Scudo Sports

İkinci el bölümünde alışveriş yapmadan önce mutlaka bakınız!

@Ali Uzel

burada. sadece bana mı gözüküyo acaba :confused:
(link)

Scudo
Ben ne kendimde görüyorum ne de seninkini görüyorum.

@chn krmz

O ne ki? [emoji2] Bende ilk defa görüyorum. Demek ki sana özel bir durum.[emoji2][emoji2]

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

bakmayın ozaman mahremime. benim o :D
bende herkese gözüküyo sanıyodum. gene kendi kendimi deşifre ettim yaaa :D

@chn krmz

Bu ceza puanı sana ne yaptığın için verilmiş? Forumda en olumlu kişilerden biri sensin. Gerçekten acayip bir değerlendirme. :)

@Ali Uzel

beni ezmek üzere olan kamyoncu için i.ne kelimesi kullanmıştım :mlk:

Üyeliğimi ve tüm konularımı kalıcı olarak silip iptal edermisiniz cevap bekliyorum

Asagida linkini verdigim urunu "serhat oguz" nickli kullanicidan satin aldim. Fakat ilanda 31.6 olarak belirtilen sele borusunun elime ulaatiginda 34.9 oldugunu gordum. Kendisine durumu bildirmeme ragmen telefonlarima cikmiyor. Yazdigim mesajlara cevap vermiyor. Whatsup tan "sen satsan olmazmi?" "Benim vaktim yok" gibi bir iki sacma cumleden sonra kendisine ulasamadim. Kesinlikle alisveris yapilacak guvenilir biri degil. Karaktersiz serefsizin tekidir. Tum forum kullanicilarinin dikkatine!!

Satıldı - Ritchey WCS Carbon 31.6 350mm orjinal kesilmemiş

Arkadaşlar "serhat oğuz" ve "nuri oğuz" aynı kişidir!!! Yeni üyelik açmış dikkat!!!

Dikkatli olmak lazım

Forumda ilan vermeye çalışmak Çin işkencesi, forumu çok seviyordum, fakat tüm ürünlerimi başka yöntemlerle 3 günde sattım ve sorun yaşamadım, fakat bu forumda ki arkadaşlara o derece güvenemiyorum. Resim koymak ayrı işkence,ilanın onaylanması ayrı.. Sahibinden sitesi bile bu kadar fazla kasmıyor, mecburi durumlardan ötürü bisiklete ara verdim, ama sattıklarımdan bu forum ne yazıkki yararlanamadı.

ilan neden açamıyorum sebebi nedir? bir yanlışımız da olmamıştır.

ilan 2 gündür yayınlanmayı bekliyor market bölümünde ama ne bakan var ne de yanlışımızı yazan. bir hareket yok. moderatörler ne işe yarıyor?

İkinci el ve sıfır ürün bölümüne neden ilan açılamıyor eskiden böyle değildi.

43 yaşındayım ve hali hazırda bir çok hobi ile uğraşıyorum. Başlıcaları, tuzlu su akvaryumu, büyük ölçekli RC otomobil-helikopter-uçak, bisiklet. Ve bu hobilerim ile bağlantılı bir çok forumda, aynı nick ile 10 yıldan uzun süredir üyeliklerim mevcut. resifbolgesi.com, hobbyrc.com vs...

Yaklaşık bir yıldır bu foruma üyeyim ancak, son birkaç gündür gezip incelediğimde, forumda epey bir "üçkağıtçının" olduğunu fark ettim. Teşpihte hata olmaz, lütfen alınmayın, amacım kimseyi kırmak değil, ama bu tesbitimi paylaşmak istedim. Bunun yanısıra, çok sağlam teknik bilgiye sahip, yazdıklarıyla güven veren üyeler de yok değil...

İlanlar bölümünden almak istediğim bir kaç ihtiyacımı da bu yüzden erteledim. Benim de bu forumda yeni olmam hasebiyle, kimseyi tanımamamdan dolayı biraz tedbirli davranıyorum açıkçası. İlanlardaki satıştan tamamen alıcı-satıcı sorumludur anlıyorum, ama forum yönetiminin, alıcı-satıcıyı buluşturmasından dolayı herhangi bir sorumluluğu yok mu? Bu sorumluluğu yerine getirmek adına bir düzenleme getirmesi mümkün değil mi? (böyle bir düzenleme varsa eğer kusura bakmayın, dediğim gibi daha yeni yeni kazıyorum formu)

saygılar

@GÖRKEM.G
Admin e mesaj attım bende cevap bekliyorum. Bazılarına kısıtlama var sanırım, yoksa hala ilan açanlar var. Bekliyeceğiz cevabı bakalım sorun neymiş...

2. el de neden konu açamadığımı hala anlayamadım.

@h.cevik
Artik "Market" kisminda 5 tane urune kadar ilan acilabiliyormus. Forumda aktif bir arkadas beni bilgilendirdi.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri