Scudo Sports

İkinci el bisiklet tavsiyeleri

Scudo
@mariokaldato kadro 46 hocam. Bir aydır araştırıyorum bu gidişle ben bisiklet alana kadar yaz bitecek.

@mariokaldato kadro 46 hocam. Bir aydır araştırıyorum bu gidişle ben bisiklet alana kadar yaz bitecek.
Hocam iç bacak boyunuz nedir. 46 kadro çok küçük kalır size.
Seninle benim bisikletim için de konuşmuştuk, sanıyorum benim bisikletim de size küçük gelir. Benim bisikletim 21" yani yaklaşık 51 kadro. İç bacak boyunuza göre belki sizin daha büyük kadro bulmanız gerekiyor.

Öncelikle merhaba ben bir 2.el bisiklet almayı düşünüyorum ama pek bir bilgim yol bisikletler konusunda kazık yemek de istemiyorum önerebileceğiniz bisikletler var mıdır ?

Bütçem= 800TL
Kullanıcağım yol= Asfaltta düz ve yokuşların bol olduğu yerde yaşıyorum
177 boy 67 kiloyum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: slckats
@suyunsesi Tamam hocam haklısınız dediğiniz gibi yaparım. Teşekkür ederim bilgi için.
@suyunsesi hocam bu resimde 1.80 185 için 46-48 cm diyor ama acaba yanlış bilgimi? Bacak boyum 73-74 cm

Dosyalar

• Screenshot_2020-06-23-13-22-04.png
    Screenshot_2020-06-23-13-22-04.png
    70,1 KB · Okunma: 16
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Öncelikle merhaba ben bir 2.el bisiklet almayı düşünüyorum ama pek bir bilgim yol bisikletler konusunda kazık yemek de istemiyorum önerebileceğiniz bisikletler var mıdır ?

Bütçem= 800TL
Kullanıcağım yol= Asfaltta düz ve yokuşların bol olduğu yerde yaşıyorum
177 boy 67 kiloyum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Kardeşim o bütçeyle sana uygun bisiklet bulman biraz zor. Bütçeni biraz arttırırsan isteklerine uygun bir bisiklet bulman kolaylaşır.

@slckats hocam bana sıfır 3000 ne kadar olur ikinci el nakit max 1800 olur rica ediyorum bisiklet tavsiyesinde bulunurmusun. İç bacak boyum 73 cm boy 1.82 kilo 95.

Teşekkür ederim.

• Beğen
@suyunsesi Tamam hocam haklısınız dediğiniz gibi yaparım. Teşekkür ederim bilgi için.
@suyunsesi hocam bu resimde 1.80 185 için 46-48 cm diyor ama acaba yanlış bilgimi? Bacak boyum 73-74 cm
Hocam baktığınız liste dağ bisikletleri için diyor. Ama görseli biraz karışık hem dağ, hem gezi bisikleti gibi görünüyor. Eğer seçiminiz öyle bir bisiklet ise doğru görünüyor. Biraz daha gezi tur bisikletine yönelikse altında bir numara büyük kadro seçiniz diyor. Yanlışsak düzeltsinler. Bisikletin türüne göre uygun kadroyu, en iyisi beğendiğiniz bisikleti bizzat görerek almalısınız.
1592921636277.png

@suyunsesi Tamam hocam teşekkür ederim. Bisikletçiye gittim bana Ümit Magnetic bisikleti 2250 den 2000 yaparım dedi piyasanın çok üstünde söyledi.

• İnanılmaz
Tepkiler: suyunsesi
Kardeşim o bütçeyle sana uygun bisiklet bulman biraz zor. Bütçeni biraz arttırırsan isteklerine uygun bir bisiklet bulman kolaylaşır.
Peki fiyat performansı iyi olan ucuz bir bisiklet tavsiye edebilir misin fiyatı ne kadar az olursa o kadar iyi

Merhabalar. Yaklaşık 3 sene öncesinde yarış bisikletim vardı Kron Dynamic, çok binemeden satmıştım ancak şu günlerde bisiklet alıp tura çıkma isteği uyandı içimde. Fiyatlar tabii artmış baya o günden bu yana. Sora set yarış bisikletleri o zaman ikinci el piyasada 1000-1100 TL'ye giderken (salcona xrs040 ya da Kron Dynamic gibi), şu aralar 2000 TL'den aşağı yok. Bu yüzden piyasayı yorumlayamıyorum ben de, ve yardımınıza ihtiyacım var. İnternette bir tur bisikleti buldum ikinci el, çantası vs her şeyi var. Link atmam doğru mu bilmiyorum ama malum arabaların satıldığı sitede CARRARO 224 olarak satılıyor DRY BAG çantalı. Fikirlerinizi almak isterim, bu fiyata uygun mudur, yaklaşık 10 günlük uzun turlarda ( en azından benim için :) ) sıkıntı yaratır mı? Fiyatı nasıldır?
İlan kodu: 717661096
2.El 2019 Modelleri 1500tl civarında satılıyor. Bence 1500tlye boş halini alıp 850tl ye kendi zevkinize göre bagaj, çanta çamurluk alabilirsiniz. Pazarlık yapar fiyat çekebilirseniz o ayrı.

Peki fiyat performansı iyi olan ucuz bir bisiklet tavsiye edebilir misin fiyatı ne kadar az olursa o kadar iyi
İkinci el Mosso Legarda bak kardeşim. Tam bir fiyat performans ürünüdür. Küçük altın gibidir, satarken kolay satılır. Pek zarar ettirmez.
@slckats hocam bana sıfır 3000 ne kadar olur ikinci el nakit max 1800 olur rica ediyorum bisiklet tavsiyesinde bulunurmusun. İç bacak boyum 73 cm boy 1.82 kilo 95.

Teşekkür ederim.
Carraro sportive 328 tavsiye ederim sıfır olarak. İyi bir pazarlıklar 2500 TL ye kadar alabilirsin. Canavar gibi makinedir. Üzmez memnun eder. (link)

@slckats hocam bisikletçi Umit Magnetic bisiklete bile 2250 2000 yaparım dedi pek güvenmiyorum bunlara ama yakınımda Delta bisiklet Kızıltoprak şubesi var oaraya da uğrasam en azından bilgi almış olurum. Gerçi Facebook yorumları kötü ama bisikletleri görmüş olurum.

@slckats hocam bisikletçi Umit Magnetic bisiklete bile 2250 2000 yaparım dedi pek güvenmiyorum bunlara ama yakınımda Delta bisiklet Kızıltoprak şubesi var oaraya da uğrasam en azından bilgi almış olurum. Gerçi Facebook yorumları kötü ama bisikletleri görmüş olurum.
Bence Ümit alma. Sana attığım linkteki bisiklet ona bin basar. Aldığında hiç yükseltme yapmana gerek yok. Üzerindeki lastikleri efsane mesela. Daha önceki bisikletimde kullandım müthiş akıcı bir lastik. Hidrolik disk fren, Deore aktarımı v. s epey bir dolu bisiklet. Bütçenin de üstünde değil. Al bana dua et.

@slckats bedava verse almam ismi birkere insanı itiyor. Bu mu hocam Carraro sportive 328
@slckats hocam amortisörlü ve V fren bakıyordum bunda ikiside yok. V fren bakımı kolay diye amortisör ise bazı taşlı yollar olduğu için.
@slckats bu nasıl (link)

@slckats bedava verse almam ismi birkere insanı itiyor. Bu mu hocam Carraro sportive 328
Hocam ismini ne yapacaksın? 😁 Ümit ismi çok mu iyi? Müzik Hol sanatçısı gibi😁Mesela Pinarello diye bir marka var İtalyan havası verilmiş Türk eskort gibi. Edinmek için böbrek sattırır 😁 Alet de bu (link)

@slckats tipi güzelmiş. Ne zor iş bisiklet almak.

• Beğen
@slckats bu güzelmiş en azından bozuk yollarda amortisör açılır. Fiyatı da sınırda 😃 yarın gidip bakarım fırsat bulursam.

Geri