43 yaşındayım ve hali hazırda bir çok hobi ile uğraşıyorum. Başlıcaları, tuzlu su akvaryumu, büyük ölçekli RC otomobil-helikopter-uçak, bisiklet. Ve bu hobilerim ile bağlantılı bir çok forumda, aynı nick ile 10 yıldan uzun süredir üyeliklerim mevcut. resifbolgesi.com, hobbyrc.com vs...
Yaklaşık bir yıldır bu foruma üyeyim ancak, son birkaç gündür gezip incelediğimde, forumda epey bir "üçkağıtçının" olduğunu fark ettim. Teşpihte hata olmaz, lütfen alınmayın, amacım kimseyi kırmak değil, ama bu tesbitimi paylaşmak istedim. Bunun yanısıra, çok sağlam teknik bilgiye sahip, yazdıklarıyla güven veren üyeler de yok değil...
İlanlar bölümünden almak istediğim bir kaç ihtiyacımı da bu yüzden erteledim. Benim de bu forumda yeni olmam hasebiyle, kimseyi tanımamamdan dolayı biraz tedbirli davranıyorum açıkçası. İlanlardaki satıştan tamamen alıcı-satıcı sorumludur anlıyorum, ama forum yönetiminin, alıcı-satıcıyı buluşturmasından dolayı herhangi bir sorumluluğu yok mu? Bu sorumluluğu yerine getirmek adına bir düzenleme getirmesi mümkün değil mi? (böyle bir düzenleme varsa eğer kusura bakmayın, dediğim gibi daha yeni yeni kazıyorum formu)
saygılar