Bisikletini bulmuşsun. Gayet güzel.Bu nasıl alınırmı sizce yardımcı olursanız sevinirim. Sahibinden ilan no: 834891470
İkinci el olarak fiyatlar uygun. Temizse, kadrosu size uyan içinize sineni alın. Hayırlı olsun.@Kadıköylü Bu fiyatlar ikinci el fiyatları, bulunduğum bölgede bir bisikletçiden aldığım fiyatlar. Hepsi temiz ve bakımlı kullanılmış gibi duruyorlar açıkçası, bir fikriniz var mı fiyatlarla ilgili?
Mosso sanırım daha çok işine yarar. Carraro dağ bisikleti, ağırlıklı olarak asfaltta kullanacam ara sıra toprak veya stabilize yolda da giderim dersen Mosso iyi. Ama sert taşlı, düz olmayan zemine gelmez, ya teker patlar ya jant gider. Sürekli dağlık yol diyorsan carraro al yoksa Mosso al. Ön amartisör mossoda da vardır muhtemelen, şehir bisikleti denilen hibrit bisiklete koyuyorlar. Önemli olan maşa olması değil maşanın kilitlenebilir maşa olması. Kilitlenemeyen maşayı alma. Ciddi enerji kaybı. Fren konusuna gelirsek, ben v fren kullanıyorum ve seviyorum. Disk fren benim ihtiyacım değil. Asfalt yolda sürüyorum ve yavaşlatmak için sağ durmak için her ikisini bir kullanıyorum. Sonuna kadar sıktığında ayarları düzgün yapılmışsa hepsi aynı şekilde duracaktır. İkisini de aynı şekilde sıkıp tekeri kilitlediğinde zaten teker kayıyor, ne kadar sertse o kadar iyi değil yani. Disk frenin bana göre tek artısı ıslak zeminde fren performansı v fren kadar düşmüyor. V frende hem jant çemberi ıslanıyor hem yol ıslanıyor ve kayıyorsun. Disk frende diskin ıslanması önemli değil. İki türlü de sert frende kaya kaya gidiyorsun. Ben çamurluk kullanmadığım için ıslak zeminde sürmeyi sevmiyorum o yüzden etkilemiyor. Disk frenin bakımı zor, v frenin bakımı çok kolay. Malzemesi ucuz. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım, yine de aklına takılan her şeyi sorabilirsin. Sonuç olarak ben Mosso tavsiye ederim, ikisinide dene tarafını seç@Anonim Teşekkür ederim, şu anda görüşme içerisindeyim en son Mosso Legarda Hybrid ve Carraro Force 291 arasında kaldım.
Carraro olan Hidrolik Disk fren ve Kilitli Amortisör'e sahip, Mosso olan ise V-Fren fakat amortisörüyle ilgili bir bilgim yok, acaba bunlar çok bir şey fark eder mi sürüş rahatlığı veya sağlamlık açısından?