuz zaten yükselteceğim için daha iyi olur ve aynı ilçe deyiz buda bir artı
(link)
Sedona olması zaten artı maşası rst pek güvenemiyorum ama önyargılı olmamak lazım ve rockraidere göre daha pahalı sen ne dersin abi
değiştirmek istediğim Jant ve maşa ikisindede diğer parçalar pek mühimdeğil
Temiz duruyor. Artık hangisi hoşuna giderse onu al. Önemli olan işini görmesi. Almadan , kadro,maşa,jant,fren,vites, göbek, vs. tüm kontrolleri yapmayı unutma lütfen.@necmeddin abi
Rockriderli abi bisikleti satmış sedonada pazarlık yok
Ve şu treke karar kıldım
(link)
Şimdi fark ettim disk fren değilmiş kadroya biraz baktım uyumluda değilmiş benim bisiklet değiştirme amacım disk frene geçmek disk frene geçmek istiyorum çünkü maşa değiştiririm gelecekte ve artın v fren uyumlu maşa yok neredeyse bu beni rahatsız ediyor ön mecbur disk arka v bu frenlerde farklı his demekTemiz duruyor. Artık hangisi hoşuna giderse onu al. Önemli olan işini görmesi. Almadan , kadro,maşa,jant,fren,vites, göbek, vs. tüm kontrolleri yapmayı unutma lütfen.